Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری کهگلویه و بویراحمد از برخی تنگ نظری ها در اجرای آراء کمیسیون ماده 100 شهرداری گلایه نمود و اظهار کرد: چرا احکام کمیسیون ماده صد در شهر یاسوج اجرا نمی شود و وقتی اجراء نمی شود، چگونه می توان جنبه پیشگیرانه آن را در نظر گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح زاگرس دومین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم در دادگستری کهگیلویه و بویراحمد به ریاست نگین تاجی رئیس کل و رئیس شورا و با حضور اعضاء، به منظور ارائه راهکارهای پیشگیرانه در ساخت و سازهای غیرمجاز و مشکلات کمیسیون ماده 100  شهرداری و طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان و بهره مندی از ظرفیت قانونی در کاهش جمعیت کیفری استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست به ورود دادگستری استان به موضوع اجاره نامه ها براساس مصوبات ستاد کرونا در کشور اشاره و اظهار کرد: دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد بر اساس مصوبه ستاد کرونا در کشور به این مسئله در استان ورود کرد و اولین استانی بودیم که این مصوبه را اجراء کردیم.

حسن نگین تاجی با اشاره به این که در کشورهای دیگر قوانین خاص برای اجاره بها وجود دارد و افزایش اجاره ها به صورت دلخواه نیست، افزود: اگر بحث عدالت اجتماعی را مد نظر قرار دهیم، مهمترین مساله این است که هر نهادی، وظیفه اش را به نحو احسن انجام دهد تا نیاز نباشد دادگستری به هر موضوعی، ورود کند.

نگین تاجی افزود : بر اساس مصوبه ستاد کرونا 15 درصد به میزان اجاره افزوده شد.

وی نسبت به وردی و خروجی شهر یاسوج که فضای سبز مناسبی دارد اشاره کرد و ادامه داد : اگر بحث عدالت اجتماعی را مد نظر قرار دهیم مهمترین آن این است که هر نهادی وظیفه اش را به نحو احسن انجام دهد.

مقام ارشد قضایی استان در این نشست به عدم شکل گیری طرح جامع و تفضیلی شهر یاسوج به عنوان پایتخت طبیعت ایران اشاره نمود و اظهار کرد: چرا طرح جامع تفضیلی شهر یاسوج شکل نمی گیرد و لازم است سازمان بازرسی استان و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ،ورود کنند.

نگین تاجی از برخی تنگ نظری ها در اجرای آراء کمیسیون ماده 100 شهرداری گلایه نمود و اظهار کرد: چرا احکام کمیسیون ماده صد در شهر یاسوج اجرا نمی شود و وقتی اجراء نمی شود، چگونه می توان جنبه پیشگیرانه آن را در نظر گرفت.

در ادامه سید علی ملک حسینی دادستان عمومی و انقلاب مرکز درخصوص ساخت و سازهای خشک و بی روح در شهر یاسوج اظهار داشت: امروزه یکی از جرایمی که در استان بسیار دیده میشود تهدید و توهین است که موجب خدشه دار شدن روحیه مردم میشود که یکی از عوامل این ناهجاری ها میتواند شهر سازی و شهر نشینی باشد .

ملک حسینی گفت: ما در جایی زندگی می کنیم که فضای داخل ساختمان هایش نه نور دارد و نه آرامشی، و ایجاد فضاهای خشک و بی روح در شهرسازی، موجب بروز جرم است.

وی افزود: یکی از علت های بروز پدیده های جرم خیزی، نوع نگاهی است که در شهرسازی اعمال می شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان چشم پوشی از اجرای قوانین خاص شهرسازی در شهرداری و نظام مهندسی را ستم به مردم دانست و تأکید کرد: مهندسین ناظر نباید در ساخت و ساز شهر با متخلفین همکاری کنند، سازمان نظام مهندسی ما چقدر با ساخت و سازهای غیرمجاز برخورد کرده اند؟

این مقام قضایی در ادامه افزود: شهرداری ، شورای شهر و نظام مهندسی دفتر فنی چقدر با اجرای قوانین شهرسازی فرهنگ سازی کرده اند؟

 ملک حسینی با اشاره به اینکه باید در حوزه فرهنگ سازی در جامعه بیشتر کار شود افزود : شهرداری ها و شورای شهر باید از حاشیه ها بپرهیزند و باز سازی شهر را در دستور کار خود قرار دهند.

ملک حسینی با بیان این که ، شورای شهر، متولی فریاد مردم است، به عدم همخوانی ورودی های شهر یاسوج که زیبنده مردم این شهر نیست اشاره کرد و گفت: ورودی شهر اگر در حوزه کاری شهرداری نیست، شهرداری، از کسانی که متولی زیبا سازی این ورودی هاست،نشست برگزار کند و کمک بخواهد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مسئله استفاده از المان های شهری در یاسوج را ضعیف خواند و تصریح کرد:این المان ها مرتبط با فرهنگ شهر است وقتی المان ها با مخاطب حرف می زنند چقدر ظرفیت المان هایی مانند؛ لباس عشایری، بلوط، لباس محلی زنان استان که نماد لباس سنتی ایران است و سیاه چادر عشایری داریم که می توان در شهر یاسوج ایجاد کرد و هنوز نتوانسته ایم از آنها استفاده کنیم.

سید علی ملک حسینی در پایان اظهار کرد: مدیران، از این ظرفیتی که در استان کهگیلویه و بویراحمد ایجاد شده و هر جا که معضل و مشکل است دادگستری پای کار و کمک کار مدیران می باشد را، قدر بدانید.

عیسی حسنی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان در این نشست گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و همچنین موضوعات، از مدیران ادارات و سازمانهای مرتبط با دستور کار جلسه، دعوت خواهد شد.

حسنی در خصوص یکی از موضوعات جلسه با عنوان نماد گفت: این طرح یک طرح جامع هست که مورد قبول مردم است این برنامه طرح خیلی خوبی بود که شروع آن آغاز خوبی داشت.

وی افزود: این طرح در مراحل اولیه آموزش و پالایش و اقدام قرار دارد و هدف از اجرای این طرح نجات اولیه اطفال و دانش آموزان است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت:  آسیب شناسی بحث کمیسیون ماده صد مورد تأکید ریاست قوه قضائیه است.

حسنی در ادامه بیان داشت: در سال گذشته آسیب شناسی عدم اجرای آراء کمیسیون ماده 100 مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود:مردم در شهر یاسوج از ساختمانهای 5 تا 10 طبقه شکایت دارند، چرا تراکم را در این شهر صددرصد می فروشند و با پارکینگ حذف می شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اجرای آراء کمیسیون ماده 100 استان کهگیلویه و بویراحمد پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان شهر یاسوج شورای شهر نگین تاجی ملک حسینی المان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۵۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، فرشید کرمی، افزود: با هدف احیاء و زنده نگه داشتن ورزش باستانی و پهلوانی، ترویج و توسعه فرهنگ پهلوانی، تقویت روحیه فداکاری، جوانمردی و احیاء فضائل اخلاقی در بین دانش آموزان، طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد به اجرا درآمد. 
وی، گفت: در طرح شهید طوقانی با اجرای ورزش صبحگاهی با ضرب آهنگ ورزش زورخانه‌ای و در ذیل سند تحول بنیادین، تحقق ساحت‌های اعتقادی، اخلاقی و ساحت زیست بدنی دنبال می‌شود. 
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این طرح مراسم صبحگاهی در مدارس معین آغاز می‌شود گفت: استعدادیابی در حوزه ورزش زورخانه‌ای یکی از اهداف طرح شهید طوقانی است. 
فرشید کرمی با اشاره به اینکه در این طرح ۲۵ دانش آموز آموزش دیده مرشدی در مدارس حضور یافته و در مراسم صبحگاهی به دانش آموزان مدرسه مربوطه ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی را آموزش می‌دهند افزود: این دانش آموزان آموزش دیده مرشدی از مدارس شهر‌های یاسوج، چرام و دهدشت هستند. 
وی، گفت: ورزش زورخانه‌ای یکی از هویت‌های ملی ما محسوب شده که در پرورش جسمی، روحی و معنوی و رشد تحصیلی دانش آموزان تاثیر بسزایی دارد.

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • روند کاهشی دمای هوای کهگیلویه و بویراحمد در شبانه روز آینده
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند
  • جلوگیری از تردد خودروهای شوتی در جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • گلایه رئیس‌ دادگستری زنجان از وضعیت بد نگهداری اموال دولتی
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • وزیر علوم به یاسوج سفر می‌کند