Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@20:20:52 GMT

صابون گوگرد/خواص صابون گوگرد که نمیدانستید

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۲۷۳۲۵

صابون گوگرد/خواص صابون گوگرد که نمیدانستید

خواص صابون گوگرد/خواص صابون گوگرد برای پوست/روش شست و شوی صورت با صابون گوگرد/خواص صابون گوگرد برای موی سر

خواص صابون گوگرد

شوینده های حاوی گوگرد در قالب شامپو،صابون،ژل،پماد و کرم در دسترس هستند.این شوینده های گوگردی برای درمان اختلالات پوست و مو بسیار مؤثر هستند.

معمولا 10 درصد از صابون های گوگرد دار را گوگرد تشکیل میدهد و 90 درصد بقیه آن را نیز شوینده های خنثی و عطر تشکیل میدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عطر به کار برده شده  برای پوشش دهی بوی ناخوشایند گوگرد است.

در این مطلب شمارا با برخی از خواص صابون گوگرد برای پوست و مو و... آشنا خواهیم کرد

خواص صابون گوگرد برای پوست

هنگامی که شما روی پوست خود آکنه و جوش مشاهده میکنید یعنی چربی و رطوبت پوست شما زیاد است.یکی از فواید صابون های گوگردی از بین بردن چربی اضافه صورت و کمک به لایه برداری پوست است و با این کار صورت شمارا خشک و بدون نم میکند و باعث ازبین رفتن آکنه و التهاب ناشی از آن میشود.و همینطور با از بین بردن چربی های پوست از گرفته شدن منافذ آن با آلودگی هوا جلوگیری میکند.

این صابون ها برای درمان گال نیز مؤثر هستند.هنگامی که موجودات ریز میکروسکوپی در زیر پوست تجمع پیدا میکنند گال تشکیل میشود و موجب بروز حساسیت،خارش و التهاب میشود.گوگرد موجود در این صابون های گوگرد دار برای این موجودات سم است و بااز بین بردن آن ها گال را درمان میکند.

بیماری پوستی درماتیت سبورئیک مینواند در تمام نقاط پوست شیوع پیدا کند.این بیماری در اثر رشد نوعی قارچ روی صورت به وجود میاید که سبب چرب شدن بیش اندازه پوست،ملتهب و قرمز و فلس شدن پوست میشود.صابون گوگرد با از بین بردن قارچ های به وجود آورنده ی این بیماری،درماتیت سبورئیک را درمان میکند.

روازسه نیز نوعی بیماری پوستی است که صابون گوگرد در از بین بردن آن تاثیر دارد.این بیناری باعث به وجود آمدن جوش و قرمز شدن نواحی گونه ها،پیشانی،چانه،پوست سر،گوش و گردن میشود.در صورتی که درمان های لازم برای از بین بردن این قرمزی ها انجام نشود بیماری شدت خواهد گرفت.

روش شست و شوی صورت با صابون گوگرد

پس از ذکر خواص صابون گوگرد برای پوست صورت شمارا با روش استفاده آن آشنا خواهیم کرد

در ابتدا باید پوست را با آب ولرم مرطوب کنید.سپس صابون را بر روی پوست بمالید تا کف غلیظی بر روی آن ایجاد شود و در نهایت پس از چند دقیقه آن را آبکشی کنید.

توصیه میشود صابون را بر روی نقاط حساس نزنید و حتما به دستور پزشک از آن استفاده کنید

توجه داشته باشید که این صابون ها برای هر نوع پوستی مناسب نیستند.ابتدا باید جنس پوستتان توسط پزشک مشخص شود و سپس اگر نوع پوست شما چرب بود جایز به استفاده از آن هستیدافرادی که دارای پوست خشک و تحریک پذیر هستند نباید از این نوع صابون استفاده کنند.

خواص صابون گوگرد برای موی سر

هنگامی که پوست سر زیادی شسته شود چربی طبیعی پوست سر از بین رفته و باعث ریزش مو میشود.

اگر در تابستان ها که پوست سر مقدار زیادی عرق کرده و چرب میشود هر روز بخواهید به حمام بروید و از شامپو استفاده کنید قطعا پوست سرتان بسار خشک خواهد.میدانید که یکی از دلایل ریزش مو استفاده مکرر از صابون ها و شامپو های شیمیایی است.پس توصیه میشود که به جای شستن هر روز مو با این شامپو ها هر روز سر خود را با آب خالی بشویید و یا هفته ای دو بار(فقط 2 بار)سر خود را با صابون گوگرد شست و شو دهید.در غیر این صورت دچار ریزش و خشکی موی سر خواهید شد.

عوارض صابون گوگرد 

اگر پوست بدن شما از نوع خشک می باشد یا دچار آفتاب سوختگی هستید از صابون گوگرد استفاده ننمائید ممکن است دچار سوزش و ورم و خارش یا پوسته پوسته شدن پوست بدنتان گردد این به خاطر گوگرد موجود در صابون است که باعث افزایش سرعت رشد پوست می گردد.

با مصرف صابون گوگرد قسمتی از پوستتان تغییر رنگ می دهد ممکن است سفید ،خاکستری یا سیاه گردد.افرادی که آلرژی دارند از استفاده از این صابون خودداری کنند به علت وجود گوگرد این صابون برای این افراد ممکن است دچار حساسیت شدید پوستی و تورم و کهیر یا سخت نفس کشیدن گردند.در آخر این نکته را در نظر داشته باشید اگر داروهای ضد جوش استفاده می نمائید این داروها با گوگرد دچار تداخل می گردند و باعث حساسیت به نور یا سوزش پوست می گردند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت بین بردن صابون ها پوست سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۷۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد

مسوول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی  در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

  گل بشیرزاده افزود: با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک ها برای برسی های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

وی تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو و محصولات مراقبتی پوست بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار بیان کرد: مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • (اینفوگرافیک) خواص بی‌نظیر انجیر برای سلامتی
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد
  • (عکس) یک اورانگوتان زخمی با گیاه دارویی خود را درمان کرد!