Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان بر تسریع در روند جذب اعتبارات سیل تأکید کرد.

اسد عبداللهی در کارگروه اشتغال لرستان که ۲۹ مردادماه برگزار شد، اظهار کرد: روند جذب اعتبارات سیل باید اصلاح شده و بهبود یابد.

وی با تأکید بر تسریع در این روند گفت: لازم است مشکلات موجود در این مسیر برطرف شده و کمیته فنی و دبیرخانه این کارگروه، راهکاری برای اقدام سریع‌تر پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول تصریح کرد: در مجموع بخشی از کارها انجام گرفته و لازم است سرعت انجام کار افزایش یابد.

معاون استاندار لرستان شرایط کرونایی موجود را در این زمینه مؤثر دانست و از دستگاه‌های اجرایی خواست تا با کار و تلاش بیشتر در این زمینه اقدام کنند و بانک‌های عامل نیز با توجه به شرایط، همکاری بیشتری با ذینفعان داشته باشند.

علی آشتاب مدیرکل کار و امور اجتماعی لرستان نیز اظهار کرد: در ارتباط با بحث اشتغال روستاییان و عشایر از ابتدای طرح تا الان ۱۲۵۱ طرح با مبلغ ۲۴۴ میلیارد تومان موفق به عقد قرارداد و دریافت تسهیلات شده‌اند که با بهره‌برداری از این طرح‌ها زمینه اشتغال برای ۵۳۶۴ نفر فراهم می‌شود.

وی تصریح کرد: با پیگیری استاندار ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای کمک به بنیه اقتصادی مناطق سیل‌زده استان ابلاغ شده است که با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی طرح‌ها به بانک‌های عامل معرفی شده و طی روزهای آینده خروجی پرداخت تسهیلات به این عزیزان را خواهیم داشت.

مدیرکل کار و امور اجتماعی لرستان خاطرنشان کرد: حدود ۱۸ میلیارد تومان طرح نیمه‌تمام از محل اشتغال روستایی به تعداد ۵۰ طرح به کسانی که از قبل تسهیلات دریافت کرده‌اند اما به‌واسطه افزایش قیمت و تورم نتوانستند طرح خود را اجرایی کنند اختصاص یافته است.

آشتاب در خصوص تسهیلات کرونا اضافه کرد: با پیگیری دستگاه‌های اجرایی، بانک‌های عامل و دبیرخانه کارگروه بالغ‌بر ۲۱۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان طرح با اشتغال ۲۶ هزار و ۷۵۹ نفر به بانک‌های عامل معرفی شدند که از این تعداد ۷۳۹۹ فقره با اشتغال ۸۴۸۹ نفر و اعتبار ۶۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت شده و امیدواریم با تمدید انجام شده برای اشتغال رسمی تا ۱۵ شهریور و برای اشتغال غیررسمی تا پایان شهریور بتوانیم سهم قابل توجهی از مبلغ تخصیصی برای استان را داشته باشیم و از مشاغل آسیب‌دیده حمایت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سیل استانداري اعتبار بانک های عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۷۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند

معاون اول رییس جمهور گفت: ایران و زیمباوه باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری شود.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود
  • استاندار فارس خواستار تسریع نهضت ملی مسکن و حفظ حقوق عامه شد
  • تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف
  • اقدامات اولیه ثبت جهانی «فلک‌الافلاک» باید تا مردادماه انجام شود
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر