Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظاهر پورمجاهد روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مدیران کارخانه رب گوجه‌فرنگی با وجود وعدهای که داده بودند قصد راه‌اندازی نداشتند که با پیگیری‌های صورت گرفته از موسسه نور تهران و شرکت مارال فروز مستقر در استان گلستان آنها قول دادند که در دوم شهریور این واحد تولیدی راه‌اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: بدعهدی مدیران و شرکا برای راه اندازی کارخانه پذیرفتنی نیست و چنانچه تعللی در این زمینه صورت گرفت ادامه فعالیت کارخانه به کمک دستگاه قضایی به گروه باتجربه دیگری واگذار می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: روز گذشته نشستی با حضور دادستان همدان، دستگاه های ناظر و مدیران شرکت مارال فروز و رب گوجه‌فرنگی اسدآباد برگزار شد و این موارد به تصویب رسید. 

پورمجاهد خاطرنشان کرد: این کارخانه روزانه یک هزار تن گوجه فرنگی را از کشاورزان استان خریداری می‌کند و صنایع غذایی مستقر در صالح آباد، ملایر و شهرک صنعتی بوعلی همدان نیز برای خرید گوجه‌فرنگی تولید شده در این منطقه به میدان می‌آیند تا تولیدات استان به نحو مطلوب فرآوری و روانه بازار مصرف شود. 

 پورمجاهد علت تعطیلی این واحد صنعتی در ماه‌های گذشته را اختلاف بین شرکا ذکر کرد و افزود: در این نشست مدیران ادعا کردند که قطعاتی از خطوط تولید کارخانه کسر شده که متعهد شدند در سریعترین زمان خط تولید تکمیل و آماده بهره‌برداری شود. 

اسدآباد با تولید سالانه ۱۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی قطب تولید این محصول نامیده می‌شود که همواره به دلیل نبود بازار و صنایع تبدیلی کشت این محصول همراه با ضرر و زیان بوده است.

برچسب‌ها گوجه فرنگی توسعه ایران صنایع تبدیلی همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گوجه فرنگی توسعه ایران صنایع تبدیلی همدان گوجه فرنگی توسعه ایران صنایع تبدیلی همدان گوجه فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۸۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سعیده شجاعی‌علی‌آبادی درباره مصرف کنسروهای آماده مصرف مثل رب‌گوجه فرنگی، عوارض نجوشاندن کنسرو تن‌ماهی و ضرب‌دیدگی قوطی کنسرو مواردی را مطرح کرد.

وی با اشاره به اینکه رب‌گوجه فرنگی در دسته مواد غذایی اسیدی قرار دارد افزود: پس از باز شدن درب قوطی کنسرو محیط مناسبی برای رشد کپک‌ها ایجاد می‌شود و کپک‌ها توانایی تولید توکسین‌هایی تحت عنوان مایکوتوکسین‌ها را دارند که معمولا باعث ایجاد مسمومیت‌های مزمن بر اثر مصرف طولانی مدت غذاهای آلوده به آن‌ها می‌شوند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: در رب گوجه‌فرنگی رشد کپک‌ها می‌تواند باعث ایجاد مایکوتوکسین‌هایی مانند آلترناریول و پاتولین شود و از آنجایی که امکان نفوذ این ترکیبات به بخش‌هایی از رب گوجه که در آن‌ها کپک دیده نمی‌شود وجود دارد، بنابراین توصیه می‌شود که از مصرف رب کپک زده پرهیز شود.

شجاعی‌علی‌آبادی در ادامه با اشاره به اینکه کنسرو تن‌ماهی در دسته غذاهای کم اسید بوده و کنسرو کردن آن در قوطی امکان رشد باکتری کلستریدیوم بوتولینوم را فراهم می‌کند، اضافه کرد: کلستریدیوم بوتولینوم باکتری است که توانایی تولید نوروتوکسین بسیار سمی را دارد،  البته در صنعت با انجام استریلیزاسیون تجاری در دمای بالای 100 درجه سانتی گراد اسپور این باکتری و در نتیجه امکان تولید توکسین به نزدیک صفر می‌رسد، بنابراین امکان نگهداری کنسرو تن ماهی در دمای محیط بدون نیاز به نگهدارنده وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: کفایت فرایند حرارتی که در صنعت تولید کنسرو تن ماهی اعمال می‌شود، نگرانی وجود توکسین را در قوطی کاهش  داده، اما همچنان توصیه اکید این است که قبل از مصرف کنسرو ماهی را برای 20 دقیقه بجوشانید.

جوشاندن کنسروهای خانگی را جدی بگیرید

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نگرانی اصلی را در مورد تولید بوتولیسم، تولید کنسروهای خانگی وغذاهای کم اسید عنوان کرد و گفت: به‌دلیل عدم کفایت فرایند حرارتی احتمال تولید توکسین در کنسروهای خانگی وجود دارد.

نحوه مصرف باقی‌مانده کنسرو ماهی از دیگر مواری بود که شجاعی به آن اشاره کرد و ادامه داد: توصیه می‌شود که باقی مانده تن ماهی مصرف نشود اما در غیر این‌صورت، در دمای یخچال (حداکثر 3 درجه ساتی گراد) و نهایتا برای مدت سه تا چهار روز قابل نگهداری است.

وی هشدار داد: از مصرف کنسروهایی که قوطی‌های آن بادکرده، سطح چرب یا دارای نشتی دارند و یا قوطی‌هایی که ظاهر غیر نرمال و کف دار شده‌اند پرهیز کنید.

این عضو هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد: توجه داشته باشید اگر قوطی کنسرو مشکلاتی همچون بادکردگی، چربی در سطح و یا ظاهر غیرنرمال دارد، برای دور ریختن آن هم دقت کنید، این کنسروها را در بسته‌بندی پلاستیکی و در دولایه انجام دهید و توجه داشته باشید که قوطی و محتویات آن را جدا از زباله‌های قابل بازیافت امحا کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • تقدیر از معلمان و مدیران نمونه در همدان
  • کاهش قیمت قیمت نوبرانه‌ها تا این تاریخ | قیمت عمده گوجه سبز و توت فرنگی
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد