Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@05:17:11 GMT

تشخیص کرونا به کمک اندازه گیری دمای بدن

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۲۸۷۸۶

تشخیص کرونا به کمک اندازه گیری دمای بدن

اندازه گیری دمای بدن هوشمندانه‌ترین روش برای تشخیص بیماری کرونا به شمار می‌رود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، این روزها با توجه به شیوع ویروس کووید -۱۹ در سراسر جهان، با بروز خفیف‌ترین علائم، این نگرانی برای ما پیش می‌آید که آیا به بیماری کرونا مبتلا شده‌ایم یا خیر. از آنجایی که یکی از مهم‌ترین نشانه‌های آلوده شدن به ویروس کرونا، تب بالا است، اندازه گیری دمای بدن هوشمندانه‌ترین روش برای تشخیص این بیماری به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج این اندازه‌گیری می‌تواند بر اساس زمانی که این کار را انجام می‌دهید، نوع دماسنج و نحوه اندازه گیری دمای بدن متغیر باشد.

به گفته محققان احساس گرما داشتن به این معنا نیست که شما تب دارید و یا بر عکس، چون احساس گرما نمی‌کنید به این مفهوم نیست که تب ندارید؛ تنها روش برای تشخیص دمای بدن استفاده از دماسنج است. بنابراین لازم است به درستی از این وسیله استفاده کنید. به عنوان مثال نباید بلافاصله پس از خوردن و آشامیدن از دماسنج دیجیتالی استفاده کنید، بلکه لازم است ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دماسنج بتواند دمای دقیق بدن را مشخص کند.

از آنجایی که تجمع موم گوش ممکن است باعث شود دماسنج گوشی نتواند دمای دقیق بدن انسان را تشخیص دهد، مطمئن شوید پیش از استفاده از این وسیله، گوش‌های شما تمیز است. از تب سنج‌های نواری پیشانی استفاده نکنید، زیرا آن‌ها فقط دمای پوست بدن را اندازه می‌گیرند. در صورتی که دمای بدن خود را با یک اسکنر تب سنج پیشانی اندازه‌گیری می‌کنید و مشخص می‌شود که شما تب دارید، لازم است آن را با استفاده از یک دماسنج گوشی یا دهانی تأیید کنید، زیرا اسکنرها به اندازه دیگر روش‌ها دقیق عمل نمی‌کنند.

افرادی که تب بالایی دارند، می‌توانند برای کاهش دمای بدن خود علاوه بر مصرف داروهای کاهش دهنده تب، یک دوش آب خنک بگیرند، کمپرس سرد روی پیشانی یا پشت گردن خود قرار دهند، یا استراحت کنند. در صورتی که علائم شما رو به وخامت بگذارد یا سرفه خشک را در کنار تب بالا تجربه کردید، لازم است در مورد مشکل خود با پزشک مشورت کنید.

کد خبر 437043

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا افزایش دمای بدن دماسنج دستگاه تب سنج علائم بیماری کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا در جهان شیوع کرونا تشخیص کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اندازه گیری دمای بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۲۸۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای خرمشهر در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، براساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، وضعیت هوا در خرمشهر با شاخص ۱۱۱ و در ایستگاه‌های استانداری و نیوساید اهواز به ترتیب‌های ۱۳۲ و ۱۱۱ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.
همچنین وضعیت هوای شهر‌های آبادان، اندیمشک، ایستگاه حفاری و پست برق شماره سه اهواز، بهبهان، حمیدیه، دزفول، شوش، شوشتر، کارون، ماهشهر، مسجدسلیمان و هندیجان به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است.
وضعیت هوای رامشیر و شادگان با شاخص زیر ۵۰ در وضعیت سالم و پاک قرار دارند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • سری جدید گلکسی واچ قندخون را اندازه می‌گیرد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • هوای خرمشهر در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس
  • خوشمزه‌های مضر را با نوشابه نخورید!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد