Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@23:38:44 GMT

توسعه حمل‌ونقل ریلی با ترکیه از اولویت‌های دولت است

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۳۲۲۵۶

توسعه حمل‌ونقل ریلی با ترکیه از اولویت‌های دولت است

وزیر راه و شهرسازی در سفر به آذربایجان غربی، توسعه حمل و نقل ریلی با ترکیه را از اولویت‌های دولت خواند.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی، که به منظور بازدید و افتتاح طرح‌های عمرانی حوزه راه و شهرسازی به استان آذربایجان غربی سفر کرده است، با حضور در پایانه مرزی «سِرو»، سالن مسافری این پایانه را افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در جریان بازدید از این پایانه مرزی، توسعه حمل و نقل ریلی با ترکیه را از اولویت‌های دولت خواند و با اشاره به اینکه مبادلات تجاری بین ایران و ترکیه نسبت به سال‌های گذشته افزایش قابل‌توجهی داشته که دستاورد جدید و مهمی است، اظهار کرد: موضوع توسعه حمل و نقل ریلی با ترکیه در سطح روسای‌جمهور دو کشور مورد مذاکره قرار گرفته و در دست بررسی است؛ اتصال ریلی با ترکیه نیز از اولویت‌های کاری است که آن را پیگیری می‌کنیم. همچنین مسیر ارومیه-سِرو و چهاربانده شدن کامل آن تا پایان مهرماه سال جاری تکمیل می‌شود.

اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه کرونا نباید کسب و کار را مختل کند، خاطر نشان کرد: وزارت راه و شهرسازی به‌عنوان مسؤول حمل و نقل در ستاد ملی مبارزه با کرونا، تعهد دارد در تمامی پایانه‌ها، بنادر، ترمینال‌ها، فردوگاه‌ها و مراقبت و مدیریت انسانی تمامی پروتکل‌ها را رعایت کند؛ هم‌اکنون نیز به‌طور مرتب، عملیات ضدعفونی و کنترل پایانه‌ها و مرزها انجام می‌شود.

وی گفت: تبادل تجاری با محوریت مرزهای آذربایجان‌غربی، می‌تواند نقش بزرگ و مؤثری را در اقتصاد کشور ایفا کند. ایران سه مرز رسمی با ترکیه دارد که همه آنها شامل بازرگان ماکو، سرو ارومیه و رازی خوی در آذربایجان غربی قرار دارد؛ سرو نیز پس از شیوع بیماری کرونا به طور کامل بسته شد، ولی تردد محدود ریلی از مرز رازی در این مدت بین ۲ کشور ایران و ترکیه انجام گرفته است و هم اکنون نیز روزانه ١٠٠ واگن تجاری از طریق مسیر ریلی بین ایران و ترکیه مبادله می‌شود.

لازم به ذکر است، سالن مسافری پایانه مرزی «سرو» با زیربنای چهار هزار و ۱۶۰ مترمربع در دو طبقه و با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان ساخته شده است. سِرو در ۴۵ کیلومتری ارومیه، قرار دارد و با استان «حکاری» در جنوب‌شرقی ترکیه، هم‌مرز است.

کد خبر 439973

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی محمد اسلامی حمل و نقل حمل و نقل ریلی توسعه حمل ونقل ریلی ترکیه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نقل ریلی با ترکیه آذربایجان غربی راه و شهرسازی توسعه حمل حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۲۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت دومین محموله ریلی افغانستان از مسیر ایران به ترکیه

اداره راه‌آهن افغانستان از حرکت دومین محموله ریلی این کشور به سمت ترکیه از مسیر ایران خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «بخت‌الرحمان شرافت» رئیس اداره راه‌آهن افغانستان با انتشار پیامی در «ایکس» از آمادگی دومین محموله ریلی افغانستان برای حرکت به سمت ترکیه از مسیر ایران خبر داد.

شرافت در این پیام نوشت: قطار دوم نیز آماده حرکت از افغانستان به سمت ترکیه است، راه آهن افغانستان نسبت به دنیای متصل و امکانات حمل و نقل سریع متعهد است. ما نه تنها کالاها را انتقال می‌دهیم، بلکه قلب‌ها را نیز به هم متصل می‌کنیم.

رئیس اداره راه‌آهن افغانستان جزئیاتی درباره میزان و کالای صادراتی ارائه نکرده است.

حدود دو هفته پیشنخستین صادرات ریلی افغانستان به ترکیه شامل 1100 تُن سنگ معدنی از طریق راه‌آهن «روزنک» و مسیر ریلیایران به این کشور فرستاده شد.

این محموله صادراتی شامل سنگ معدنی «تالک» بود که به شهر «مرسین» ترکیه صادر شد.

نخستین صادرات ریلی افغانستان به ترکیه از مسیر ایرانراه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد

گفتنی است که این محموله به دلیل طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان متوقف شده است.

بر اساس آخرین گزارش‌ها، اداره راه‌آهن ایران از روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه آمادگی خود جهت اعزام 10 واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه را اعلام کرده است، اما کنسرسیوم مذکور هنوز مجوز  گمرک را برای ترانزیت واگن‌های مذکور اخذ نکرده است.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • «توسعه حمل و نقل ریلی - خاش» + فیلم
  • حرکت دومین محموله ریلی افغانستان از مسیر ایران به ترکیه
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق وصل می شود
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق متصل می شود
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است
  • بررسی و تصویب ۱۴ طرح در کارگروه امور زیربنایی آذربایجان‌غربی
  • پیشرفت ۷۸ درصدی طرح ساماندهی راه‌های روستایی آذربایجان غربی
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم