Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، انور قرقاش، وزیر مشاور در امور خارجه امارات در بیانیه‌ای اعلام کرد ابوظبی پیش از عقد توافق سازش با تل‌آویو، درخواست خرید جنگنده‌های اف-۳۵ را مطرح کرده بود.

انور قرقاش با تاکید بر اینکه امارات به دنبال به روز رسانی ناوگان جنگنده‌های خود با جت‌های اف-۳۵ آمریکاست، افزود: امارات از فلسطین می‌خواهد پس از توافق صلح ابوظبی با تل‌آویو، از ترک میز مذاکره خودداری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر مشاور در امور خارجه امارات همچنین اعلام کرد کشورش قصد دارد سفارت خود را در تل‌آویو ایجاد کند.

این بیانیه پس از آن صادر شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در جریان کنفرانسی خبری از تمایل امارات برای خرید جنگنده‌های اف-۳۵ این کشور خبر داد و گفت: واشنگتن در حال بررسی این درخواست است. ترامپ همچنین از تمایل عربستان برای پیوستن به توافق صلح میان رژیم صهیونیستی و امارات خبر داد.

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد اگر سایر کشور‌های خاورمیانه سرانجام به توافق صلح بپیوندند، انتظار دارد که ایران نیز به آن ملحق شود.

پیش از این رسانه‌های رژیم صهیونیستی علی‌رغم انکار بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم، از وجود قرارداد تسلیحاتی به عنوان بخشی از توافق عادی سازی روابط امارات با تل آویو خبر داده بودند.

این رسانه‌ها اعلام کردند: آمریکا با فروش جنگنده‌های اف-۳۵ و پهپاد به امارات به عنوان بخشی از توافق عادی سازی روابط میان ابوظبی و تل آویو موافقت کرده است.

پیشتر روزنامه صهیونیستی هاآرتص گزارش داده بود مقامات ارشد رژیم صهیونیستی اعلام کردند پیش از عادی‌سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی، کابینه این رژیم از آمریکا خواسته بود تا زمانی که امارات به عادی‌سازی روابط با اسرائیل اقدام نکرده است، واشنگتن جنگنده اف-۳۵ به این کشور نفروشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: امارات اسرائیل پارسی خبر بیانیه آمریکا عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۴۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی

وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به پکن از دولت چین خواست که از نفوذ خود برای کنترل نقش ادعایی ایران در تشدید بحران فعلی منطقه تغییر رفتار "خطرناک" پیونگ‌یانگ استفاده کند.

به گزارش ایسنا، "آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه آمریکا که از ابتدای جنگ غزه با حمایت تمام‌عیار از رژیم صهیونیستی از مسئولیت خود در تشدید تنش‌ها در منطقه شانه خالی کرده است، در سفر به پکن ادعایی را علیه نقش ایران در بحران فعلی منطقه مطرح کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد، بلینکن که به پکن سفر کرده است، در کنفرانسی خبری گفت: از چین می‌خواهم از نفوذ خود در منصرف کردن ایران و نیروهای نیابتی آن از گسترش درگیری در خاورمیانه استفاده کند.

ادعای بلینکن درباره نقش ایران در گسترش این درگیری در حالی است که واشنگتن از ابتدای جنگ غزه که به تنش‌ها در منطقه دامن زده و در پی پاسخ‌ تلافی‌جویانه گروه‌های مقاومت منطقه به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، بیم درگرفتن جنگی تمام‌عیار و گسترده در منطقه را ایجاد کرد، به حمایت دیپلماتیک، مالی و نظامی از تل‌آویو پرداخته است.

شمار تلفات جنگ غزه طی حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی که بیمارستان‌ها، مساجد، کلیساها و ساختمان‌های مسکونی از آن مستثنی نبوده‌اند، از ۳۴ هزار نفر فراتر رفته است.

افزون بر این، ۸۵ درصد از جمعیت غزه در شرایطی که ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاطی این منطقه از بین رفته و دسترسی کافی به غذا، آب آشامیدنی و دارو وجود ندارد، از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

ایران با محکوم کردن حمایت آمریکا از جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در غزه تحت عنوان "حق اسراییل برای دفاع از خود" بر حمایت خود از آرمان آزادی‌بخش گروه‌های مقاومت فلسطینی تاکید کرده است‌.

با این حال، مقامات ایران ادعای آمریکا و متحدان آن مبنی بر حمایت مالی و نظامی از گروه‌های مقاومت منطقه و کنترل اقدامات آن‌ها را که "نیروهای نیابتی ایران" خوانده می‌شوند را رد کرده و گفته است که آن‌ها به طور مستقل و طبق صلاحدید خود عمل می‌کنند.

ایران اخیرا، به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری سفارت ایران در دمشق طی عملیات "وعده صادق" پاسخ داد و آن را اقدامی مشروع برای دفاع از منافع ملی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرد.

اسپوتنیک همچنین گزارش داد که بلینکن گفت: از چین می‌خواهم از نفوذ خود برای فشار آوردن به پیونگ‌یانگ برای پایان دادن به رفتار خطرناک خود و مشارکت در گفتمان استفاده کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • واکنش ترکیه به حمله وزیرخارجه اسرائیل به اردوغان
  • رسانه عرب زبان: تل‌آویو در پرونده «آنروا» سیلی محکم خورد
  • سفر هیات مصری به تل‌آویو برای انجام مذاکرات
  • پایگاه خبری اکسیوس: آمریکا درحال بررسی برنامه‌های خود برای تحریم ارتش اسرائیل است
  • اکسیوس : آمریکا درحال بررسی برنامه‌های خود برای تحریم ارتش اسرائیل است
  • اکسیوس: آمریکا درحال بررسی برنامه‌های خود برای تحریم ارتش اسرائیل است
  • درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی
  • پیشنهاد رژیم صهیونیستی برای انصراف از حمله به رفح در ازای توافق با حماس
  • اردوغان: دیگر روابط تجاری با اسرائیل نداریم