Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@21:04:34 GMT

تشریح وضعیت شوراهای و شهرداری های استان کرمان

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۳۴۹۸۶

تشریح وضعیت شوراهای و شهرداری های استان کرمان

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری کرمان با ارائه گزارشی اجمالی از مجموعه ذیربط گفت: ۷۹ شهرداری در سطح استان کار خدمات دهی به جمعیت شهری را انجام می دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان کرمان، علی شهسواری پنجشنبه (30 مرداد) در نشست خبری گفت: اداره کل امور شهری استانداری کرمان که در حوزه معاونت عمرانی استانداری مشغول به کار است، متولی بحث شهرداری ها و شوراهای اسلامی شهر در سطح استان است و در حوزه شوراهای شهر و شهرداری انجام وظیفه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری کرمان بیان کرد: طبق آخرین آمار سر شماری سال 95، استان کرمان دارای 1 میلیون و 859 هزار نفر جمعیت شهری بوده که 79 شهرداری در سطح استان کار خدمات دهی به جمعیت شهری را انجام می دهند.

 

 

وی اظهار داشت: 3 درصد جمعیت شهری کشور در استان کرمان و 82 شهرداری در سطح استان در حال حاضر مجوز دارند که 79 شهرداری تقریباً خدمات می دهند و در دولت تدبیر و امید، نزدیک به 11 شهرداری جدید در سطح استان کرمان تاسیس شد که این شهرداری ها شامل بلورد در حوزه شهرستان سیرجان، زهکلوت در حوزه شهرستان رودبار، چاه دادخدا در حوزه شهرستان قلعه گنج، رمشک در حوزه شهرستان قلعه گنج، دهکهان در حوزه شهرستان کهنوج، جوادیه و الهیه در حوزه شهرستان رفسنجان، سیریز در حوزه شهرستان زرند، علی آباد عمران در حوزه شهرستان جیرفت و شهرهای کشکوئیه بافت، علی آباد ارزوئیه، چاه مرید در حوزه شهرستان کهنوج، هور پاسفید در حوزه شهرستان فاریاب و دهنو اسلام آباد امسال در هفته دولت افتتاح خواهند شد.

 

 

شهسواری خاطر نشان کرد: در سال 98،  مجموع بودجه شهرداری ها در سطح استان کرمان هزار و 500 میلیارد تومان بود که از این میزان 741 میلیارد تومان در قالب مالیات بر ارزش افزوده و آلایندگی بوده که سازمان امور مالیاتی پس از وصول به حساب شهرداری های استان واریز کرده است.

 

 

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری کرمان ادامه داد: در سال 99 این افزایش بودجه را در سطح شهرداری ها با پیگیری هایی که مجموعه اداره کل امور شهری و برنامه ریزی هایی که داشتند و با هماهنگی هایی که با معاونت امور عمرانی استانداری انجام شد، افزایش در بودجه شهرداری های استان به گونه ای بود که این میزان در سال 99،  از هزار و 500 میلیارد تومان به 2 هزار و 800 میلیارد تومان رسیده و 187 میلیارد تومان تا پایان تیرماه سال جاری بابت مالیات ارزش افزوده و آلایندگی ها به حساب شهرداری های استان واریز شده است.

 

 

وی در ادامه گفت: بودجه شهرداری های استان در سال 92 از 450 میلیارد تومان به هزار و 300 میلیارد تومان در سال 98 رسیده و اعتبارات عمرانی شهرداری های استان در سال 92، 198 میلیارد تومان بوده که در سال 98 به 800 میلیارد تومان رسیده است.

 

 

شهسواری بیان کرد: در مجموع 23 شهرستان استان، سرانه هر فردی که توسط شهرداری ها و دولت پرداخت می شود، افزایش یافته است.

 

 

وی در خصوص عملکرد شوراهای شهری استان، افزود: در دوره پنجم شوراهای شهری و تا پایان خرداد ماه 99، قریب به 6 هزار و 158 جلسه داشتیم که 16 هزار و 424 مصوبه داشتند که از این تعداد 11.5 درصد مصوبات را کمیته های انطباق فرمانداری های شهرستان های استان مبهم و دارای ایراد قانونی است و 79 درصد مورد تایید و 9.5 درصد نیز مورد مخالفت قرار گرفته اند و 53 مصوبه که شوراهای شهر مجدداً به هیئت حل اختلاف استان ارسال کردند.

 

 

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری کرمان اظهار داشت: امسال در هفته دولت 280 پروژه در مجموعه شهرداری های استان آماده افتتاح داریم که از این تعداد 21 مورد در شهر کرمان و مابقی در 31 حوزه شهرستان های مختلف با اعتبار 241 میلیارد تومان اعم از آسفالت معابر، پارک بانوان، پایانه مسافربری، مراکز آتش نشانی و ...  هستند که افتتاح می شوند.

 

 

وی خاطر نشان کرد: یک پروژه مشترک هم شهرداری بم و شرکت کرمان موتور دارند که اعتبار آن نزدیک به 70 میلیارد تومان است که این پروژه در خصوص احداث شهر بازی، پارک آبی و راه اندازی وسائل ورزشی در شهر بم است که کلنگ زنی خواهد شد و در نهایت به بهره برداری خواهد رسید.

 

 

شهسواری در ادامه گفت: در خصوص شهرداری، شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت، انتساب شهردار با وزیر کشور و شهرهای زیر 200 هزار نفر با استاندار است و در آئین نامه جدید، هم رشته های تحصیلی مشخص شده و هم اینکه فرد باید الزاماً سابقه اجرایی و مدیریتی داشته باشد.

 

 

وی در خصوص تخلفات شوراهای شهری استان، بیان کرد: چنانچه هر یک از اعضا شورای شهر و روستا، کارهایی انجام دهند و قصور و تقصیر داشته باشند در هیئت حل اختلاف استان مطرح می شود؛ در شورای روستایی حل اختلاف شهرستانی و در شورای شهری حل اختلاف استانی تصمیم گیری می کنند که طبق قانون 8 نوع مجازات برای افراد متخلف مشخص شده است.

 

 

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری کرمان ادامه داد: شهرستان ها هیچگونه مجوزی در خصوص تصمیم گیری در مورد تخلفات اعضا شوراهای شهر را ندارند و فقط فرمانداری ها می توانند گزارش تخلفات را به هیئت حل اختلاف استانی ارسال کنند؛ در این دوره از شورای شهر، اکثریت سلب عضویت اعضا شورا در استان کرمان به دلیل عدم سکونت در حوزه انتخابی و عدم حضور در جلسات بوده که تاکنون 10 تا 12 نفر از اعضای شوراهای شهر استان هستند که سلب عضویت شدند.

 

 

وی بیان کرد: در سطح استان کرمان فعلاً یک شورای شهر (شورای شهر محی آباد) به طور کامل منحل شده که تمامی اعضای اصلی و علی البدل این شورا به دلیل اختلاف استعفا داده و از اکثریت شورا افتاده و به صورت کامل منحل شده که استاندار کرمان به عنوان قائم مقام این شورا انجام وظیفه می کند.

 

 

شهسواری گفت: با توجه به شرایط کرونا نقش شهرداری ها در بحث ضدعفونی معابر و اماکن عمومی و ایجاد ایستگاه های قرنطینه در ایام نوروز نقش برجسته ای داشت.

 

 

عباس تقی زاده در این نشست گفت: امروز دومین نشست خبری هفته دولت است با حضور مدیرکل دفتر امور شهری استانداری کرمان که مجموعه شهرها و شهرداری ها زیر مجموعه این دفتر است و مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمان که مجموعه روستاها و دهیاری ها زیر مجموعه این دفتر است.

 

 

مشاور استاندار کرمان در امور رسانه بیان کرد: به هر حال این دو دفتر ارتباط بسیار زیادی با مردم دارند و خدمات زیادی در شهرها و روستاها انجام شده است.

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه هفته دولت رسماً از 2 شهریور ماه آغاز خواهد شد، طبق روال هر ساله تجدید میثاق دولتمردان با شهدا را خواهیم داشت و یکسری برنامه های سفر که تا این لحظه قطعی شده از جمله اینکه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان دوشنبه 3 شهریور ماه به شهرستان های زرند، راور و کوهبنان و 5 شهریور ماه به شهرستان های بم، نرماشیر، فهرج، ریگان و فاریاب سفر خواهد کرد و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان سه شنبه 4 شهریور ماه به شهرستان های سیرجان و بردسیر سفر می کنند و همچنین استاندار کرمان نیز به شهرستان های قلعه گنج، منوجان، کهنوج و رودبار سفر دارد که تاریخ آن قطعی نشده و به محض قطعی شدن به اطلاع خواهد رسید.

پایان پیام/667

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهسواری استانداری کرمان نشست خبری شهرداری های استان حوزه شهرستان حل اختلاف استان میلیارد تومان سطح استان استان کرمان شوراهای شهر جمعیت شهری شهریور ماه شهرداری ها هفته دولت شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زهره حمیدی وضعیت بیماری‌اش را تشریح کرد؛ بعد از بیماری یک انسان جدیدتر شدم

زهره حمیدی بازیگر سینما و تلویزیون بعد از درگیر شدن با سرطان از وضعیت سلامتی خود در این روز‌ها خبر داد و به خبرنگار مهر بیان کرد: این روز‌ها حالم خوب است خدا را شکر ولی دوران سختی بود. به ویژه وقتی این خبر را شنیدم خیلی شنیدنش سخت بود و شوکه شدم.

یکی دو روز شوکه بودم، اما به خودم گفتم باید مبارزه کنم

وی ادامه داد: یکی دو روز شوکه بودم، اما به خودم گفتم باید مبارزه کنم و بلافاصله به فکر درمان افتادم و در عرض چند روز شیمی درمانی را شروع کردم.

حمیدی درباره درد خود پیش از اینکه بداند چه بیماری‌ای دارد، توضیح داد: من سه ماه درد داشتم و زیر قفسه سینه و پشت کمرم به شدت درد می‌کرد، اما هیچ دکتری نمی‌فهمید چه مشکلی دارم هر دکتری می‌رفتم دارو‌هایی برای گوارش می‌داد و فکر می‌کرد برای روده و معده است. تا اینکه یک پزشک عمومی معاینه کرد و تشخیص داد. سریعاً هم نامه نوشت برای درمانگاه فیروزگر، آزمایش آندوسکوپی دادم و فهمیدند که مبتلا به سرطان پانکراس شدم.

سیگار را ترک کردم و از آن متنفر شدم

وی درباره اینکه فکر می‌کند دلایل بیماری اش چه بوده است، یادآور شد: پزشکان گفتند می‌تواند از سیگار کشیدن باشد که بعد از آن دیگر سیگار را ترک کردم و از آن متنفر شدم. استرس و بد غذا خوردن هم می‌توانست از دیگر دلایل بیماری باشد. من صبحانه نمی‌خوردم، ناهار هم نمی‌خوردم و تنها شب غذا می‌خوردم. به هر حال همه اینها موثر است.

حمیدی درباره جلسات شیمی درمانی نیز عنوان کرد: خیلی سریع شروع به شیمی درمانی کردم تا الان پنج جلسه شیمی درمانی داشته ام که هر ۱۵ روز یک بار بود البته برخی جلسات به تعویق هم می‌افتاد. من از ۷۵ کیلو به ۵۰ کیلو رسیدم و ضعف بدنی برایم ایجاد شده است.

مردم در این مدت خیلی برایم دعا کردند

این بازیگر تلویزیون درباره وضعیت فعلی خود تصریح کرد: خدا را شکر مردم در این مدت خیلی برایم دعا کردند. نمی‌دانم چطور از مردم تشکر کنم، می‌دانم که دعای دسته جمعی خیلی تاثیر دارد و فکر می‌کنم این حال خوب را آنها به من دادند.

حمیدی همچنین با گلایه بیان کرد: از تلویزیون و از وزارت ارشاد دلخورم که حتی یک زنگ نزدند تا حالم را بپرسند. من ۳۵ سال برای اینها کار کردم، اما هیچ کدام تماس نگرفتند ببینند چه مشکلی دارم.

وی درباره دریافت دارو و اینکه مشکلی دارد یا خیر بیان کرد: دارو‌ها را خدا را شکر از هلال احمر می‌گیرم. رییس هلال احمر خودش پیگیری کرد تا امور مربوط به دریافت دارو به راحتی انجام شود.

گفتند فعلاً شیمی درمانی نیاز نیست

وی درباره روند شیمی درمانی نیز توضیح داد: الان قرص می‌خورم، چون غده کوچیک شده است و گفتند فعلاً شیمی درمانی نیاز نیست تا بعد از حدود یکی دو هفته دوباره برای معاینه بروم.

حمیدی درباره حفظ روحیه خود در این ایام عنوان کرد: هیچ وقت ناامید نبودم، دایم می‌گفتم من خوب می‌شوم. گاهی حتی پیام‌هایی می‌گذارم برای کسانی که مثل من هستند و به آنها هم امید می‌دهم.

این بازیگر در پایان درباره شرایط این روز‌های خود گفت: بعد از این بیماری یک انسان جدیدتر شدم، دیگر فقط دوست دارم کاری کنم که خدا دوست داشته باشد. با خدا شرط کردم فقط کاری کنم که او راضی باشد.

منبع: مهر

tags # سلبریتی ، بازیگر سینما سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • مطالبات برجای مانده حوزه شهری حاجی‌آباد نیازمند تدابیر شوراها است
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • زهره حمیدی وضعیت بیماری‌اش را تشریح کرد؛ بعد از بیماری یک انسان جدیدتر شدم
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است