Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس، با انتقاد از عملکرد هیئت رئیسه مجلس در تعیین تکلیف کمیسیون متبوعش، گفت: پس از تعطیلات دو هفته‌ای مجلس تکلیف این کمیسیون مشخص خواهد شد.

حسن نوروزی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به عدم تشکیل کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با وجود اینکه چند ماهی از آغاز مجلس یازدهم گذشته است، گفت: رایزنی‌ها در این باره همچنان ادامه دارد اما با توجه به زمان دو هفته‌ای نمایندگان برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه تعیین تکلیف این کمیسیون به دو هفته آتی موکول خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هیئت رئیسه مجلس باید به موضوع چرایی عدم تشکیل کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس زودتر از این‌ها ورود می‌کرد، افزود: گویا مجلس به فکر اعتبار خود نیست زیرا بی‌توجهی به این کمیسیون مهم معنایی جز این ندارد.

نماینده مردم رباط‌‌ کریم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برخی از اعضای هیئت رئیسه از همین ابتدای تشکیل مجلس به فکر سنگر ریاست‌جمهوری هستند، ادامه داد: بعد از تعطیلات مجلس برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه به طور حتم پیگیر تشکیل این کمیسیون مهم خواهیم بود.

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تاکنون ١٠ نفر از نمایندگان برای عضویت در کمیسیون قضایی و حقوقی اعلام آمادگی کرده‌اند، گفت: باید با تغییر در آیین‌نامه امکان برگزاری جلسات کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با تعداد کم فراهم شود که در این رابطه پیگیر هستیم.

گفتنی است؛ تعداد اعضای کمیسیون‌های تخصصی مجلس حداقل ۱۹ و حداکثر ۲۳ نفر است و تعداد اعضای کمیسیون‌های خاص طبق مواد ۳۹ تا ۴۴ آیین‌نامه داخلی تعیین می‌شود و کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نیز که برای انجام وظایف محوله در محدوده قضایی و حقوقی تشکیل می شود خارج از این آیین‌نامه نیست.

انتهای پیام/4151/

منبع: آنا

کلیدواژه: مجلس هیئت رئیسه مجلس کمیسیون قضایی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس هیئت رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۵۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید از لایحه حجاب/ رئیس کمیسیون قضایی مجلس: منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم

به گزارش جماران؛ به نقل از تسنیم، رئیس کمیسیون قضایی مجلس از ارسال مجدد لایحه عفاف و حجاب به شورای نگهبان خبر داد.

موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب گفت: کمیسیون قضایی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب را برطرف و مجددا این لایحه را به شورا ارسال کرده است و هم اکنون منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم.

 وی افزود: عمده ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب مربوط به مواد ۴۷ تا ۴۹ این لایحه می‌شد که به بحث میزان مجازاتها پرداخته است.

 

 

رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: از نظر اعضای شورای نگهبان، جرائم و مجازات درنظر گرفته شده برای تخلفات ذکر شده در مواد ۴۷ تا ۴۹ لایحه، متناسب با این تخلفات نبود که ما در کمیسیون این موارد را اصلاح کردیم.

با توجه به اینکه در جلسه علنی ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ مجلس، نمایندگان به اجرای آزمایشی لایحه حجاب و عفاف برای مدت ۳ سال رای دادند، در صورتی که شورای نگهبان، این لایحه را تایید کند، لایحه مذکور بلافاصله برای اجرا به دستگاه‌های اجرایی مربوطه ابلاغ می‌شود.

دیگر خبرها

  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • قدردانی فرمانده کل انتظامی کشور از نمایندگان مجلس
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • خبر جدید از لایحه حجاب/ رئیس کمیسیون قضایی مجلس: منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم
  • قدردانی و تشکر سردار رادان از نمایندگان مجلس
  • قدردانی سردار رادان از مجلس
  • تابع فضاسازی‌ها تصمیم قضائی نمی‌گیریم/ قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران