Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - مهدی بیک؛ محمد کعب عمیر با اشاره به رویکردی که مجلس در جریان بررسی ابعاد گوناگون این طرح مورد توجه قرار داده ، گفت: بر اساس طرحی که با عنوان فروش سلف نفتی شناخته می¬شود، قرار است شرکت ملی نفت ایران و شرکت های تابعه مقدار معینی نفت خام را بر اساس مشخصات مندرج در قرارداد سلف در برابر بهای نفت به فروش برسانند و در سررسیدهای مشخصی به خریداران تحویل دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند آقای رییس جمهور اسم این طرح را گشایش اقتصادی گذاشته است، اما من به عنوان یک نماینده مجلس معتقدم این طرح جبران کسری بودجه دولت فعلی و بدهکارکردن دولت آینده، آن هم بدون برنامه است.

او همچنین تاکید کرد: در خصوص این طرح باید یک کارکارشناسی چند جانبه صورت بگیرد و با عجله نمی توان این قدم را برداشت تا مشکل بودجه دولت کم شود؛ هرچند شاید بنظر برسد که فروش نفت سلف، بخشی از مشکلات امروز را پوشش می‌دهد اما مشکلات تازه ای را در چشم انداز آینده برای اقتصاد و معیشت کشور ایجاد می کند. در واقع با این طرح، مشکلات امروز بصورت تصاعدی به دوره بعدی منتقل می شوند و تبعات جبران ناپذیری متوجه اقتصاد کشور می شود و دولت آینده نیز بدهکار می شود.

محمدکعب عُمیر در پاسخ به این پرسش که به هرحال دلیل دولت برای اجرای این طرح، حل مشکلات بودجه ای سال 99کشور است، چنانچه این بررسی¬ها مدت زمان زیادی بطول بینجامد فکر نمی¬کنید که مشکلات بیشتری برای اقتصاد ایجاد شود، گفت: اگر دولت واقعا اراده و همت لازم برای حل مشکل کسری بودجه را داشته باشد، راهکارهای دیگری وجود دارند که از طریق آنها می توان مشکل بودجه کشور را حل کرد. در واقع مجلس در حال بررسی این موضوع است که اجرای این طرح بر روی بازارها و شاخص های اقتصادی چه اثراتی می تواند داشته باشد. 

عضو کمیسیون انرژی مجلس یازدهم خاطرنشان کرد:  شخصا معتقدم این طرح، راهکار مناسبی برای حل مشکل کسری بودجه دولت نیست؛ چرا که دولت قصد دارد منابع برآمده از آن را برای هزینه های جاری تخصیص دهد در حالی که نمایندگان معتقدند منابع برآمده از چنین طرحی باید در مسیر رشد طرح های عمرانی و توسعه ای کشور  بکار گرفته شوند. در صورت تعامل دولت با مجلس و سایر قوا می توانیم مشکل کسری بودجه را از طریق سایر روش های اقتصادی حل کنیم.

نماینده مردم شوش در مجلس یازدهم در پاسخ به این پرسش که ممکن است به یکی از این طرح های اقتصادی جایگزین برای جبران کسری بودجه اشاره کنید؟ گفت: این موضوع در  کمیسیون اقتصادی و سایر کمیسیون های تخصصی در حال بررسی است. نمایندگان هم به دنبال روشی هستند که در کوتاه ترین زمان ممکن بتواند کسری بودجه دولت را جبران کند، ضمن اینکه تبعات این طرح ها در سایر  بخشهای اقتصادی و بازارهای کشور نیز بررسی می شود تا برای حل مشکلی مثل کسری بودجه، مشکلات جدیدی برای اقتصاد کشور ایجاد نشود.

پربیننده ترین نشستی که «فروش اوراق سلف موازی نفتی» را ختم به خیر کرد رشد چشمگیر ظرفیت برق خورشیدی در سال۲۰۱۹ روحانی: طرحی برای فروش نفت یک تو دهنی به آمریکا است نفت، چاله بزرگ بر سر راه توافق تجاری امشب سهمیه بنزین شهریور واریز می‌شود

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شرکت ملی نفت ایران نفت خام شرکت ملی نفت ایران نفت خام سلف نفتی مهدی بیک فروش سلف نفتی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت کسری بودجه بودجه دولت حل مشکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۷۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی

پیمان بهرامی مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه، گفت : فروش مرزی فرآورده‌های نفتی در سال گذشته در مرز‌های پرویزخان، خسروی، سومار و شیخ صله انجام شده که بیشترین فروش در مرز پرویزخان صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در نتیجه اقدامات مفید در این مرز‌ها ۴۲ میلیون و ۵۷۹ هزار لیتر معادل ۵۲۷ میلیارد تومان فروش مرزی فرآورده‌های نفتی تحقق یافته است، تصریح کرد: این میزان ضمن انتفاع مرزنشینان و رونق بازارچه‌های مرزی سهم بسزایی در کاهش قاچاق و عرضه خارج از شبکه و قوانین تعیینی داشته است.

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه تصریح کرد: از رقم ذکرشده، حدود ۱۸ میلیون لیتر معادل ۲۲۳ میلیارد تومان مربوط به فروش از طریق کنترل باک وسائط نقلیه خروجی از کشور بوده است.

وی گفت: با راه‌اندازی سیستم دیپ دیجیتالی باک کامیون در مرز‌های استان، علاوه بر جلوگیری از قاچاق در مرز، کنترل باک کامیون‌ها تسهیل شده و در حداقل زمان ممکن، کار کامیون‌های صادراتی در زمینه کنترل و نظارت بر سوخت خروجی از طریق باک بررسی و براساس قیمت شناور مرزی، مابه‌التفاوت نرخ تعادلی مرزی اخذ و به حساب خزانه واریز می‌شود.

بهرامی اضافه کرد: روزانه حدود ۷ میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی در سطح استان توسط ۳۱۰ دستگاه نفتکش فعال انجام می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان / دولت برنده است یا مجلس؟
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت