Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛رضا احمدی مدیرکل منابع طبیعی ایلام گفت: به پیشنهاد اداره منابع طبیعی شهرستان دره شهر در خصوص اراضی ملی شده حاشیه رودخانه سیمره (از روستای عباس آباد تا پلاک سیاه گلال امام زاده احمد در پاعلم) اجرای طرح کشت چوب در ۵ هزار هکتار اجرایی می‌شود.

او افزود: اعتبارات تولید نهال برای اجرای این طرح در ردیف اعتبارات ملی قرار گرفته بطوری که تمامی نهالستان‌های استان و کشور ملزم به تولید نهال برای اجرای این طرح ملی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی اضافه کرد: هدف از اجرای این پروژه جلوگیری از فرسایش اراضی کناری حاشیه رودخانه سیمره و تحول در اقتصاد منطقه با تجارت این محصول است.

او بیان کرد: این طرح می‌تواند به کاهش قیمت و قاچاق چوب، جلوگیری از واردات چوب‌های الوده و نیز جلوگیری از نابودی جنگل‌های زاگرس منجر شود.

احمدی عنوان کرد: پده، صنوبر و اکالیپتوس به عنوان گونه‌های اصلی زراعت چوب هستند که وگونه‌های گل محمدی، لیمو، زیتون، نرگس و آویشن به عنوان گونه‌های همراه در این طرح استفاده می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی ایلام اعلام کرد: همچنین علاوه بر اراضی ملی، کشاورزان و بهره بردارانی که تمایل دارند در اراضی خود زراعت چوب داشته باشند، می‌توانند درخواست خود را به اداره منابع طبیعی شهرستان دره شهر ارائه و پس از تشکیل پرونده نهال رایگان دریافت کنند.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی اعتبارات ملی منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۷۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمدرضا حسینی با اعلام خبر اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان افزود: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر از ابتدای اجرای این قانون از تعداد هزار و ۱۲ پلاک موجود در استان ،۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی ادامه داد: در دولت سیزدهم، رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده که بر این اساس، میزان ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده که با این اقدام ارزشمند، پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

وی خاطر نشان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات تضمین امنیت سرمایه گذاری و امنیت غذایی و درنتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 6094824

دیگر خبرها

  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • خلع ید ۳۳ هزار متر مربع اراضی سوادکوه شمالی
  • خلع ید بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه خلع ید شد
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی خلع ید شد