Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-30@03:06:52 GMT

۵ نکته باور نکردنی که می‌تواند باعث افزایش وزن شود

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۳۷۹۵۰

۵ نکته باور نکردنی که می‌تواند باعث افزایش وزن شود

رویداد۲۴ از دست دادن وزن و یا حتی حفظ وزن سالم فعلی می تواند دشوار باشد. اما ممکن است این کار را ناخواسته برای خودتان سخت تر کنید! 
 
نداشتن خواب کافی
در سال ۲۰۱۰ مروری بر مطبوعات پزشکی مربوط به محرومیت از خواب و افزایش وزن، تحقیقات زیادی را در اثبات ارتباط بین خواب خیلی کم یا خیلی زیاد با افزایش خطر چاقی نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلایل زیادی از اختلال در سوخت و ساز بدن تا افزایش حساسیت به انسولین و افزایش اشتها به دلیل تولید هورمون هایی مانند لپتین و گرلین برای این رابطه وجود دارند.
 
  استرس داشتن
رسیدگی به لیستی از کارهای پرمشغله مثل مسئولیت های کاری، زندگی خانوادگی، فعالیت های اجتماعی و تلاش برای پرداخت به موقع صورتحساب ها می تواند عوارض شدیدی بر روی سلامتی کلی شما داشته باشد.
 
استرس داشتن به طور قابل توجهی باعث تولید هورمون های لپتین و کورتیزول می شود که باعث افزایش وزن شکمی و همچنین گرسنگی و میل به غذا می شود.
 
انتخاب دوستان
مطالعه ای در سال ۲۰۰۷ در مجله پزشکی نیوانگلند نشان داد افرادی که دوستانی داشتند که در یک دوره زمانی مشابه چاق شده بودند، ۵۷٪ شانس بیشتری برای چاق شدن داشتند.در حالی که مطالعات بعدی علیت این رابطه را زیر سوال بردند، بهتر است در مورد فعالیت ها و نگرش های دوستانتان، بیشتر فکر کنید.

بیشتر بخوانید: سر ساعت غذا بخورید، چاق نمی‌شوید

به عنوان مثال، اگر دوستانی دارید که از رفتن به باشگاه لذت می برند، احتمالا شما نیز بیشتر به انجام این کار ترغیب خواهید شد. اما اگر دوستانتان ترجیح می دهند به تماشای بازی همراه با خوردن تنقلات بپردازند، احتمالا شما نیز به سمت همان شیوه زندگی کشیده می شوید.
 
 به اندازه کافی غذا نخوردن
بسیاری از رژیم ها محدودیت کالری را به عنوان اصول اولیه کاهش وزن اعلام می کنند. و قطعا این موضوع تا حدی درست است: به طور کلی، زمانی شاهد کاهش وزن خواهید بود که بدن شما کالری بیشتری نسبت به مقدار دریافتی طی روز از دست بدهد.
 
با این حال، محدود کردن بیش از حد کالری به این معنا است که بدن شما سعی خواهد کرد کمبود کالری مصرفی را با کاهش سوخت و ساز کلی خود (سرعت سوزاندن کالری) جبران کند.
 
 تنفس هوا آلوده
اگر تا به حال بدشانسی تنفس هوای دود آلود را داشته اید، می دانید که هوای آلوده بلای وحشتناکی سر ریه ها و کل سیستم تنفسی شما می آورد.
 
اما تنفس هوای آلوده می تواند بر سوخت وساز بدن شما نیز تأثیر بگذارد. آلودگی ذرات معلق، به ویژه بر روی موش ها بررسی شده است و نتایج حاصل از آن ممکن است شما را به یافتن هوایی با کیفیت بالا ترغیب کند!
 
محققان دریافتند که آلودگی هوا در موش هایی که به طور مداوم در معرض آن قرار دارند، مقاومت به انسولین را افزایش می دهد، به سطح تحمل گلوکز، التهاب و استرس اکسیداتیو آسیب می زند و ساختارهای سلولی را که به بدن شما کمک می کنند، غذا را به انرژی قابل استفاده تبدیل کند، تغییر می دهد.

منبع: آخرین خبر لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار سلامت تناسب اندام بدن شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۷۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور از انتشار گزارش ملی مشارکت مردمی و فرهنگ اقتصادی ایرانیان مبتنی بر جدیدترین داده‌های پژوهشی و پیمایشی در مرکز رصد فرهنگی کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد اصغری در این رابطه توضیح داد: در این گزارش جامع، نگرش ایرانیان به وضعیت رفاهی جامعه، درک طبقاتی، عدالت اقتصادی، کار و سرمایه‌گذاری، دولت و بازار، مالیات، حمایت از تولید داخلی، رفاه و تجمل، سرمایه‌گذاری خارجی، اعتماد و امید اقتصادی پرداخته شده است.

وی افزود: این گزارش بر اساس جدیدترین داده‌های پیمایش‌های ملی و افکارسنجی‌های معتبر درباره مسائل اقتصادی تدوین شده و تلاش بر این بوده تا نگاهی روشن و قابل اتکاء از وضعیت نگرش‌های اقتصادی مردم ایران ارائه شود.

اصغری گفت: مهم‌ترین محورهای این گزارش ملی، شامل مواردی همچون اهمیت کار و تلاش فردی در فرهنگ عمومی، ارزش کار تولیدی در فرهنگ ایرانیان، کاهش سوددهی کار تولیدی در نگرش عمومی، حمایت هنجاری از تولید داخلی، نگرش مثبت به مالیات و نگرش منفی به شیوه مالیات‌گیری، اهمیت اقتصاد دولتی در نگرش مردم، اعتماد و مشارکت اقتصادی و در نهایت تحلیل وضعیت امید اقتصادی ایرانیان است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، اظهار کرد: توجه به داده‌های نگرشی در حوزه اقتصادی می‌تواند ما را از دام کلیشه‌ها رها کند، به عنوان مثال با وجود کلیشه‌ای چون «تنبلی ایرانیان»، «دلال منشی ایرانیان» و امثال آن، اما داده‌ها نشانگر این است که کار و تلاش اقتصادی در فرهنگ عمومی ما ریشه دارد.

وی تاکید کرد: گفته می‌شود که با کاهش ارزش تولید و کار مولد، افراد مایل‌اند که کمتر کار کنند و بیشتر پول دربیاورند، حال از راه‌های واسطه‌گری، سوداگری، خرید ارز و طلا و زمین، سفته‌بازی و ... اما داده‌ها نشان می‌دهند که فرهنگ عمومی هنوز هم به‌ لحاظ اخلاقی از کار مولد و تلاش حمایت می‌کند. در یک پیمایش ملی در زمستان سال ۱۴۰۲ نیز اکثریت افراد معتقدند که برای کسب درآمد باید کار و تلاش کرد.

اصغری ادامه داد: با وجود آنکه روحیه و هنجار کار تولیدی در فرهنگ عمومی قوی است، اما داده‌های پیمایشی نشان می‌دهد تعداد زیادی از مردم معتقدند که پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران ابتدا دلالی و سپس تجارت از طریق واردات و صادارت است. همچنین فعالیت تولیدی صنعتی از نظر فقط ۱۰ درصد از افراد پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران است.

این پژوهشگر حوزه فرهنگ با اشاره به اینکه بین نگرش و عمل مردم در حوزه اقتصادی شکاف وجود دارد، اظهار کرد: مردم کار تولیدی و تلاش فردی را با اهمیت می‌دانند، اما در عمل انگیزه برای کار تولیدی و مشارکت واقعی اقتصادی پایین است. مردم به لحاظ هنجاری از کالای ایرانی و صنعت داخلی حمایت می‌کنند، اما رفتار خریدشان بیشتر بر اساس کیفیت کالا و قدرت خریدشان است و اگر کالای ایرانی با کیفیت باشد آن را می‌خرند.

وی با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی نقش دولت پررنگ می‌شود، بیان کرد: داده‌های پیمایش‌های ملی نشانگر اهمیت زیاد نقش دولت در تنظیم و توسعه اقتصاد کشور در ذهنیت مردم است. بر اساس برخی نظرسنجی‌ها، چیزی حدود ۸۰درصد مردم با دخالت دولت در امور اقتصادی موافق‌اند و دیدگاه عمومی این است که دولت‌ها باید در زمینه‌سازی، نهادسازی و برنامه‌ریزی اقتصاد دخالت داشته باشند. 

وی گفت: داده‌های ملی ما نشان می‌دهد که بیش از دو سوم از مردم معتقدند دولت باید بر قیمت کالاها و دستمزد کارگران نظارت داشته باشد و به فقرا با یارانه هدفمند کمک کنند. همچنین بیش از نیمی از مردم بر این باورند که اداره کارخانه‌ها باید به دست دولت باشد.

بنابر اعلام روابط عمومی شورای فرهنگ عمومی کشور اصغری در پایان افزود: توجه به داده‌های فرهنگی در حوزه اقتصاد می‌تواند به زمینه‌سازی برای تحقق منشور سال ۱۴۰۳ و پیشبرد مشارکت مردمی در تولید بیانجامد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • مهم ترین نکته لیست تیم ملی والیبال؛ میلاد عبادی‌ پور خط خورد!
  • حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!
  • عضو کمیته استیناف: حال فوتبال خوب است اما باور نکنید!
  • چند حقیقت درباره نادر طالب‌زاده
  • سرمربی تیم ملی والیبال: هیچ قولی نمی دهم؛ باور نمی کنم سفارش شده باشم
  • اگر می‌خواهید لاغر شوید این ۵ صبحانه کم کالری معجزه می‌کند
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!