Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-09@07:49:38 GMT

درمان مستقیم کرونا از طریق بینی؟

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۳۸۲۳۳

درمان مستقیم کرونا از طریق بینی؟

به گزارش افکارنیوز،

 محققان اروپایی که درباره تجربیات بیماران مطالعه می‌کنند، می‌گویند از دست رفتن حس بویایی که می‌تواند با ابتلای به ویروس کرونا همراه باشد مساله‌ای منحصر به فرد و متفاوت با از دست رفتن حس بویایی در کسی است که دچار سرماخوردگی یا آنفلوآنزای شدید شده است.

اخبار اجتماعی- به گفته این محققان از دست رفتن حس بویایی در یک بیمار مبتلا به کرونا به صورت شدید و ناگهانی رخ می‌دهد و معمولاً این گونه بیماران آبریزش بینی ندارند و بینی شان گرفته نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها می‌توانند به راحتی نفس بکشند.

مساله متفاوت دیگر در این بیماران از دست دادن حس چشایی است.

محققان ژورنال رینولوژی گویند: این طور نیست که حس چشایی این بیماران تا حدودی مختل شده باشد بلکه از دست رفتن این حس در این بیماران به گونه‌ای شدید است که آن‌ها طعم تلخ یا شیرین را تشخیص نمی‌دهند. متخصصان گمان می‌کنند که این امر به این دلیل است که ویروس کرونا بر سلول‌های عصبی که مستقیماً درگیر بو و طعم هستند، تأثیر می‌گذارد.

علائم اصلی ویروس کروناویروس عبارتند از:

-درجه حرارت بالا

- سرفه تازه و مداوم

-از دست دادن حس بوبایی و چشایی

هرکسی که این علائم را داشته باشد باید خود را قرنطینه کند و برای اینکه بداند آیا این ویروس را دارد باید آزمایش دهد و برای جلوگیری از سرایت احتمالی آن اعضای خانواده نیز باید در قرنطینه قرار گیرند.

تحقیقات در مورد حس بویاییپروفسور کارل فیل پات محقق برجسته در دانشگاه آنگلیای شرقی، آزمایشات بو و طعم را روی ۳۰ داوطلب انجام داد: ۱۰ نفر مبتلا به کرونا، ۱۰ نفر دچار سرماخوردگی شدید و ۱۰ فرد سالم بدون علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا.

از دست دادن حس بویایی در بیماران مبتلا به کرونا بسیار عمیق‌تر بود. آن‌ها کمتر قادر به شناسایی بوها بودند و به هیچ وجه قادر به تشخیص تفاوت طعم تلخ یا شیرین نبودند.

پروفسور فیل پات، که با موسسه خیریه حس پنجم، برای کمک به افرادی که طعم بویایی و چشایی شان مختل شده کار کرده، می‌گوید: "به نظر می‌رسد واقعاً ویژگی‌های منحصر به فردی وجود دارد که ویروس کرونا را از سایر ویروس‌های تنفسی متمایز می‌کند.

وی گفت: "این بسیار هیجان‌انگیز است، زیرا این یافته‌ها به این معنی است که می‌توان از آزمایشات بو و طعم برای تمایز بین بیماران مبتلا به کرونا و افراد مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا استفاده کرد. "

وی گفت: افراد می‌توانند با استفاده از محصولاتی از قبیل: قهوه، سیر، پرتقال یا لیمو و شکر، آزمایش بو را در خانه انجام دهند.

او در عین حال تاکید کرد: آزمایشات تشخیصی سواب حلق و بینی هنوز هم برای کسی که فکر کند ممکن است ویروس کرونا داشته باشد، ضروری است.

وی افزود: حس بویایی و چشایی در اکثر افرادی که از بیماری کرونا بهبود می‌یابند، طی چند هفته باز می‌گردد. پروفسور اندرو لین متخصص مشکلات بینی و سینوس در دانشگاه جانز هاپکینز در ایالات متحده است. پروفسور اندرو نیل و تیمش نمونه‌های بافتی از قسمت پشت بینی را بررسی کرده اند تا بدانند که ویروس کرونا چگونه باعث از بین رفتن حس بویایی می‌شود. آن‌ها یافته هایشان را در ژورنال تنفسی اروپا منتشر کرده اند.

آن‌ها سطح بسیار بالایی از آنزیمی را شناسایی کردند که فقط در آن ناحیه بینی وجود دارد که مربوط به حس بویایی است. تصور می‌شود این آنزیم که ACE-۲ نامیده می‌شود "نقطه ورودی" است که به ویروس کرونا اجازه می‌دهد از آنجا وارد سلول‌های بدن شود و باعث عفونت شود.

بینی یکی از مکان‌هایی است که ویروس کرونا از آنجا وارد بدن می‌شود.

پروفسور لین گفت: "ما اکنون آزمایشات بیشتری را در آزمایشگاه انجام می‌دهیم تا ببینیم ویروس در واقع از این سلول‌ها برای دسترسی به بدن افراد و ایجاد عفونت در آن استفاده می‌کند. گر اینگونه باشد، ما ممکن است بتوانیم با درمان‌های ضد ویروسی که مستقیماً از طریق بینی انجام می‌شود، با عفونت مقابله کنیم. "

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کرونا کرونا سرماخوردگی حس بویایی ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا رفتن حس بویایی مبتلا به کرونا دست رفتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۸۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری

ایسنا/خراسان رضوی  رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، در خصوص مخاطره‌ شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری هشدار داد.

برات الله زیدآبادی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به گسترش آنفلوانزی فوق حاد پرندگان در مناطق مختلف جهان و بروز این بیماری در حیوانات پستاندار مانند گاو شیری نشان می‌دهد که این ویروس جهش یافته است و همین موضوع نگرانی‌هایی را در جامعه بین‌المللی ایجاد کرده است.

وی بیان کرد: ویروس آنفلوانزا انواع مختلفی دارد؛ بعضی از آن‌ها فقط پرندگان را مبتلا می‌کند و برخی علاوه بر پرندگان سبب بیماری انسان هم می‌شوند. به این دلیل است که آنفلوانزای فوق حاد پرندگان به عنوان بیماری مشترک بین انسان و دام شناخته شده است.

  رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار ضمن اشاره به افزایش موارد بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاوهای شیری، گفت: گاوهای بیمار ممکن است دارای علامت یا بدون علامت باشند  ولی ویروس بیماری عمدتاً در شیر و بافت پستانی یافت می‌شود و دوره کمون بیماری بسته به روش مواجهه، دز ویروس و مرحله شیرواری از ۱۲ تا ۲۱ روز متغیر است.

 وی همچنین در مورد علائم بیماری آنفلوانزا در گاوهای شیری اظهار کرد: کاهش تولید شیر در سطح گله، کاهش مصرف خوراک همزمان با کاهش حرکات شکمبه و نشخوار، ترشحات شفاف‌بینی، ضعف، تب، دهیدراتاسیون و مدفوع چسبناک یا شل غیرطبیعی از علائم این بیماری است.

 زیدآبادی ادامه داد: شیر گاوهایی که به فرم شدید بیماری مبتلا هستند مانند آغوز، غلیظ‌تر بوده یا اصلاً شیر تولید نمی‌کنند. همچنین گاوهای مسن در اواسط شیردهی از گاوهای جوان و تازه‌زا یا تلیسه حساس‌تر هستند.

 رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: پاستوریزاسیون احتمالاً ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را در شیر غیرفعال می‌کند و مبارزه با این بیماری زمانی موفق است که تمام کسانی که با پرندگان و دام‌ها در ارتباط هستند (روستاییان، کارکنان مرغداری‌های صنعتی و سنتی، کارکنان کشتارگاه‌ها، و مصرف‌کنندگان و...) آگاهی خود را افزایش دهند. ضوابط بهداشتی را رعایت نمایند و با شبکه دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر اینکه ذرات ویروس شناسایی شده در شیر قادر به آلوده کردن انسان باشد وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم
  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • اسب تروجان
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص