Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، کارخانه هبلکس بیرجند از سال ۱۳۸۹ با ظرفیت سالانه ۱۵۰ هزار تن بلوک سبک بتنی راه اندازی شده است.

کارخانه هبلکس بیرجند پس از یک دوره رکود یک ساله و با بهره مندی از توان متخصصان و تلاش کارگران، دوباره رونق گرفته است و روزانه ۶۰۰ متر مکعب بلوک سبک بتنی تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رتبه اول کیفیت هبلکس در کشور

کارخانه هبلکس بیرجند در سه سال گذشته، رتبه اول کیفیت بلوک سبک بتنی را در کشور از سوی انجمن بتن سبک ایران و مرکز تحقیقات مسکن وزارت راه و شهرسازی کسب کرده است.

عابدی مدیرکارخانه هبلکس بیرجند در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: بلوک‌های سبک بتنی، حاصل نوآوری‌های دانش بنیان است که با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا، توانسته ایم محصولی با کیفیت روانه بازار‌های داخلی و خارجی کنیم.

او افزود: این محصول که به نوعی آجر سبک در ابعاد ۶۰ در ۲۵ سانتیمتر است، عایق کامل صوت و حرارت و مقاوم در برابر زلزله و حیوانات موذی است.

بیشتر بخوانید

تولید 100 هزار متر مکعب هبلکس در خراسان جنوبی

عابدی با بیان این که مواد اولیه هبلکس، آهک، سیمان و ماسه است که سیمان و ماسه از داخل استان و آهک از خراسان رضوی تأمین می‌شود، اظهار کرد: هر متر مکعب از این بلوک‌های ساختمانی ۴۸۰ کیلوگرم است در حالی که آجر معمولی در این ابعاد بیش از ۳ برابر سنگین‌تر از هبلکس است.

چرخ تولید تعطیل بردار نیست

مدیر کارخانه هبلکس بیرجند با اشاره به اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۳۰۰ نفر به طور غیر مستقیم در این کارخانه گفت: کارخانه هبلکس، بدون وقفه و تعطیلی در سه شیفت کاری به فعالیت خود ادامه می دهد.

او افزود: تولیدات کارخانه بازار مصرف خوبی در استان‌های خراسان رضوی، تهران، مشهد، شیراز، کرمان و سیستان و بلوچستان دارد و سالانه ۳۰ درصد هبلکس‌های تولیدی به خارج از کشور از جمله افغانستان و عراق صادر می‌شود.

عابدی تصریح کرد: در طرح توسعه کارخانه، تولیدات سالانه از ۱۵۰ به ۱۸۰ هزار متر مکعب افزایش می‌یابد و اشتغال مستقیم موجود هم از ۱۰۰ به ۲۰۰ نفر خواهد رسید.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کارخانه هبلکس بلوک بتنی بلوک های ساختمانی کارخانه هبلکس بیرجند سبک بتنی متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۸۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • فراز و فرود نوغانداری در گیلان /تجارت پر سودی که از رونق افتاد
  • رونق تولید در گرو تلاش کارگران
  • لایروبی حوضچه‌های ذخیره آب بخش شعیبیه شوشتر
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان