Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@03:47:18 GMT

دانشمندان دومین ماسک گرافینی را نیز ساختند

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۳۹۳۴۷

دانشمندان دومین ماسک گرافینی را نیز ساختند

یک گروه مهندسی در انگلستان ماسک‌های صورتی طراحی کرده است که با کمک گرافین ساخته شده‌اند و به راحتی از عبور ذرات ریز به دهان را به حداقل می‌رساند. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، گرافین برای اولین بار در سال ۲۰۰۴ توسط دو محقق دانشگاه منچستر استخراج شد و از آن روز به بعد تحولی را هم در دنیای علوم و هم در دنیای ما ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماده شگفت‌انگیر دارای خواص فیزیکی باورنکردنی‌ای از جمله نسبت استثنائی مقاومت به وزن، رسانای الکتریکی و حرارتی موثر و مهم‌تر از همه انعطاف‌پذیری بالا است.
حال محققان گروه مهندسی ورسارین در انگلیس ماسک صورتی را با فیلتر بسیار قوی ساخته‌اند که در آن، به منظور محافظت بیشتر در مقابل باکتری‌های موجود در هوا و به حداقل رساندن شیوع ویروس‌ها از گرافین استفاده کرده‌اند.
این ماسک با یک لایه پوششی ساخته شده از ماده پلی‌گرین (Polygrene) تقویت شده است. پلی‌گرین یک ماده پیشرفته مبتنی بر گرافین و نانین است. این ماسک تنها محصول تائید شده گرافینی است که توسط شورای گرافین تائید شده است.
این ماسک جدید در مقایسه با ماسک پارچه‌ای DIY، از سطح بسیار بیشتری محافظت می‌کند و به راحتی می‌تواند از عبور ۹۵ درصد از ذرات بزرگ‌تر از ۳ دهم میکرون جلوگیری کند و به همین دلیل خطر انتقال ویروس به فرد را به شدت کاهش دهد.
شرکت ورسارین با کمک شریک چینی‌اش این ماسک را طراحی و تولید کرده و با توجه به اینکه بسیاری از استاندارد‌ها و دستورالعمل‌های صادر شده توسط سازمان بهداشت جهانی را رعایت می‌کند.
ورسارین که در سال ۲۰۱۰ تاسیس شده، از فناوری مبتنی بر مواد اختصاصی بهره می‌برد تا راهکار‌های جدید مهندسی با قابلیت تاثیر زیاد ارائه دهد. محققان این شرکت مواد و فرآیند‌های پیشرفته‌ای را برای برآورده کردن نیاز‌های خاص مشتریان خود به کار می‌برد.
افزودن گرافین به پلیمر یکی از راهکار‌هایی است که به محققان امکان می‌دهد با استفاده از فرآیند‌های تولید موجود، محصولات نوآورانه طراحی و تولید کنند. پلی‌گرین نیز یکی از این مواد است که با مخلوط مواد پایدار سلولزی ترکیب شده است.
ورسارین تاکنون ۱۲۰ هزار سفارش برای ماسک خود دریافت کرده است که گسترش کووید ۱۹ را به حداقل می‌رساند. البته این شرکت کمی دیر وارد بازار رقابت بر سر ماسک‌های نانو و گرافینی شده است. شرکت دیگری به نام «دایرکتا پلاس» تقریبا دو ماه پیش ماسک‌های تقویت شده خود با گرافین را با نام G+ روانه بازار کرد. با این حال با وجود سفارشات زیاد، ورسارین نسبت به آینده این ماسک جدید نیز خوش‌بین است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ماسک کرونا فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۹۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد

میلیارد مشهور آمریکایی و مالک شرکت‌های اسپیس ایکس و تسلا، طی اظهاراتی هشدار داد که تا زمانی که مشکل بدهی ملی دولت آمریکا حل نشود، دلار ارزشی نخواهد داشت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، ایلان ماسک، میلیارد مشهور آمریکایی و مالک شرکت‌های اسپیس ایکس و تسلا، طی اظهاراتی هشدار داد که تا زمانی که مشکل بدهی ملی دولت آمریکا حل نشود، دلار ارزشی نخواهد داشت.

ماسک در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما باید در مورد بدهی ملی خود کاری انجام دهیم وگرنه دلار ارزشی نخواهد داشت.

پیش از این، صندوق بین المللی پول بر خلاف روال معمول به طور مستقیم از دولت آمریکا انتقاد کرده و هشدار داده بود که عملکرد این کشور در میان اقتصادهای پیشرفته تا حدی ناشی از یک سیاست مالی ناپایدار بوده است.

هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکانرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد

این صندوق در گزارش سالانه خود موسوم به "چشم انداز اقتصاد جهانی" اعلام کرد که هزینه‌کردهای بیش از حد واشنگتن، خطر افزایش تورم و تضعیف ثبات بلندمدت مالی در سراسر جهان را به همراه دارد.

بر اساس گزارش دفتر بودجه کنگره، انتظار می‌رود بدهی دولت آمریکا تا سال 2033 به 45.7 تریلیون دلار یا 114 درصد تولید ناخالص داخلی برسد که این رقم در پایان سال 2023، 97 درصد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • دانشمندان به کمک نمک، سوپر باتری ارزان قیمت ساختند
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک در مورد معترضینی که پرچم آمریکا را پایین می‌کشند
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • دانشمندان ساعت اتمی جدید بسیار دقیق و مقاوم ساختند
  • روزی که شوروی پشت مزدوران را در ایران خالی کرد / پاسخ بختیار به ادعای رضا پهلوی / تصاویر رنگی آلمان‌ها از نبرد استالین گراد / گرامافونی که ایرانی‌ها ۱۲۰۰ سال پیش ساختند / آبادان در بیش از یک قرن پیش
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن