Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک کارآفرین با بیان اینکه کرامت انسانی"را در خدمت‌رسانی به محرومان و نیازمندان متبلور ساختیم تاکید کرد: درآمد حاصل از فعالیت‌های گروه جهادی مان توانسته نیازمندان بسیاری را تحت پوشش قرار دهد و دربحران کرونا درپویش همدلی بیش از ۲۰۰ خانوار را تحت پوشش قرار دادیم. تاریخ انتشار: 14:00 - 31 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۸۸۷۴ خبرگزاری میزان- خدیجه صدیقی گفت: کرامت انسانی را با کمک به نیازمندان و محرومان در شهرستان طرقبه شاندیز مشهد به نمایش گذاشتیم و بر همین مبنا جایزه حقوق بشر اسلامی به گروه شهید گیلاسی تعلق گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   مدیرگروه جهادی شهید گیلاسی، کارآفرین و جهادگر برتر از شهرستان طرقبه شاندیز خراسان رضوی که در مراسم بزرگداشت حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی مورد تقدیر قرار گرفت، گفت: از ۱۳۸۹ که مقام معظم رهبری آن را بنام سال "اقتصاد مقاومتی" نامگذاری کردند فعالیت این گروه جهادی آغازشد و توانستیم چندین مجموعه بزرگ برکت را در شاندیز تأسیس کنیم.

وی افزود: یکی از فعالیت‌های گروه ما تولید کالای خواب است. در سال ۹۶ با وجود مشکلاتی که درخصوص تولید و مدیریت کالای خواب به وجود آمد، اما با تلاش و همت خود توانستیم بار دیگر این گروه جهادی را فعال و تولید را آغاز کنیم و برای تعداد بسیاری از بانوان و جوانان اشتغال ایجاد کنیم.

مسوول کارگروه اقتصادی جهادگران خراسان رضوی، گفت: در حال حاضر، کالای خواب در دو رسته الیاف مصنوعی و الیاف طبیعی پشم گوسفند، روال کاری خود را در تولید ادامه می‌دهد. در سال ۹۸ با یک گروه جهادی درمسجد آشنا شدیم ویک تیم کاری ۷ نفره تشکیل دادیم. بوسیله مایع انحصاری که دو دکترای شیمی این گروه از سال ۹۲ تولید کرده بودند توانستیم بوی بد پشم را در محصولات تولید شده از بین ببریم.

وی ادامه داد: به این ترتیب سال ۹۸، تولید برند اصلی کار گروه ما شروع شد و توانستیم ۳ شاخه آن را در زمینه کالای خواب، کفی کفش نمدی و کف پوش‌های نمدی و پشمی رنگی در شاندیز به تولید برسانیم و برای۱۵۰هزار نفر اشتغال ایجاد کنیم. خوشبختانه این کالا‌ها هم در داخل و هم در خارج از کشور با استقبال زیاد مردم مواجه شده، چون در سلامتی خانواده‌ها از جمله درمان ام اس، دیسک کمر و روماتیسم تاثیر بسزایی دارد.

مدیرتولید کالای خواب برکت در ادامه بیان کرد: این طرح نزد رهبری مطرح شد و ایشان از تولید آن حمایت کردند. بوسیله طرح تولید کالای پشمی توانستیم ۷۰ شاخه شغلی ایجاد کنیم که حدود یک میلیون نفر دارای شغل شدند. البته در این زمینه نیاز به سرمایه‌گذار دلسوز داریم؛ گروه جهادی ما بدون کمک ارگانی تاکنون موفق بوده و توانسته درگاه اینترنتی تشکیل دهد که فروش اینترنتی این محصولات نیز رونق بگیرد.

وی هدف از تشکیل گروه جهادی شهید گیلاسی را کمک به محرومان و نیازمندان برشمرد و گفت: اولین اقدام تشکیل گروه جهادی و ثبت آن در شهرستان صورت گرفت و با برگزاری جلسات آموزشی با کمک بسیج سازندگی بینالود این گروه شناسنامه‌دار شد و توانستیم ۱۶ صندوق قرض‌الحسنه راه‌اندازی کنیم.

صدیقی افزود: گروه شهید گیلاسی خود به تنهایی دارای ۳ صندوق است که هر کدام ۳۵ عضو دارد. تاکنون به ۷۰ نفر وام۵۰۰ هزار تومانی وبه ۳۵ نفر وام ۸۰۰ هزار تومانی دادیم که الان دور دوم آن شروع شده و به هر نفر ۲میلیون وام می‌دهیم. اقدام دیگری که انجام دادیم سرمایه‌گذاری در بورس و افزایش سرمایه است که بتوانیم بخش بیشتری از مشکلات مردم از قبیل خرید و اجاره خانه را حل کنیم. گروه جهادی ما هم در حوزه اقتصادی و هم در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی فعال است.

وی گفت: صندوق زیر نظر پایگاه بقیه‌الله مسجد جامع شاندیز است. از دوسال قبل، سه کلاس حضوری ۱۰ روزه برای تحکیم خانواده و ۱۰ روز اول ماه محرم را کلاس‌های مشاوره و نهج‌البلاغه در مسجد جامع و همچنین کلاس‌های بازی و آموزشی و ورزش برگزار کردیم. الان برخی از کلاس‌ها به دلیل شیوع کرونا مجازی برگزار می‌شود.

این بانوی کارآفرین و جهادگر تصریح کرد: پس از شیوع کرونا با همکاری بسیج و شهرداری و سپاه، به مدت یک ماه با یک تولیدی بزرگ ماسک قرارداد بستیم که هم به قیمت زیربازار ماسک را به دست مردم برسانیم و هم اشتغالزایی کنیم تا زمانی که این ویروس منحوس ریشه‌کن شود. درآمد حاصل از آن را یک صندوق اشتغال راه‌اندازی می‌کنیم که بتوانیم به گروه‌های جهادی وام بدهیم.

وی یکی از مهم‌ترین اقدامات گروه شهید گیلاسی را که جایزه حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی به آن تعلق گرفت اشتغالزایی برای محرومان عنوان کرد و گفت: درآمد حاصل از فعالیت‌های این گروه جهادی توانسته نیازمندان بسیاری را تحت پوشش قرار دهد. دربحران کرونا درپویش همدلی بیش از ۲۰۰ خانوار را تحت پوشش قرار دادیم که به غیر از این تعداد ۵۰ خانوار از محرومان را تحت حمایت همیشگی قرار دادیم.

صدیقی گفت: بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان کمک‌های مردمی به صندوق گروه شهید گیلاسی را صرف کمک به ناتوانان کار، ازدواج جوانان، تهیه جهزیه و سیسمونی و آموزش و بازی بچه‌های ابرده و ایجاد مشاغل خانگی برای بانوان و موارد دیگر کردیم و کرامت انسانی را با کمک به نیازمندان و محرومان در شهرستان به نمایش گذاشتیم و بر همین مبنا گروه شهید گیلاسی مورد تقدیر قرار گرفت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما در گروه جهادی شهید گیلاسی در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تا جایی که بتوانیم مشکلات مردم را حل می‌کنیم. باید اذعان کنم که در کنار این اقدامات، یک همسر خوب و همراه دارم که من را در این راه یاری کرده است.     بیشتر بخوانید:     هیچ مساله‌ای نباید چرخ تولید را متوقف کند انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جهادگر اشتغال کارآفرین تحت پوشش قرار کرامت انسانی کالای خواب گروه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۹۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن

به گزارش جام جم آنلاین، صبح امروز نشست خبری رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در آستانه هفته بسیج سازندگی برگزار شد.

محمد زهرایی در این نشست در پاسخ به پرسش خبرنگار جام جم آنلاین مبنی بر اینکه تاکنون چند نفر از جهادگران شهید در کشور شناسایی شده اند، عنوان کرد: تا مدتی پیش برای شناسایی افرادی که در گروه‌های جهادی دچار حادثه شده بودند، اقدامی انجام نشده بود. اما از حدود شش سال پیش که در بسیج سازندگی فعالیت خود را آغاز کرده ام، اقدامات لازم برای شناسایی این افراد در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حدود شش سال گذشته شهدای جهادگری شناسایی شده اند که مربوط به دهه هفتاد هستند، ادامه داد: به این ترتیب تاکنون ۶۰شهید جهاد خدمت در کشور شناسایی شده اند.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یادآور شد: برای شناسایی شهدای جهادگر قواره‌ای تهیه و در ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز مطرح شده است.

زهرایی عنوان کرد: در واقع برای شهید محسوب شدن این افراد مواردی در نظر گرفته شده است، برای نمونه شخصی شهید شناخته می‌شود که با حکم در گروه‌های جهادی شرکت کرده باشد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این فرد جهادگر باید در عرصه دچار حادثه شده و با گروه جهادی ثبت شده همراه شده باشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: برای این مهم نیز قانون را اصلاح کرده ایم، زیرا در قانون بسیج سازندگی سال ۹۸ به بحث درمان و شهید شناخته شدن جهادگران اشاره‌ای نشده بود.

زهرایی ادامه داد: بنابراین از نمایندگان مجلس تقاضا داریم رسیدگی به این مهم را هر چه زودتر در صحن مجلس مطرح کنند.

 همه با هم برای خدمت رسانی

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه شعار امسال در نظر گرفته شده برای هفته بسیج سازندگی «همه با هم برای خدمت‌رسانی» است، یادآور شد: بسیج مردمی‌ترین تشکیلات انقلابی است، تشکیلاتی که به الگویی برای بلاد اسلامی تبدیل شده است.

 وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) ساخته شد، عنوان کرد: از این تعداد ۱۱ هزار مسکن توسط بسیج سازندگی احداث شده است.

زهرایی با بیان اینکه سال گذشته در گسترش کمی ۱۱ هزار گروه جهادی به جمع ما پیوستند، توضیح داد: اکنون در سامانه اطلس بیش از ۶۲ هزار گروه جهادی ثبت شده که ۵۱ هزار گروه فعال هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور عنوان کرد: سال گذشته جشنواره جهادگران در ۴۴ نقطه از کشور برگزار شد و اختتامیه این جشنواره در هفته بسیج برگزار می‌شود.
 وی با اشاره به گسترش کیفی یادآور شد: برای این مهم اقشار تخصصی را پای کار آوردیم و در هفته بسیج سازندگی از مدرسه‌ای که مدرسه جهاد است و رویکرد آموزشی دارد رونمایی می‌شود. 

 زهرایی به دیگر اقدامات جهادگران اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه تهیه و اهدا شد. علاوه بر این ۴ میلیون بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه ما موضوع اشتغال را هم دنبال می‌کنیم، ادامه داد: بیش از ۲۰ هزار پروژه سازندگی در سال گذشته اجرا شد و در این مدت زمینه آزادی ۲۹۰۰ زندانی هم فراهم شد.
 وی با اشاره به قرارگاه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: در این قرارگاه طرح‌های اشتغال زایی و اشتغال دنبال می‌شود. ما به دولت در سال گذشته تعهد اشتغال دادیم و حدود ۱۲۳ هزار شغل در سال گذشته ایجاد شد.

زهرایی یادآور شد: ۳۰ هزار فرصت شغلی نیز از طریق صندوق قرض‌الحسنه ایجاد شد و ۲۷ هزار فرصت شغلی در واحد‌های صنعتی فراهم شد.

به گفته وی بیش از هزار مانع زدایی در این بخش اتفاق افتاده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ادامه داد: حدود ۵ هزار اشتغال نیز در شر‌کت‌های دانش بنیان صورت گرفته است.

دیگر خبرها

  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد
  • ارائه خدمت ۱۹۵ گروه جهادی در استان چهارمحال و بختیاری
  • اجرای ۲۰۰ عنوان ویژه برنامه درهفته بسیج سازندگی در گیلان
  • اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • کمک میلیاردی یک موسسه خیریه به نیازمندان قزوینی
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن