Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@21:06:11 GMT

فلسطینی‌ها به شیوه خود از بنکسی تقدیر کردند

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۰۱۹۹

فلسطینی‌ها به شیوه خود از بنکسی تقدیر کردند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین، این عکس‌ها را عکاسان فلسطینی از نقاشی‌هایی گرفته‌اند که بنکسی برای همدردی با مردم مظلوم کرانه باختری روی دیوارهای این منطقه و دیگر نقاط دنیا کشیده است. هنرمندان ساکن غزه همچنین عبارت «سپاس بنکسی» را روی شن‌های ساحل دریا نوشتند تا با عکاسان در اجرای برنامه‌شان همکاری کرده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنکسی که نقاشی مشهور و در عین حال ناشناس است، چهار نقاشی دیواری در غزه کشیده است.

یمن العابدی عکاسی است که برنامه تقدیر از بنکسی را هماهنگ و اجرا کرده است. او می‌گوید: «بنکسی همیشه ما را غافلگیر می‌کند و ما هم خواستیم با برگزار کردن این نمایشگاه عکس، به او بگوییم همیشه سپاسگزارم حمایت‌هایش هستیم. من می‌خواهم این پیام سپاس به بنکسی برسد که با گردشگری جایگزین به اقتصاد ما کمک کرده است.» نقاش اهل بریستول ماه گذشته سه قطعه از آثار خود را در لندن حراج و ۲.۲ میلیون پوند درآمد آن را به بیمارستانی در بیت‌لحم اهدا کرد.

ایوب علی که راننده تاکسی و از نمایشگاه عکس نقاشی‌های بنکسی در میدان المهد بازدید کرده، می‌گوید: «آثار او باعث شد چهره‌ای دیگر از جاذبه‌های گردشگری شهر ما به دنیا شناسانده شود. بیت‌لحم زادگاه حضرت مسیح و بیشتر یک مقصد گردشگری زیارتی است. خیلی‌ها برای دیدن کلیسای مهد به اینجا می‌آیند که باعث افتخار ماست اما نقاشی‌های بنکسی به همه یادآور شد کرانه باختری جایی است که سه میلیون نفر از مردم فلسطین هم در آن زندگی می‌کنند.»

حدود ۳۰۰ نفر از نمایشگاه در میدان المهد بازدید کرده‌اند و از آنجا که شیوع کرونا آمار گردشگران را پایین آورده، بیشتر بازدیدکننده‌ها از افراد محلی بوده‌اند. به هر فرد که برای بازدید می‌آید، یک ماسک با طرحی از نقاشی‌های بنکسی اهدا می‌شود و مردم امیدوارند این نمایشگاه در آینده نزدیک پس از مهار نسبی کرونا، بار دیگر گردشگران را به حضور در بیت‌لحم ترغیب و تشویق کند.

نخستین نقاشی دیواری بنکسی حدود ۱۵ سال پیش در فلسطین کشیده و از آن زمان آثار هنری نقاش ناشناس انگلیسی به جاذبه‌های گردشگری کرانه غربی تبدیل شده‌اند. بنکسی یک هتل هم در بیت‌لحم دارد که به داشتن بدترین چشم‌انداز تمام هتل‌های دنیا شهره است و اتاق‌های درون آن فقط ۲۵ دقیقه در روز نور آفتاب دارند. این هتل نزدیک دیوار حائل اسرائیل و فلسطین قرار گرفته است.

کد خبر 542230 برچسب‌ها بنكسي نقاشی - نقاشان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بنكسي نقاشی نقاشان بیت لحم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۰۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز

نویسنده کتاب «نقاشی قشنگ» درباره اقتضائات نگارش ادبیات دینی گفت: ساده‌نویسی و ساده‌سازی مفاهیم دینی برای مخاطب امروزی بسیار لازم و کاربردی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،  «نقاشی قشنگ» براساس حدیثی از امام رضا(ع) به نویسندگی لعیا اعتمادی، نویسنده حوزه کودک و نوجوان از سوی انتشارات به‌نشر منتشر و راهی بازار کتاب‌های کودک و نوجوان شد. این اثر یکی از جلدهای مجموعه 12 جلدی «یک قصه، یک حدیث» است. هر داستان این مجموعه بر اساس یکی از احادیث امام رضا(ع) است. نویسنده کتاب حاضر داستان را براساس سخنان ارزشمند امام رضا(ع) مبنی بر اینکه «تدبیر قبل از عمل، تو را از پشیمانی باز می‌دارد» نوشته که در کتاب عیون اخبار‌الرضا ذکر شده است.

اعتمادی درباره تجربه نوشتن داستان «نقاشی قشنگ» بر اساس یک متن دینی گفت: نوشتن این دست از داستان‌ها نشان می‌دهد که می‌توان آثار دینی را مطابق با شرایط جامعه امروز برای نسل کودک و نوجوان روایت کرد.

این نویسنده درباره ماجرای کتاب حاضر یادآور شد: ماجرای داستان «نقاشی قشنگ» در مدرسه دخترانه و روابط بین دو همکلاسی روایت می‌شود که یکی از آنها علاقه‌مند است تا با هم دوست باشند و برای همین، کاری انجام می‌دهد که از قضا این عمل باعث ناراحتی همکلاسی می‌شود و... . پایان کتاب نیز تلاش شده است براساس حدیثی از امام رضا(ع) نتیجه رفتار شخصیت‌های داستان به مخاطبان واگذار شود.

"اسوه"های زندگی را با این کتاب بشناسیم

اعتمادی به اقتضائات امروز برای نوشتن کتاب ویژه نسل جدید اشاره و اضافه کرد: مخاطبان امروز ما بخصوص کودکان با فضاهای زیادی روبه‌رو هستند؛ بنابراین فکر می‌کنم نوشتن داستان‌های مذهبی با حجم کم باعث می‌شود کتاب با اقبال بیشتری برای خوانده شدن توسط مخاطبان روبه‌رو شود. نوشتن داستان‌های مذهبی بخصوص داستان درباره زندگی و سیره ائمه(ع) به قلم نویسنده بستگی دارد؛ اما ساده‌نویسی و ساده‌سازی مفاهیم دینی برای مخاطب امروزی بسیار لازم و کاربردی است.

اعتمادی که فقط همین یک داستان را در مجموعه «یک قصه یک حدیث» از خود به یادگار گذاشته است، درباره ارتباط نویسنده با تصویر گر اثر، گفت: در کتاب «نقاشی قشنگ» تا حدودی تعامل با تصویرگر داشتم ؛البته به طور غیرمستقیم. به این صورت که در طول کار تصاویر به طور فرم به فرم برایم فرستاده می‌شد. ارتباط بین تصویر گر و نویسنده منجر می‌شود که ارتباط بهتری بین متن و تصویر در اثر ایجاد شود.

کتاب «نقاشی قشنگ» به قلم لعیا اعتمادی و تصویرگری حدیث جزایری به تازگی از سوی کتاب‌های پروانه (گروه کودک و نوجوان به‌نشر) در 24 صفحه مصور رنگی، شمارگان دو هزار نسخه و به بهای 40 هزار تومان منتشر شده است. این کتاب برای نخستین‌بار در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در غرفه کودک و نوجوان انتشارات به‌نشر عرضه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد
  • تبلیغ وام‌های کم بهره و فوری، شیوه جدید کلاهبرداران
  • هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • شیوه تکریم از معلمان در اصفهان تغییر کرده است
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • شیوه جدید وقت تلف کردن دروازه‌بان در فوتبال رومانی / فیلم
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد