Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

نمردیم و امسال هم به محرمت رسیدیم حسین جان. نمردیم و باز هم لباسهای مشکی را درآوردیم، خانه های‌مان را سیاه پوش عزایت کردیم و پرچم عزایت را بر درب خانه هایمان آویختیم تا همه بدانند که سینه سوخته توییم و هرچه داریم از برکت و کرَم شما خاندان اهل بیت علیهم السلام است.

اخبار مذهبی- امسال محرّمان، مثل رجب و شعبان و رمضان، شبهای قدر، روز عرفه، عید قربان و غدیر، رنگ و بوی غربت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویروسی آمده که رفتنی نیست و هر روز دارد نعمات و برکات بیشتری را از ما می‌گیرد و داغی بر دلمان می‌گذارد. برای هیات‌های‌مان محدودیت زمانی و مکانی گذاشته اند که در فضای بسته نباشد و بیشتر از دوساعت نه! نذورات را خشکه بدهید و فاصله را حفظ کنید، ماسک و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنید، طبل و سنج و دسته و پیاده روی هم تعطیل، رهبرمان هم فرمودند هرچه ستاد کرونا گفت گوش دهید، ما هم سمعاً و طاعتاً. همه چیز را رعایت می‌کنیم هرچند می‌دانیم باز هم فردا روزی، آنها که به هر بهانه، تفریح و گردش و سفر و سینما و پارک و رستوران‌شان را می‌رفتند، از بین ده‌ها تصویر، دوتا هیاتی را که رعایت نکرده را پیدا می‌کنند و بر سر دست خواهند گرفت که همین شماها رعایت نمی‌کنید و ویروس را منتشر می‌سازید و ... چه باک از طعنه های بهانه جویان؟!

امسال کوچه به کوچه عشق تو را جار می‌زنیم، شده از پنجره های خانه‌مان، از محلات‌مان، از خانه های‌مان، حسینیه ای به وسعت ایران می‌سازیم تا فریاد زنیم ما تا پای جان پای حسین علیه السلام و یارانش خواهیم ایستاد؛ ما ملت امام حسینیم و باید تمام زندگی‌‌مان مثل او شود.

در و دیوار و هیات و مسجد و مصلّی و ... هم که بسته باشد، دلهای ما با تمام عشق فریاد می‌زنند که صلّی الله علیک یا اباعبدالله.

آقاجان روزی ما را بفرستید، ما غم مهر شما را با شیر از مادرانمان گرفته ایم و وسط روضه های شما قد کشیده ایم؛ شاید امسال از اربعین هم خبری نباشد و نذوراتمان هم نذر خون و نذر ماسک و ... شود یا مثل آن عراقی مخلصی که نذر سایه کرده بود برای زائرانت، نوکری خود را جور دیگری مهندسی کردیم. اگر شور به پا نمی‌کنیم و آرام سر بر زانوی غم ساییده ایم و هق هق خود را در گوشه ای غریبانه فروخورده ایم، تنها به خاطر این است که مطیع ولی زمانمان هستیم و اطاعت از او را اطاعت از شما می‌دانیم. قبول‌مان کن و نام‌مان را در لیست زائرانت بنویس، تا آن روز که سرمان را روی خاک می‌گذارند و تربت تو را داخل دهان‌مان، به جواب سلامت دل‌خوش کنیم.

صفورا ترقی

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کرونا اربعین سیاه پوش کرونا ماه محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۰۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت

 نویسنده و طنزپرداز معاصر ایرانی در روز یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در شهر بم درگذشت. 

علومی در سال ۱۳۴۰ در شهر بم به دنیا آمد. کار مطبوعاتی را از اوایل دهه هفتاد در مجله ادبستان به عنوان مسئول بررسی مقاله‌ها آغاز کرد و در همان زمان مشغول گردآوری مطالب مربوط به فرهنگ مردم شد.

وی شاگرد استاد انجوی شیرازی است. علومی قصه‌ها و آداب و رسوم و فرهنگ مردم را در «ادبستان»، فصلنامه کرمان و ماهنامه سوره به چاپ می‌رساند. گذشته از آن چند مقاله در معرفی شاهنامه و یا نقد کتاب‌های داستانی نظیر «جزیره سرگردانی» و «طبل آتش» و «ساربان سرگردان» در مطبوعات منتشر کرد.

وی در ادامه کار مطبوعات برای مجله مهر، قصه‌های طنز نوشت و همزمان صفحه آموزش داستان برای جوانان را به راه انداخت. تاکنون هفت مجموعه داستان کوتاه و رمان‌های ذیل از او منتشر شده است: «هفت حکایت»، «شاهنشاه در کوچه دلگشا»، «اندوهگرد»، «من نوکر صدامم»، «امید بر دمیدن». رمان «آذرستان» این نویسنده اخیراً در ۵۳۹ صفحه توسط موسسه انتشارات تکا (توسعه کتاب ایران) به همت معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روانه بازار شده است. 

محمدعلی علومی رمان‌های معروف سوگ مغان، آذرستان، ظلمات، اندوهگرد، پریباد، داستان‌های غریب مردمان عادی، هزار و یک شب نو، خانه کوچک و عطای پهلوان را در پرونده کاری خود دارد.

علومی فارغ‌التحصیل رشته علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است. او به طور خودآموز، اصول داستان‌نویسی را از کتاب‌های آموزشی معدود آن دوران فرا گرفت و در واقع اولین آموزگارانش مردم عادی کوچه و بازار، روستایی‌ها و عشایر بودند.

در سال ۷۰، با گردآوری قسمتی از فرهنگ مردم استان کرمان در ماهنامه ادبی-فرهنگی ادبستان مشغول به کار شد، و در عین حال چندین سال بخش آموزش داستان‌نویسی در مجله جوانان را بر عهده داشت. در همان سال‌ها شاگرد سید ابوالقاسم انجوی شیرازی (مشهور به پدر فرهنگ مردم) بود و آخرین مصاحبه مطبوعاتی با او مندرج در ادبستان را انجام داد.

علومی که با لهجه شیرین بمی صحبت می‌کند مدت‌ها در تهران با دوست و همشهری هنرمندش ایرج بسطامی (خواننده‌ی اهل بم) همخانه بود. داستان کوتاه «بمانی» نیز اثر اوست که در آخرین شماره ماهنامه «فرجاد» در اواخر دهه ۶۰ یا اوائل ۷۰ چاپ شد.

رمان "آذرستان" وی در سال ۷۷ کتاب برگزیده‌ی سال از سوی وزارت ارشاد وقت و رمان طنز "شاهنشاه در کوچه دلگشا" برنده‌ی سی سال رمان طنز ایران شد، همچنین در آن مراسم استادان نجف دریا بندری در ترجمه طنز، پرویز شاپور در کاریکلماتور، مهدی اخوان ثالث در شعر طنز و کیومرث صابری در طنز مطبوعاتی به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

علومی تا کنون در چندین دوره جشنواره‌های سراسری طنز، در بخش داستان داور بوده و در اولین جشنواره سراسری داستان بیهقی نیز داور بوده است.

همچنین دبیر جشنواره سراسری طنز و کاریکاتور بم در سال ۸۴ بود، که بعد از آن تا کنون تعطیل شده است. در زمینه‌ی پژوهش‌های مربوط به طنز، علومی بنا به توصیه استاد عمران صلاحی تا کنون این آثار را منتشر کرده است: ۱- طنز در آمریکا (جلد اول) با داستان‌هایی از طنزنویسان مشهور آمریکا مانند مارک تواین، ویلیام سارویان، جیمز تربر، ارسکین کالدول به همراه نقد و بررسی آنها. ۲- طنز در مثنوی مولانا جلال‌الدین ۳- انواع طنز در گلستان سعدی ۴- طنز وشیوه‌های داستانی در بوستان ۵- طنز در دوره‌ی پهلوی با نقد و بررسی آثار طنزنویسان آن زمان ۶- طنز ایران از مشروطه به بعد (جلد اول) ۷-بررسی انواع طنز در خارستان اثر حکیم قاسمی کرمانی

رمان‌های طنز علومی عبارت‌اند از: شاهنشاه در کوچه دلگشا، من نوکر صدامم، وقایع نگاری بن لادن، جناب آقای دیو

همچنین در زمینه‌ی ادبیات کودک و نوجوان کتاب گذر از کوه کبود را منتشر کرده است. در تحلیل قصه‌های ایرانی می‌توان به کتاب اساطیر افسون وش او اشاره کرد.

کتاب‌های برگزیده محمدعلی علومی:

شاهنشاه در کوچه دلگشا
آذرستان
من نوکر صدامم
وقایع نگاری بن لادن
جناب آقای دیو
طنز درباره پهلوی
داستان‌های کوتاه طنز

منبع: شهرآرا نیوز

tags # اخبار فرهنگی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • پایان عملیات بازپیرایی بوستان شهری کوچه بیوک در یزد
  • شهر بدون کوچه ایران را بشناسید
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • گاز شهری کرج، چهارشنبه قطع می‌شود
  • اطلاعیه قطعی گاز در بخشی از شهر کرج
  • گاز شهری کرج، چهارشنبه قطع می شود
  • گاز شهری قسمتی از کرج قطع می‌شود
  • محوطه سازی و سنگ فرش کوچه‌ها و معابر روستای مرزانک
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • «باغ حاجی» از بیم تخریب تا امید آبادانی