Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، قرار بر این است که سال تحصیلی دانش‌آموزان از ۱۵ شهریور آغاز شود آن هم تحت هر شرایطی! البته وزارت آموزش و پرورش از سه سناریو رونمایی کرده که اجرای هر کدام از آنها به وضعیت شیوع کرونا در روزهای نزدیک به آغاز سال تحصیلی وابسته است.

هم اکنون یکی از جدی‌ترین سوالات خانواده‌ها وضعیت حضور یا عدم حضور دانش آموزان در مدارس از ۱۵ شهریور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب سعی کردیم تا به وضعیت بازگشایی مدارس استان تهران از ۱۵ شهریور بپردازیم.

در همین رابطه محمد صیدلو؛ مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران بر این باور است: در شرایط اضطرار که اصلا امکان حضور دانش‌آموزان در مدارس نباشد از فضای مجازی استفاده خواهیم کرد و اولویت ما بعد از اطمینان از حفظ سلامت دانش‌آموزان، برگزاری کلاس‌های درس به شیوه حضوری است.

و مسعود ثقفی؛ سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران معتقد است: در شرایط قرمز تمام آموزش‌ها غیرحضوری است و اگر در  ۱۵ شهریور وضعیت قرمز باشد هیچ مدرسه‌ای باز نمی‌شود.

در ادامه می‌توانید صحبت‌های مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و مسعود ثقفی سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران درباره وضعیت بازگشایی مدارس استان تهران از ۱۵ شهریور را مطالعه کنید:

 محمد صیدلو مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران درباره آغاز سال تحصیلی جدید در شهرستان‌های استان تهران اظهار کرد: شیوه نامه بازگشایی مدارس با توجه به شرایط خاص امسال و با اخذ نظر استان‌ها و مناطق، توسط وزارت آموزش و پرورش تدوین و ابلاغ شده است که مهم ترین اصول حاکم بر این شیوه نامه نخست توجه به سلامت دانش‌آموزان است که در هر شرایطی اولویت دارد و دیگر مراقبت مدیران مدارس برای تحت پوشش قرار دادن تک تک دانش‌آموزان در هر کدام از شرایط سفید، زرد و قرمز است.

وی افزود: در شیوه‌نامه بازگشایی مدارس آمده است، در شرایط سفید تمام کلاسهای درس به صورت حضوری برگزار خواهد شد و در شرایط زرد این امکان وجود دارد که با رعایت شرایط لازم برای ایجاد فضای سالم و امن بهداشتی برای دانش‌آموزان بخشی از آموزش را به صورت حضوری و بخشی را به صورت غیر حضوری ارائه دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در پاسخ به این پرسش که اگر قرار باشد دانش‌آموزان به صورت حضوری در مدارس حاضر شوند آیا امکانات لازم را در اختیار دارید؟ متذکر شد:  در شرایطی که امکان حضور دانش‌آموزان در مدرسه وجود داشته باشد آنها را به دو گروه تقسیم می‌کنیم تا تراکم کلاس‌های درس کم شود و دانش‌آموزان چند روز در هفته به مدرسه بیایند در این شرایط نیمی از محتوا را به صورت حضوری و نیمی را به صورت مجازی دریافت خواهند کرد.

در شرایط اضطرار از فضای مجازی استفاده خواهیم کرد

وی افزود: در شرایط اضطرار که اصلا امکان حضور دانش‌آموزان در مدارس نباشد از فضای مجازی استفاده خواهیم کرد و اولویت ما بعد از اطمینان از حفظ سلامت دانش‌آموزان، برگزاری کلاس‌های درس به شیوه حضوری است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا مشخص نیست وضعیت کلاس‌های درس در ۱۵ شهریور به چه صورت خواهد بود و آیا دانش‌آموزان به صورت حضوری در مدارس حاضر می‌شوند؟ بیان کرد: هم اکنون مشخص نیست تا ۱۵ شهریور شرایط چگونه خواهد بود اما در هر صورت و در هر وضعیتی ۱۵ شهریور آغاز سال تحصیلی جدید خواهد بود که امیدواریم با رعایت اصول بهداشتی توسط هم میهنان عزیزمان تا آن زمان شرایط به گونه‌ای باشد که بتوانیم با حضور دانش‌آموزان در مدرسه سال تحصیلی را آغاز کنیم اما آنچه که هم اکنون در حال انجام آن هستیم، ایجاد آمادگی برای هر سه وضعیت سفید، زرد و قرمز است و البته با توجه به امکان تغییر وضعیت شیوع بیماری از آغاز سال تحصیلی تا پایان آن، برنامه‌های سه گانه به گونه‌ای طراحی شده‌اند که در کمترین زمان نسبت به استقرار در وضعیت جدید آمادگی وجود داشته باشد.

بیش از ۱۰ درصد دانش‌آموزان شهرستان‌های تهران به شاد دسترسی ندارند

صیدلو در پاسخ به این پرسش که چه تعداد از دانش‌آموزان در شهرستان‌های استان تهران به شاد دسترسی ندارند، گفت: با توجه به اینکه ثبت نام‌ها کامل نشده است و شهرستان‌های استان تهران مهاجر پذیر بوده و نوسان دانش‌آموز در استان تهران در هر سال قابل توجه است هم چنین با حضور ۱۲۵ هزار دانش‌آموز اتباع در شهرستانهای تهران فعلاً آنچه که مشخص است و البته نهایی نیست این است که امکان عدم دسترسی به شبکه شاد بیش از ۱۰ درصد دانش‌آموزان باشد که در آن صورت استفاده از برنامه‌های آموزشی تلویزیون برای آموزش غیر حضوری مورد نظر خواهد بود.  

۳ درصد دانش‌آموزان ممکن است به تلویزیون هم دسترسی نداشته باشند

مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران  در پاسخ به این پرسش که اگر دانش‌آموزی به شاد و تلویزیون دسترسی نداشت چه اقدامی برای او انجام خواهیم داد؟ بیان کرد:  برخی دانش‌آموزان ممکن است به تلویزیون هم دسترسی نداشته باشند و مدیر مدرسه مکلف است قبل از شروع سال تحصیلی آنها را شناسایی کرده و از طرق مختلف از جمله تهیه درسنامه‌های آماده شده برای این دانش‌آموزان یا برگزاری کلاس حضوری در شرایط کاملا بهداشتی به آموزش این دسته از دانش‌آموزان اقدام کند، بر اساس آماری که تا امروز در اختیار داریم ممکن است ۳ درصد دانش آموزان در شهرستانهای تهران جزء این دسته باشند که به هر حال برای آموزش و پرورش مهم است که هیچ دانش‌آموزی بدون دسترسی به آموزش نماند.

امیدواریم قبل از شروع سال تحصیلی سرانه بهداشتی مدارس واریز شود

وی درباره موانع پیش رو برای بازگشایی مدارس به ویژه لزوم اختصاص سرانه بهداشتی به آموزش وپرورش برای ضدعفونی گفت : با وجود اینکه مدارس از اسفند ماه تعطیل بوده است چند هفته بعد از آغاز شیوع بیماری یک مرتبه سرانه بهداشتی نسبتا مناسبی به ازای هر یک از دانش‌آموزان به حساب مدارس واریز شد و با پیگیری های وزیر آموزش و پرورش امیدواریم قبل از آغاز سال تحصیلی واریزی دیگری در این خصوص به مدارس داشته باشیم.

صیدلو ادامه داد: بسیاری از مسئولان آموزش و پرورش مانند خود بنده فرزندشان دانش‌آموز است و در یکی از مدارس همین استان تحصیل می‌کند بنابراین مخاطب تصمیمات ما اعضای خانواده خودمان نیز هستند و تمامی دغدغه‌های احتمالی خانواده‌ها برایمان قابل درک است.

وی شرط موفقیت آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید را همراهی و همکاری بیش از پیش خانواده‌ها با آموزش و پرورش دانست.

۱۵ شهریور وضعیت قرمز باشد هیچ مدرسه‌ای در تهران باز نمی‌شود

بر اساس این گزارش، همچنین مسعود ثقفی سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران درباره آغاز سال تحصیلی جدید در پایتخت اظهار کرد: اتفاقی که در تهران می‌افتد آن چیزی است که بنده می‌گویم و خلاف آن نخواهد بود. در شرایط قرمز تمام آموزش‌ها غیرحضوری است و اگر در  ۱۵ شهریور وضعیت قرمز باشد هیچ مدرسه‌ای باز نمی‌شود.

وی افزود: در شرایط زرد آموزش‌ها غیر حضوری است و ممکن است کلاس‌ها را زوج و فرد کنیم تا دانش‌آموزان به تعداد کمتر در مدرسه حاضر شوند و در شرایط سفید هم وضعیت عادی خواهد بود.

دانش‌آموزان کلاس اولی در شرایط قرمز یک هفته به مدرسه می‌آیند

ثقفی گفت: البته در   شرایط قرمز فقط دانش‌آموزان پایه اول دبستان که ضروری است ارتباط عاطفی بین آنها و معلم شکل بگیرد و پس از آن آموزش مجازی جریان یابد با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی هفته اول سال تحصیلی به مدرسه می‌روند و طبیعی است در یک مدرسه با ۳۰ دانش‌آموز رعایت پروتکل‌های بهداشتی امکان پذیر است و قبل از آن ضدعفونی و استفاده از ماسک را کنترل خواهیم کرد.  

تا اطلاع ثانوی مدارس مجازی است

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: تا اطلاع ثانوی مدرسه حضوری نداریم و مدارس مجازی است؛ خیلی از مطالبی که درباره شاد بیان می‌شود صحیح نیست و همین الان می‌توانم به صورت لایو در بستر شاد با شما صحبت کنم.

مدارس می‌توانند در کنار شاد از سایر نرم‌افزارها برای آموزش استفاده کنند

وی در پاسخ به این پرسش که شاد نسخه ios ندارد و این ضعف است و جمعیت قابل توجهی مجبور می‌شوند که گوشی اندروید بخرند، مطرح کرد: در آموزش و پرورش الزامی برای استفاده از شاد نداریم و روش‌های آموزش دانش‌آموزان در کنار شاد متفاوت است برای نقاطی که دسترسی ندارند، روش‌های دیگری پیش‌بینی کرده‌ایم مثلاً هم اکنون ۳ پیش بینی داریم نخست اینکه مدارس می‌توانند با استفاده از سایر نرم افزارها و برنامه‌ها در کنار شاد آموزش خود را پیش ببرند شاد با تمام ویژگی‌هایی که دارد الزامی برای استفاده از آن نیست و مدارس می‌توانند از برنامه‌ها و نرم افزارهای دیگر استفاده کنند.

آموزش حضوری دانش‌آموزانی که به شاد و تلویزیون دسترسی ندارند

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه افرادی که امکان دسترسی به اینترنت و گوشی هوشمند ندارند، می‌توانند از آموزش تلویزیونی استفاده کنند، گفت: ممکن است برخی دسترسی به تلویزیون نداشته باشند که به صورت حضوری در مدارس حاضر می‌شوند و با رعایت پروتکل‌ها آموزش آنها جریان می‌یابد؛ شاید یک اپلیکیشن بسیار خوب و موفق است و نباید آن را زیر سوال ببریم.

ثقفی در پاسخ به این پرسش که سال گذشته در وزارت آموزش و پرورش بخشنامه‌ای ارسال شد که استفاده از نرم افزار تلگرام و واتساپ غیرقانونی است؟ عنوان کرد: خیر اما قوه قضاییه چنین اطلاعیه‌ای را داد و دادستان تهران نامه فرستاد که استفاده از نرم افزارهای خارجی ممنوع است.

اینترنت شاد رایگان خواهد بود

وی که در یک برنامه رادیویی سخن میگفت، درباره اینکه اینترنت شاد چه زمانی رایگان می‌شود، افزود: اینترنت شاد کاملا رایگان خواهد بود و هر فردی که از آن استفاده کند اینترنت برای او رایگان است و اپراتورها بابت استفاده از شاد هیچ هزینه‌ای از استفاده کنندگان دریافت نمی‌کنند.

سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران در پاسخ به این پرسش که اپراتور چگونه اینترنت رایگان به این تعداد افراد خواهد داد، بیان کرد: اینترنت رایگان فقط برای بستر شاد است و این توافقی است که وزیر آموزش و پرورش با شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت اصلی کشور که در ساخت زیرساخت شاد نقش داشتند انجام داده است و آنها هیچ هزینه‌ای نخواهند گرفت.

پربیننده ترین اجرای طرح ترافیک از شنبه در تهران بیش از ۶۴هزار داوطلب در کنکور امروز غیبت داشتند افزایش ۵برابری حقوق فرهنگیان از سال۹۲ تاکنون مدارس کدام استان‌ها بازگشایی می‌شوند؟ مراسم عزاداری در نیم قرن پیش +عکس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شیوع کرونا آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش فرهنگیان معلمان اخبار فرهنگیان اخبار استخدامی آموزش و پرورش اخبار معلمان خبرگزاری فرهنگیان اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار فرهنگیان اخبار استخدام آموزش و پرورش کرونا ویروس اخبار کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان شهرستان های استان تهران قرمز باشد هیچ مدرسه ای پاسخ به این پرسش حضور دانش آموزان درصد دانش آموزان سال تحصیلی جدید آغاز سال تحصیلی بازگشایی مدارس دانش آموزان دسترسی ندارند سال تحصیلی صورت حضوری استفاده کنند ۱۵ شهریور کلاس های درس شرایط قرمز برنامه ها هم اکنون کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۰۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها

به گزارش «مبلغ» حجت الاسلام ذوعلم، پیشتر در گفت وگوی مشروحی با خبرگزاری مهر، «چالش‌های آموزش‌ دینی در مدرسه» را تشریح کرده بود. مهمترین پرسش گفت وگو این بود که: « چرا خروجی چندین سال تحصیلی برخی از دانش آموزان، منجر به دیندارتر شدن آنها نمی‌شود.»
سایت «مُبلغ»، گزیده ای از ۱۰ نکته کلیدی مهم از این گفت وگوی مفصل را در متن زیر مرور کرده است:

۱- در حال حاضر یک معلم دینی با یک کتاب دینی در آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند موجب دین دار تر شدن دانش آموزان شود.

۲- تربیت دینی فراتر از آموزش دین است و کاملاً با هم متفاوت است اما برای اینکه بتوانیم تربیت دینی به معنای جامع را در نوجوانان و جوانان ایجاد کنیم باید از بسترهای تعاملی استفاده کنیم.

۳- در خارج از کلاس و مشارکت جوانان و نوجوانان را در اندیشه‌های دین را توسعه بدهیم و بتوانیم.

۴- بر اساس نیازها و شبهات، پاسخ‌های فکری محتوا را بازتولید کنیم.

۵- مدیر مدرسه، مدیر آموزش و پرورش، رئیس دانشکده و دانشگاه‌ها خودشان به یک سطح قابل قبولی از تربیت دینی دست پیدا کرده باشند و در فرایند مدیریت خودشان آن را بروز دهند.

۶- مدیران مدارس و رئیس دانشگاه ها، با دانش آموزان و دانشجویان از آغاز باید وارد یک رابطه دوستانه و فکری شده تا بتواند دغدغه‌ها و پیشنهادها و انتقادات و نیازهای دانشجویان را پاسخ بدهد

۷- دانشجویان از هر گروهی و از هر عقیده‌ای احساس کنند که دیده و شنیده می‌شوند. دانش آموز باید احساس کند که مدیر و معلمان تعاملاتشان با دانش‌آموزان، مبتنی بر تکریم است. ما به یک تقویت، تربیت مدیریت و کنش گری در جامعه و مدارس و دانشگاه‌ها نیاز داریم.

۸- باید تأملاتی برانگیخته شود که فطرت این دانش آموز را برانگیزد و موانع را برای او برطرف کند که بتواند به نقطه مطلوب دست پیدا کند. نظام درسی کنونی ما که درس را باید دانش آموز حفظ کند تفاوت‌های زیادی با نیازها و اولویت‌های دانش آموزان دارد و یک احساس اجبار برای دانش آموز القا می‌کنیم پس قطعاً این محتوا را نمی‌توان به دانش آموز رساند.

۹- مردمی کردن امر تربیت بخصوص در آموزش‌های مدرسه‌های دوره ابتدایی لازم است یعنی بتوانیم از توانمندی‌هایی که در جامعه وجود دارد از مساجد، از دارالقرآن ها، از مردم از والدین از این توانمندی‌ها استفاده کنیم و بتوانیم این توانمندی‌ها را به مدارس وصل کنیم. این امر نیاز به اینکه در ساختار اداری ما یک نوع انبساط و تدابیر تحولی اتخاذ شود تا بتوان این کار را انجام داد.

۱۰- بعضی از مدارس غیر دولتی ما حتی تأکیدهای خیلی زیادی برای حجاب برتر و اجباری کردن چادر در مدرسه دارند ولی این یک امر ظاهری و ویترینی است و از آنجایی که کار فکری و درونی برای صورت نگرفته باعث موضع گیری ها و مقاومت منفی هم می‌شود.
باید حجاب کامل اسلامی و پوشش هنجار مند را به عنوان یک مقررات و ضابطه قرار دهیم و نسبت به آن قانون هم باید دانش آموزان و خانواده را توجیه کنیم چرا که محیط‌های بیرونی و خانواده با هم تفاوت دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901584

دیگر خبرها

  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد