Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سرویس بین الملل- با مشاهده پیروزی احتمالی "جو بایدن" نامزد دموکرات‌ها در انتخابات آمریکا، جناح ضد ایرانی در سیاست آمریکا تلاش‌های خود را برای جنگ‌افروزی علیه ایران پیش از انتخابات نوامبر و ترک کرسی ریاست جمهوری توسط ترامپ افرایش داده است.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ روزنامه بریتانیایی "ایندیپندنت" با انتشار گزارشی درباره تلاش تندرو‌ها در امریکا برای راه‌اندازی جنگ با ایران پیش از انتخابات پیش روی آمریکا، می‌نویسد: "علیرغم آنکه شیوع ویروس کرونا نیاز به همکاری جهانی را افزایش داده است، سیاست تندروانه دولت ترامپ در قبال ایران تغییری نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجماع بین المللی درباره دیپلماسی با ایران و ضرورت حفظ برجام باعث شکست اخیر امریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد شد. حتی نزدیک‌ترین متحدان اروپایی امریکا نیز از رای مثبت دادن به قطعنامه پیشنهادی امریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ممانعت ورزیدند.

تندرو‌های ضدایرانی در امریکا با مشاهده بحران جهانی فعلی زمان را برای آغاز جنگ با ایران مناسب می‌بینند. افزایش تنش میان ایران و امریکا با خروج یکجانبه امریکا از برجام با فرمان ترامپ در سال ۲۰۱۸ آغاز شد.

ایندیپندنت افزوده است: شعار‌های تند "مایک پمپئو" وزیر خارجه دولت ترامپ نشان داد او خواستار تکرار سناریوی عراق در مورد ایران است، اما جنگ با ایران مشابه عراق نخواهد بود بلکه احتمالا در آن صورت شاهد تکرار سناریوی سوریه در مورد ایران خواهیم بود. مردم آمریکا علاقه‌ای به جنگی دیگر ندارند و جنگ علیه عراق یک اشتباه بود. اکنون آمریکای تحت زمامداری ترامپ در سطح بین‌المللی منزوی‌تر شده است.

علیرغم اظهارات رسمی ترامپ درباره علاقه او به معامله با ایران شواهد نشان می‌دهند او به سیا اجازه داده تا عملیات مخفیانه علیه ایران با هدف بی‌ثبات‌سازی و یا فروپاشی سیستم ایران را انجام دهد.

پمپئو اصلی‌ترین چهره ضدایرانی در کابینه ترامپ است. دو هفته پس از اعلام تصدی کرسی وزارت خارجه توسط او بود که ترامپ امریکا را از برجام خارج ساخت و کارزار فشار حداکثری را علیه ایران آغاز کرد. در عوض، ایران از پایبندی خود به تعهدات‌اش در برجام کاست. به دنبال آن با ترور ژنرال سلیمانی تنش میان دو کشور افزایش یافت.

اکنون "الیوت آبرامز" یکی از چهره‌های ضدایرانی دیگر جایگزین "برایان هوک" نماینده ویژه دولت ترامپ در امور ایران شده است. او در مورد ونزوئلا خواستار تغییر رژیم شده و احتمالا در مورد ایران نیز سیاست مشابهی را خواهد داشت.

همزمان با نزدیک شدن به انتخابات امریکا، دولت ترامپ ناکام از موفقیت در سیاست خارجی بوده است. بحران کرونا و مدیریت ناکارآمد دولت امریکا و اعتراض به نژادپرستی پلیس امریکا ادامه داشته و اقتصاد امریکا به سوی رکود پیش می‌رود با این وضعیت و به دلیل افزایش احتمال برد بایدن، تندرو‌ها در امریکا می‌خواهند پیش از ترک کاخ سفید توسط ترامپ جنگی علیه ایران آغاز شود.

اقدامات اخیر علیه تاسیسات اتمی ایران که احتمالا کار اسرائیل بوده در این راستا انجام شده‌اند تا ایران را تحریک به اقدام متقابل کنند. با این حال، آنان دچار اشتباه محاسباتی شده‌اند. علیرغم وضعیت عراق، تغییر رژیم در ایران راحت نخواهد بود. ایران مانع از سقوط اسد در سوریه شد، روسیه نیز حامی اسد بود در نتیجه، در صورت تهدید موجودیت سیستم سیاسی ایران، این بار روسیه و سوریه به کمک ایران خواهند آمد. اکنون توافق ایران با چین نیز وضعیت را پیچیده‌تر کرده است. شرایط امروز ایران مشابه عراق ۲۰۰۳ نیست. وقوع جنگ داخلی مشابه سوریه این بار در ایران خاورمیانه و فراتر از آن را تهدید خواهد کرد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آمریکا برجام جنگ با ایران علیه ایران دولت ترامپ تندرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۲۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان در گزارشی با استناد به بیانیه «ژن بلاک»، رئیس دانشگاه کالیفرنیا، اعلام کرد که در طول اعتراضات حمایت از فلسطین، بیش از ۲۰۰ نفر در محوطه دانشگاه کالیفرنیا بازداشت شدند.

از سوی دیگر، بازداشت بیش از ۲۰۰۰ معترض به جنگ غزه در دانشگاه‌های آمریکا تائید شده است.

در همین ارتباط نیز، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست اعلام کرد طی دو هفته گذشته بیش از ۲۰۰۰ معترض به جنگ در غزه در جریان تظاهرات‌های دانشگاه‌های آمریکا بازداشت شدند.

اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا از دو هفته پیش در دانشگاه‌های مختلف برای حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه آغاز شده و علی‌رغم سرکوب شدید پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا این تظاهرات ادامه دارد و الهام‌بخش اعتراض‌های دانشجویی در دیگر کشورهای جهان بوده است.

ساعاتی پیش شبکه «سی‌ان‌ان» هم اعلام کرد که پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا به تجمع و تظاهرات دانشجویان تگزاس حمله و ۱۸ دانشجو را با ضرب‌وشتم بازداشت کردند.

با اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی از لس‌آنجلس تا نیویورک در حمایت از مردم فلسطین در غزه، موج ضدصهیونیستی نوپا چنان زلزله‌ای در جهان به راه انداخته که نیروهای پلیس و گارد ملی آمریکا با خشونت تمام به صحنه آمده‌اند.

از سوی دیگر، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در نخستین سخنرانی پس از اعتراضات گسترده دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه که به خشونت و بازداشت شمار زیادی از دانشجویان منجر شده است، گفت که این اعتراضات او را وادار به تغییر سیاست آمریکا در منطقه نکرده است!

اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا روزهاست که پرتنش دنبال می‌شود و معترضان از برچیدن چادرهایی که در محوطه دانشگاه در حمایت از غزه برپا کرده‌اند، خودداری کرده و در نتیجه مدیریت دانشگاه‌ها خواستار ورود نیروهای امنیتی به داخل محیط‌های آموزشی شدند.

بایدن در نخستین سخنرانی پس از التهابات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا، در کاخ سفید گفت: اعتراضات در دانشگاه‌ها دو اصل بنیادی آمریکا را به بوته آزمایش گذاشت؛ نخستین اصل حق آزادی بیان و تجمع صلح‌آمیز و دومین اصل حاکمیت قانون است.

وی مدعی شد: هر دو باید حفظ و رعایت شوند. ما کشوری استبدادی نیستیم که مردم را ساکت و مخالفان را سرکوب کنیم. در عین حال، کشوری بی‌قانون هم نیستیم. جامعه‌ای مدنی هستیم و نظم باید حرف اول را بزند!

بایدن بدون اشاره به اعتراضات صلح آمیز دانشجویان که با برپایی چادر و شعارهای حمایتی از غزه، دست به تجمع و تحصن زده‌اند، مدعی شد: مخالفت ضرورت دموکراسی است اما مخالفت نباید به هرج‌ومرج و محروم کردن دیگران از حقوقشان منجر شود تا حدی که دانشجویان قادر به پایان ترم و تحصیلات دانشگاهی نشوند!

ادعاها و اظهارات بایدن درباره اعتراضات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا در حالی است که نیروهای امنیتی و پلیس این کشور با ورود خشونت‌آمیز به داخل دانشگاه‌ها، از گاز اشک‌آور و باتوم برای متفرق کردن معترضان استفاده و شمار زیادی را بازداشت کرده‌اند.

بایدن در ظاهر چند باری از اقدامات تل‌آویو انتقاد کرده اما واشنگتن هرگز تأمین تسلیحاتی رژیم صهیونیستی را متوقف نکرده است. جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه در حالی وارد هفتمین ماه می‌شود که اشغالگران تاکنون بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را که عمدتاً زنان و کودکان هستند، به شهادت رسانده است.

کد خبر 6095421

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اتهامات آمریکا علیه روسیه نفرت‌انگیز و بی‌اساس است
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟