Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@10:29:32 GMT

چین ۴ ماهواره مشاهده اقیانوس راه اندازی می‌کند

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۲۷۱۱

چین ۴ ماهواره مشاهده اقیانوس راه اندازی می‌کند

به نقل از شینهوا، طبق گزارش «China Youth Daily»، چین ظرف ۱۶ ماه آینده چهار ماهواره مشاهده اقیانوس راه اندازی خواهد کرد.

از ماه اوت، چین به طور مستقل هفت ماهواره «Haiyang» را توسعه داده و راه‌اندازی کرده است؛ چین چهارمین ماهواره‌ از نخستین منظومه ماهواره‌ای اقیانوس‌شناسی خود موسوم به های‌یانگ-۱ (Haiyang-1 به‌اختصار HY-1) را حدود دو ماه پیش به فضا فرستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماهواره با نام های‌یانگ-۱دی (HY-1D) روز چهارشنبه ۱۰ژوئن (۲۱خرداد) ساعت ۱۸:۳۱ به‌وقت ساعت هماهنگ جهانی (UTC) سوار بر ماهواره‌بر لانگ مارچ-۲سی (Long March-2C) و از پایگاه پرتاب تائی‌یوان (Taiyuan) به فضا پرتاب شد.

این کشور نخستین ماهواره نظارت بر اقیانوس، HY-۱A را در ۱۵ مه ۲۰۰۲ راه اندازی کرد و HY-۱D را در ژوئن سال جاری به مدار فرستاد.

به گفته زیرمجموعه کنفرانس جهانی علوم و فنون دریایی، از فناوری سنجش از دور مبتنی بر فضا در زمینه‌هایی مانند بررسی منابع محیطی دریایی، جلوگیری و کاهش بلایای دریایی، اقتصاد دریایی، محیط زیست دریایی و امنیت دریایی استفاده شده است.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: چین سبک زندگی پارسی خبر راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۲۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین به تازگی تصاویر اولیه‌ای را که توسط ماهواره پرتو ایکس اینشتین گرفته شده است، منتشر کرده است.

این ماهواره که به افتخار فیزیکدان مشهور، آلبرت اینشتین به این نام نامگذاری شده است، توسط یک تیم از محققان چینی توسعه یافته و به کاوش‌های جذاب فضایی می‌پردازد.

تصاویر اولیه‌ای که توسط ماهواره انیشتین گرفته شده است، اطلاعات پرتو ایکسی از منابع فضایی مختلف را در اختیار می‌گذارد. این اطلاعات می‌توانند به محققان کمک کنند تا درک بهتری از ساختار و رفتار اجرام فضایی بدست آورند.

یکی از ابزار‌های روی کاوشگر، تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع است که از طراحی شبیه چشم‌های خرچنگ برخوردار است.

ماهواره انیشتین ابزاری حیاتی برای مطالعه‌های مرتبط با فیزیک فضا و سیارات است و قادر است تصاویر با کیفیت بالا از منابع فضایی مختلف را ارائه دهد. چین به عنوان یکی از کشور‌های پیشرو در تکنولوژی فضایی، با ارسال ماهواره‌ها و فعالیت‌های فضایی خود، نشان داده که با جدیت به دنبال بررسی عمیق‌تر جهان خارج از جو سیاره زمین است. این تلاش‌ها به دستیابی به دانش‌های جدید و پیشرفت‌های بزرگ در زمینه فیزیک فضا کمک می‌کنند.

در همین راستا چین نخستین دسته از تصاویر گرفته شده توسط ماهواره کاوشگر انیشتین (EP) را در یک انجمن مرتبط با پکن منتشر کرد.

این ماهواره نجومی که در ژانویه به فضا پرتاب شد، مجهز به تلسکوپ پرتو ایکس میدان وسیع (WXT) و تلسکوپ اشعه ایکس (FXT) است که می‌تواند به طور همزمان به رصد میدان گسترده و تصویربرداری متمرکز بر اشعه ایکس بپردازد.

شمار تصاویر منتشر شده از این ماهواره یازده عدد است که شامل مشاهدات اجرام نزدیک به مرکز کهکشان راه شیری، سیاه‌چاله کلان‌جرم شگف‌انگیز «ام 87» و بقایای ابرنواختر مرتبط با آن و برخی از تصاویر دیگر است.

ماهواره مذکور در مراحل بعدی طبق برنامه از پیش تعیین شده، به تکمیل آزمایش‌های درون مدار ادامه می‌دهد و همکاری داخلی و خارجی و اشتراک‌گذاری داده‌ها را تقویت و به رصد و تحقیقات نجومی کمک می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • کشف موجوداتی که 540 میلیون‌ سال قبل اقیانوس‌های زمین را نورانی می‌کردند (+عکس)
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • کمک تصاویر ماهواره‌ای به تدقین بیلان حوضه آبریز کارون بزرگ
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم