Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

به نقل از پایگاه خبری روزنامه نیویورک تایمز، تنها در روز پنجشنبه مورخ ۲۰ اوت، دست کم ۱۰۴۲ نفر دیگر بر اثر ابتلا به کرونا در آمریکا جان خود را از دست دادند و ۴۶ هزار و ۲۹ نفر دیگر نیز در این کشور به کرونا مبتلا شدند.

اخبار بین الملل- طبق گزارش نیویورک تایمز، در طول هفته گذشته، میانگین موارد ابتلا به کرونا در یک روز ۴۶ هزار و ۲۰ نفر گزارش شده بود که این نشان از کاهش ۱۷ درصدی موارد ابتلا به کرونا به نسبت دو هفته قبل‌تر از آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق آمار نیویورک تایمز، تا بامداد امروز جمعه به وقت آمریکا، بیش از ۵ میلیون و ۵۸۷ هزار و ۳۰۰ نفر در آمریکا به کرونا مبتلا شده اند و دست کم ۱۷۴ هزار نفر آمریکایی نیز تا کنون بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

در گزارش این پایگاه آمریکایی آمده است: شمار مبتلایان همچنان در بیشتر نقاط کشور در سطح بالایی قرار دارد؛ اگر چه گزارش موارد جدید از اواخر ماه ژوئیه رو به کاهش بوده است. در آن زمان آمریکا شاهد میانگینی بالای ۶۰ هزار مورد ابتلا در روز بود. این افزایش موارد ابتلا پس از آنکه بسیاری از ایالت‌های آمریکا بار دیگر محدودیت‌هایی را بر کار‌ها و تجمعات اعمال کردند، رو به کاهش رفتند.

نیویورک تایمز همچنین نوشت: مرگ و میر با وجود آنکه از پیک خود در ماه بهار پایین‌تر آمده است، اما همچنان در اوایل و نیمه ماه اوت (ماه جاری میلادی) بالای هزار نفر در روز بوده است که این رقم، دو برابر رقم میانگین در اوایل ماه ژوئیه محسوب می‌شود.

گفتنی است نیویورک تایمز در حالی از آمار ۵ میلیون و ۵۸۷ هزار و ۳۰۰ ابتلا تا به امروز در آمریکا خبر داده که پایگاه جهانی (worldometers) که آمار مبتلایان به کرونا را در جهان اعلام می‌کند، شمار مبتلایان به کرونا را در آمریکا تا لحظه تنظیم این خبر، ۵ میلیون و ۷۴۶ هزار و ۵۳۴ نفر و امار مرگ و میر بر اثر کرونا در این کشور را بالای ۱۷۷ هزار نفر ذکر کرده است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کرونا نیویورک تایمز ویروس کرونا کرونا ابتلا به کرونا نیویورک تایمز بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۳۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازداشت ۶۰۰ دانشجو آمریکایی معترض به نسل‌کشی در غزه
  • بازداشت بیش از ۶۰۰ دانشجو آمریکایی معترض به نسل‌کشی در غزه
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره چین به بلینکن خط داد!
  • سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در سواحل یمن
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضداسرائیلی پیوستند
  • دانشجویان فرانسوی هم به اعتراضات ضد اسرائیلی پیوستند
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بود
  • چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟