Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین_ راحله عبدالحسینی:  «الهام پاوه‌نژاد» هنرمند ساکن منطقه ۳ ‌می‌گوید که رعایت نکات بهداشتی و خانه‌نشینی هرچند سخت باشد، تحملش از فقدان عزیزان و هموطنانمان به مراتب راحت‌تر است. با او درباره تجربه کار و فعالیت در روزهای کرونایی گپ زدیم.  
 روزهای کرونایی و خانه‌نشینی از اسفند سال گذشته تا امروز برای شما چطور سپری شده و چه تأثیری روی فعالیت‌های هنری شما داشته‌است؟  
من به شکل جدی و بدون کوچک‌ترین اهمال، نکات بهداشتی در این زمینه را که از سوی ستاد مقابله با کرونا و کادر پزشکی اعلام می‌شود اجرا می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اول از همه برای سلامتی عزیزانم از جمله مادرم که مسن هستند و دوم برای سلامتی هموطنانم خودم را موظف به رعایت نکات بهداشتی می‌دانم. آمار و ارقام لحظه به لحظه نگران‌کننده‌تر می‌شود. تنها راه گذر از این بحران رعایت نکات بهداشتی از جمله ماسک زدن و خارج شدن از خانه فقط برای موارد ضروری است. به همین‌ترتیب بخش اصلی فعالیت‌های هنری من هم به شکل آنلاین برگزار می‌شود و ۴ روز در هفته مشغول تدریس به‌صورت آنلاین هستم. پیش از موج دوم کرونا قرار بود تئاتر «پولشری» به دلیل استقبال زیاد مخاطب، دوباره از ۱۵ تیر ماه روی صحنه برود. اما با توجه به شرایط و آمار بالای مرگ و میر، تئاتر هم مثل خیلی از فعالیت‌های جمعی به خاطر سلامت شهروندان تعطیل شد.  


 در کلاس‌های آنلاین بازیگری چه کارهایی انجام می‌دهید؟  
عنوان کلاس، بدن و بیان است که در واقع الفبای بازیگری را شامل می‌شود. به‌طور کلی بازیگری و زیرمجموعه‌های آن مثل تحلیل نقش را هم درس می‌دهیم. همه این موارد مثل حلقه‌های زنجیر به هم پیوسته است و نمی‌شود آنها را از هم جدا کرد. بازیگر باید همه این موارد را بداند و به کار بگیرد. به شکل تخصصی در کلاس‌های آنلاین، زبان بدن و بیان را تدریس می‌کنم که در دل آن مباحث دیگر بازیگری باز می‌شود. هنرجویان هم به چند گروه تقسیم شده‌اند و درس‌ها را دنبال می‌کنند. بچه‌هایی هستند که تا به حال دوره بازیگری ندیده‌اند و مباحث را قدم به قدم پیش می‌رویم. در کلاس از فیلم و کتاب و شعر هم بهره ‌می‌گیرم تا بچه‌ها بهتر با مفاهیم آشنا شوند. به این طریق سعی می‌کنم حضور فیزیکی نداشتن را به‌صورت مجازی جبران کنم. نتیجه آن را هم در شور و شوق و تلاش بچه‌ها می‌بینم که رضایتبخش است.  
 از دیدگاه شما شهروندان چطور می‌توانند برای گذر از این بحران با کادر درمان همراهی کنند؟  
من برای سر زدن به مادرم به خانه ایشان می‌روم. بوستانی پشت منزل مادرم هست که متأسفانه همیشه شلوغ است. برخی از شهروندان را می‌بینم که حتی بدون ماسک به پارک آمده‌اند. دوستان و آشنایان دیگری را می‌بینم که در فضای مجازی از سفرها و دورهمی‌های خود عکس و فیلم گذاشته‌اند. وقتی هم به آنها تذکر می‌دهیم که شرایط بحرانی است و این ویروس ناخوانده با کسی شوخی ندارد، بهانه می‌آورند که از خانه‌نشینی خسته و افسرده شده‌ایم. نتیجه این بهانه‌گیری فقط از دست دادن عزیزانمان، پرستاران و پزشکان است. رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی به مراتب آسان‌تر از فقدان هموطنان و دوستانمان است.  


 برای افرادی که از خانه‌نشینی خسته شده‌اند چه پیشنهادی دارید؟  
اول بگویم که من هم می‌دانم برخی برای امرار معاش مجبور به حضور در بیرون خانه هستند و گریزی از بحران اقتصادی نیست. به نظرم کسی که به ضرورت مجبور است از خانه خارج شود حتماً از ماسک استفاده کند و با تغذیه درست ایمنی بدنش را بالا نگه دارد. فردی هم که می‌تواند کارش را از خانه مدیریت کند مطمئن باشد که ماندن او در خانه قطعاً بهتر است. انجام حداقل روزی نیم ساعت ورزش به ترشح هورمون سروتونین که شادی‌بخش است کمک می‌کند. نظم‌دهی به برنامه در خانه ماندن را در اولویت بگذاریم تا از خانه‌نشینی خسته نشویم. این نظم و انضباط قطعاً از دلشوره و اضطراب ما کم خواهد کرد. برخی افراد متأسفانه به سفر می‌روند. یکبار با خودشان صادق باشند که ضرورت این سفر در قبال جان هموطنانمان چقدر است.  

یاد همسایه‌های قدیمی به خیر!

معاشرت با همسایه‌ها مثل قدیم‌ها نیست. این روزها زندگی در برج‌ها و آپارتمان‌ها باعث شده تا فقط در حد ضرورت با همسایه‌ها در تعامل باشیم. از آنجایی که در هر محله‌ای که ساکن بودم، همسایه‌ها مرا به واسطه بازیگری می‌شناختند و به من لطف داشتند، از حال همسایه‌ها باخبر بوده‌ام. بسیاری از افرادی که در آپارتمان‌ها زندگی می‌کنند، مثل من، مستأجر هستند که این اتفاق فرصت دوستی و تعامل با همسایه‌ها را از افراد سلب کرده‌است. همسایه‌های مستأجر تا با هم آشنا شوند و سلام و علیکی بینشان شکل بگیرد، یکی از آنها از آن ساختمان به ساختمانی دیگر در این شهر نقل مکان می‌کند. همسایه‌های قدیمی در محله‌های قدیمی دست‌کم دوستی ۴۰ ساله با هم داشتند.  

همیشه به فرهنگسرای نیاوران سر می‌زدم

فرهنگسرای نیاوران از جمله مراکز فرهنگی است که الهام پاوه‌نژاد تا قبل از همه‌گیری کرونا به آن سر می‌زد. می‌گوید: «معمولاً برای حضور در کنسرت‌ها و نمایش‌هایی که در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شد دعوت می‌شدم و من هم دوستان و آشنایانم را برای حضور در برنامه‌های متنوع به این مرکز فرهنگی دعوت می‌کردم. این فرهنگسرا جزو مراکز فرهنگی فعال است. حالا که باید خانه‌نشین باشیم، برنامه‌های فرهنگی و برگزاری نمایشگاه و کنسرت‌ها را به‌صورت مجازی دنبال می‌کنیم.»

نگاهی به کارنامه خانم بازیگر

الهام پاوه‌نژاد را از سریال «همسران» در سال ۱۳۷۳ به خاطر داریم که نخستین کار تصویری او بود.  
در سریال «مدرسه مادربزرگ‌ها» هم نقش به یادماندنی خانم معلم صبوری را داشت که قرار بود به مادربزرگ‌ها خواندن و نوشتن یاد بدهد. پاوه‌نژاد از سال ۱۳۶۹ وارد حرفه بازیگری شد و فعالیتش را با تئاتر آغاز کرد. نخستین کار صحنه او سال ۱۳۷۰ به کارگردانی اکبر زنجانپور با عنوان «ساحره سوزان» بود. او سابقه حضور در ۲ فیلم سینمایی «دیشب باباتو دیدم آیدا» و «زندگی با چشمان بسته» را دارد. بازیگری در ۲۷ سریال و ۱۲ تئاتر در کارنامه او به چشم می‌خورد.

کد خبر 541585 برچسب‌ها بهداشت عمومی منطقه ۳ همشهری محله آموزشی تئاتر - بازیگر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بهداشت عمومی منطقه ۳ همشهری محله آموزشی تئاتر بازیگر الهام پاوه نژاد نکات بهداشتی خانه نشینی همسایه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۳۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمانده کل سپاه پاسداران یک پیام صادر کرد +جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران به مناسبت هفته کار و کارگر و روز بسیج کارگران و کارخانجات پیامی صادر کرد.

آنگونه که تسنیم روایت کرده، متن این پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

ملت بزرگ ایران در دهه‌های پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی؛ آفرینش گر حماسه‌هایی جاودان در صحنه دفاع از استقلال و هویت اسلامی و اعتبار و منزلت تمدنی خود بوده‌اند.

آنها در مقابل جنگ، تحریم، فتنه، تکفیر و ترور، شرافتمندانه ایستاده‌اند. پاکترین و شریفترین بخشی از جامعه که در تمام این حوادث و رویدادهای عظیم درخشید و در مسیر ساختن ایران قوی و عبور از تحریمها نقش قاطعی آفرید، قشر نجیب و پر تلاش کارگر بود.

تقدیم ۱۴ هزار شهید یک صفحه نورانی و پرافتخار از این قشر الهی است که محبوب پیامبر اعظم (صلوات الله علیه و اله) است بازوی کارگر بوسه گاه نبی مکرم اسلام است.

در نگاه امام بزرگوار (ره) و در منطق رهبر عزیزمان، کارگران جایگاهی رفیع و منزلتی عظیم دارند.

حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) و حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) همواره حامی و پشتیبانی کارگران عزیزمان بوده‌اند و رضایت ایشان از این جامعه پاک و بی ادعا؛ بیانگر تأثیر آنان در اعتلاء حال خوب جامعه است که در بیانات نورانی اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی (مد ظله العالی) جلوه‌ای درخشان داشت.

۹ اردیبهشت سالروز تشییع نمادین "شهید عزیز عبدالحسین برونسی" است که نشانگر و مظهر فضائل جامعه کارگری است، به عنوان روز بسیج کارگری نامگذاری شده و ۱۲ اردیبهشت روز جهانی کارگر است تا همگان بتوانند بخش کوچکی از دین خود را با تقدیر از این عزیزان ادا نمایند.

سپاه پاسداران و بسیج مستضعفان همواره در کنار شما و مدافع حقوق و مطالبات به حق شما خواهند بود.

اینجانب، این ایام را به همۀ کارگران شریف و خانواده‌های صبور و شکیبای آنان صمیمانه تبریک عرض نموده و دست بوس شما عزیزان هستم.

همه ما اراده‌ها و قلبهای خود را به یکدیگر پیوند میزنیم و اوامر رهبر عظیم الشأنمان را که در مراسم ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در جمع کارگران ابلاغ فرمودند را به صورت جدی اجرا می‌نمائیم.

عزت و سربلندی همه شما عزیزان را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901334

دیگر خبرها

  • چالهان اوعلو: از هیچ کس الهام نگرفتم؛ پیرلو مانند من دفاع نمی کرد
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • فرمانده کل سپاه پاسداران یک پیام صادر کرد +جزئیات
  • روایت رسانه اسرائیلی از عقب‌نشینی جزئی تل‌آویو برای توافق با حماس
  • فیلم| نجات خانم بمی بعد از ۴ روز از بین دو دیوار!
  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • (ویدئو) بهرام بیضایی به بهاره رهنما: بازیگری نکن!
  • ستاره یونایتد: بکام منبع الهام من است
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت