Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-05@02:18:02 GMT

آموزش کامل نحوه صحیح باتری به باتری خودرو

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۳۹۲۴

آموزش کامل نحوه صحیح باتری به باتری خودرو

حتما برای همه شما پیش آمده است که گاهی پشت خودرویتان بنشینید و زمان استارت زدن متوجه شوید که خودروی شما روشن نمی‌شود؛ در این مواقع باید چه کنیم؟

به گزارش شریان نیوز،اگر چراغ‌های پشت آمپر و ادوات برقی ماشین از کار افتاده باشند، احتمالا علت روشن نشدن خودرو به باتری آن مربوط می‌شود.

 

 

در شرایطی که ماشین هنگام استارت زدن روشن نمی‌شود، به سه روشی که در پیش رو دارید فکر کنید و یکی را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش اول

راحت‌ترین روش ممکن این است که با امداد خودروتماس بگیرید و از آن‌ها درخواست تعویض باتری کنید.

روش دوم

از قبل پاور بانک را تهیه کنید و این وسیله‌ی پرتابل را در صندوق قرار دهید تا در صورت لزوم از آن استفاده کنید.

روش سوم

باتری به باتری کنید.

اگر روش سوم یعنی باتری به باتری انتخاب شماست، مراحل زیر را انجام دهید:

۱. یک خودرو با باتری سالم برای باتری به باتری کردن پیدا کنید.

۲. کابل باتری که از قبل تهیه نموده اید را از صندوق خارج کنید.

۳. خودرو با باتری سالم را طوری در کنار خودرو مشکل دار پارک کنید که طول کابل کافی باشد.

۴. سوئیچ هر دو خودرو را ببندید و صندوق عقب یا کاپوت جلو را باز کنید.

۵. باید بدانید که هر باتری دوقطب + و – دارد که بر روی آن درج شده است پس قطب‌های باتری را شناسایی کنید. شما می‌توانید با رنگ کابل نیز متوجه قطب‌های باتری شوید. کابل مشکی رنگی که به باتری متصل است، برای قطب – به کار می‌رود و ضخامت کمتری دارد و کابل قرمز رنگ برای قطب + است که نسبت به کابل مشکی ضخیم‌تر است.

۶. یک قسمت فلزی ترجیحا بدون رنگ یا پیشرانه برای اتصال کابل منفی در خودرویی که باتری آن خوابیده، مشخص کنید.

۷. یک طرف کابل مثبت قرمز رنگ را به قطب + باتری دشارژ شده متصل کنید و طرف دیگر را به قطب + باتری سالم وصل نمایید.

۸. کابل منفی مشکی رنگ را به قطب منفی باتری سالم وصل نمایید.

۹. سمت دیگر کابل مشکی رنگ را اگر به قطب – باتری دشارژ شده متصل کنید خرابی ECU را به دنبال دارد. توجه کنید اگرکابل‌ها را برعکس متصل نمایید، ممکن است باتری‌ها منفجر شوند.

۱۰. هیچ گاه گیره‌ی کابل منفی در خودروی مشکل دار را به قطب منفی باتری خراب وصل نکنید. محل نصب مناسب، روی قسمتی از بدنه‌ی فلزی یا موتور این خودرو است.

۱۱. اکنون که به روش گفته شده اتصالات را انجام دادید، خودروی سالم را استارت زده و بعد ازچند دقیقه و بدون خارج کردن کابل ها، به خودروی دشارژ شده استارت بزنید.

اگر روشن شد

اتصال کابل مشکی را از بدنه‌ی خودروی مشکل دار خارج کنید.

اتصال طرف دیگر کابل مشکی را از خودروی سالم خارج کنید.

کابل قرمز متصل شده را از خودروی سالم خارج کنید.

کابل قرمز متصل شده را از خودروی معیوب خارج کنید.

اگر از روشن کردن خودرو مدت زمانی می‌گذرد، احتمال دارد که باتری سالم و تنها دشارژ شده باشد که در این صورت اگر مسافتی در حدود نیم ساعت را با خودرو طی کنیم باتری شارژ می‌شود، به غیر از آن باتری مشکل دارد و باید عوض شود.

اگر روشن نشد

اگر ماشین روشن نشد، کمی صبر کنید و سپس خودروی سالم را استارت بزنید و بعد از دو دقیقه و بدون خارج کردن کابل ها، به خودروی دشارژ شده استارت بزنید. اگر باز هم روشن نشد، احتمالا سیم کشی و یا آلترناتور خودرو ایراد دارد.

منبع: شریان

کلیدواژه: باتری به باتری خودروی سالم باتری سالم خارج کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۳۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مدیر آموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار در آیین اختتامیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی، گفت: دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت مدرسه‌ها، باید با یادگیری مفاهیم بهداشتی و آموزش نحوه انتقال این مفاهیم به همکلاسی‌ها، خانواده و دوستان، ترویج کننده اصول سلامتی شوند.
احمد علی سرحدی تاکید کرد: دانش‌آموزان سفیر برای ایفاگری نقش موثر در ارتقای بهداشت و سلامتی در مدارس باید هم خود آگاه شوند و هم آگاهی خود را نشر دهند و به‌عنوان یک شهروند مطلوب در حوزه سلامت فعال شوند.
مدیرآموزش وپرورش منطقه آزاد چابهار ادامه داد: سفیران سلامت دانش آموزی در مدارسی که مربی بهداشت دارند، آموزش‌های مهارتی و کاربردی بهداشت فردی، تغذیه سالم و محیط زیست سالم را از مراقبان یا رابطان سلامت مدرسه دریافت می‌کنند و موظف به آموزش این مهارت‌ها به دست‌کم ده نفر از همسالان خود هستند.
سرحدی افزود:همه دانش آموزان به صورت چرخشی این فرصت را دارند که به عنوان سفیر سلامت شناخته شوند و مهارت‌های بهداشتی را تمرین و در سطح مدرسه خود عملیاتی کنند.
وی عنوان کرد: هدف از جشنواره سفیران سلامت این است که دانش آموزان بتوانند مهارت‌های فردی را در قالب مهارت‌های هنری آموزش ببینند چرا که به طور حتم اثرگذاری مطلوبی در مهارت‌های فردی و انتخاب سبک زندگی سالم دارد.
مدیر آموزش و پرورش چابهار یادآور شد: کرونا نشان داد که نقطه آغاز آموزش و پرورش سلامت است و اگر سلامت نباشد کلاس آموزشی هم وجود نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • خودروی جدید نیسان؛ کوچک، مانورپذیر و ساکت!
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار
  • بلایی که یک ایرانی بر سر سوپر خودروی میلیون دلاری آورد! | فیلم
  • کشف دو خودروی سرقتی در سمنان
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز
  • رهاسازی ۳۵ خودروی گرفتار در آب طی ۲۴ ساعت گذشته/ سقوط ۲ خودرو در کانال‌های آب و فوت یک نفر
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • مهار حریق خودرو در بلوار یاسر شهرکرد
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)