Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز گذشته هفتمین دور مذاکرات پسا برگزیت بین لندن و بروکسل بدون دستیابی به نتیجه‌ای پایان یافته و طرفین درباره روند کند پیشرفت مذاکرات با توجه به زمان محدود باقی مانده ابراز دلسردی و نگرانی کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس شاو" آلمان، هفتمین دور مذاکرات پسا برگزیت برای تنظیم مناسبات بین بروکسل- لندن بعد از خروج این کشور از اتحادیه اروپا هم روز جمعه بدون نتیجه پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر دو طرف طرف مقابل را مقصر اعلام می کند. هیچ یک از طرفین مذاکره انتظار دستیابی به موفقیتی را ندارد.

به گفته "میشل بارنیر"، مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا در مذاکرات برگزیت هر کسی هم که کوچکترین امیدی به پیشرفت مذاکرات داشت دلسرد می شود. این سخنانی است که وی بعد از هفتمین دور مذاکرات اظهار داشت. بارنیر درباره روند مذاکرات ابراز دلسردی و نگرانی کرد.

بارنیرمقصر عدم پیشرفت در مذاکرات را طرف مقابل یعنی لندن دانسته و گفت: مذاکره کنندگان انگلیسی بار دیگر هیچ اراده ای برای پیشروی در مسائل مهم مد نظر اتحادیه اروپا از خود نشان ندادند.

مهم ترین نکات در این مذاکرات برای بروکسل این است که ماهیگیران از اتحادیه اروپا همچنان بعد از برگزیت اجازه ماهیگیری در آب های انگلیس را داشته باشند. همچنین از نظر بروکسل باید در انگلیس استانداردهای زیست محیطی و اجتماعی مشابه اروپا اعتبار داشته باشد. همچنین قواعد واحد برای حمایت های اقتصادی در راستای شرایط رقابت اقتصادی عادلانه مد نظر اتحادیه اروپا است.

بارنیر این مسائل را برای حمایت از هزاران شاغل در کشورهای عضو اتحادیه اروپا و حمایت از حقوق کارگران و حمایت از بخش بهداشت و سلامت و محیط زیست لازم دانست.

ابراز دلسردی برلین درباره مواضع انگلیس در مذاکرات پسا برگزیترشد 30 درصدی مهاجرت انگلیسی‌ها به دیگر کشورهای اروپایی پس از همه‌پرسی برگزیتهشدار پارلمان اروپا به جانسون درباره عواقب اقتصادی عدم توافق در مذاکرات پسا برگزیت

در عین حال "دیوید فراست"، مذاکره کننده ارشد انگلیس در مذاکرات برگزیت هم طرف مقابل را مقصر دانسته و اظهار داشته است: اینکه اتحادیه اروپا قبل از بحث درباره سایر موضوعات به توافق در این زمینه ها تاکید دارد مذاکرات را به صورت غیر ضروری دشوار کرده است.

وی دور هفتم مذاکرات پسا برگزیت را هفته‌ای با بحث های مفید و با پیشرفت های کم توصیف کرد.

بارنیر هم بر این عقیده است که این مذاکرات به جای حرکت رو به جلو حرکت رو به عقب دارد. وی تاکید کرد: برای اینکه توافقی در اوایل سال آینده بتواند اجرایی شود باید تا اواخر اکتبر مذاکرات به نتیجه ای برسد. به گفته وی بعد از آن متن توافق باید مورد بررسی حقوقی قرار گیرد و توسط پارلمان ها تصویب شود.

مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا با اشاره به اینکه تنها دو ماه زمان باقی مانده است گفت: در حال حاضر دستیابی به توافقی بین اتحادیه اروپا و انگلیس بعید به نظر می رسد.  وی افزود: من نمی فهمم که  چرا ما وقت گرانبهای خود را از دست می دهیم.

ماههاست که کارشناسان طرفین مذاکرات برگزیت در گروه های کاری درباره مناسبات آینده بروکسل- لندن مذاکره می کنند. انگلیس اواخر ژانویه سال جاری میلادی از اتحادیه اروپا خارج شد. این کشور تا پایان سال جاری میلادی که به عنوان مرحله گذار مقر شده است همچنان در بازار داخلی اروپا و اتحادیه گمرکی باقی خواهد ماند.

انگلیس به شدت مخالف تمدید تاریخ گذار بوده و خواستار دستیابی به توافقی تا پایان سال جاری میلادی است. این در حالی است که بسیاری مقامات اروپایی دستیابی به توافقی در این دوره زمانی کوتاه را انکان پذیر نمی دانند.

انتهای پیام/  

R31356/P36446/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا مذاکرات برگزیت بیشتر بخوانید... ابراز دلسردی برلین درباره مواضع انگلیس در مذاکرات پسا برگزیت رشد ۳۰ درصدی مهاجرت انگلیسی‌ها به دیگر کشورهای اروپایی پس از همه‌پرسی برگزیت هشدار پارلمان اروپا به جانسون درباره عواقب اقتصادی عدم توافق در مذاکرات پسا برگزیت قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... ابراز دلسردی برلین درباره مواضع انگلیس در مذاکرات پسا برگزیت رشد ۳۰ درصدی مهاجرت انگلیسی‌ها به دیگر کشورهای اروپایی پس از همه‌پرسی برگزیت هشدار پارلمان اروپا به جانسون درباره عواقب اقتصادی عدم توافق در مذاکرات پسا برگزیت واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا مذاکرات برگزیت پربیننده‌ترین اخبار بین الملل ۱ کدام اعضای شورای امنیت تاکنون درخواست آمریکا علیه ایران را غیرقانونی دانسته‌اند؟ ۲ برایان هوک: برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران به اجازه هیچ‌کس نیازی نداریم ۳ شکست و انزوای جدید آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل ۴ الکاظمی: درباره استقرار نیروهای آمریکایی در خارج از عراق توافق کردیم/ حملات ترکیه به خاک عراق را نمی‌پذیریم ۵ تخت روانچی: اقدامات آتی ایران با آنچه که برای برجام رخ می‌دهد، متناسب خواهد بود ۶ آمریکا صدور روادید برای ۱۴ مقام ایرانی را محدود کرد ۷ لغو نشست شورای امنیت درباره ایران به‌دلیل مخالفت آمریکا ۸ وقوع چند انفجار در عراق مهمترین اخبار بین الملل شکست و انزوای جدید آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل روسیه: شیوه آمریکا در برابر ایران، چشم‌اندازی ندارد/ واشنگتن به جای تهدید، گفت‌وگو کند/تشدید تنش‌ها با ایران اشتباه است یک دیپلمات: رئیس شورای امنیت مجبور نیست پیش نویس قطعنامه "ادامه لغو تحریم‌های ایران" را ارائه کند تخت روانچی: اقدامات آتی ایران با آنچه که برای برجام رخ می‌دهد، متناسب خواهد بود مهمترین اخبار تسنیم روحانی: روز پزشک فرصتی برای تکریم از قهرمانانی است که برای «نجات» هم‌نوعان از «جان» گذشتند یک دیپلمات: رئیس شورای امنیت مجبور نیست پیش نویس قطعنامه "ادامه لغو تحریم‌های ایران" را ارائه کند روز پزشک// امروز هیچ بیماری در سطح کشور برای درمان نیازمند اعزام به خارج از کشور نیست «اصل ۴۴؛ زشت یا زیبا؟»| میزگرد تسنیم: چرا خصوصی‌سازی در ایران شکست خورد؟ تشکیل پرونده تخلف برای ۲ وزیرِ سابق گزارش تسنیم| «قاسم» برد موشک‌های تاکتیکی ایران را به اسرائیل رساند/ جدیدترین موشک بالستیک ایران چه مختصاتی دارد؟ درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا مذاکرات برگزیت اتحادیه اروپا مذاکرات برگزیت مذاکرات پسا برگزیت هفتمین دور مذاکرات انگلیس در مذاکرات مذاکرات برگزیت اتحادیه اروپا ابراز دلسردی شورای امنیت بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۴۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار اروپا (یورو استات) نشان می‌دهد تجارت ایران و ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به ۸۴۷ میلیون یورو رسیده است.

مبادلات ایران و اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد افزایش داشته است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۷۸۰ میلیون یورو کالا بین دو طرف مبادله شده بود.

بر اساس این گزارش واردات اتحادیه اروپا از ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ با افزایش ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۱۴۴ میلیون یورو رسیده است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۱۳۹ میلیون یورو کالا از ایران توسط کشور‌های اروپایی وارد شده بود.

صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ماه‌های ژانویه و فوریه امسال نیز ۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و به ۷۰۳ میلیون یورو رسیده است. اتحادیه اروپا در دوماهه نخست سال قبل ۶۴۱ میلیون یورو کالا به ایران صادر کرده بود.

جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴

بر اساس این گزارش تجارت ایران و اروپا در دومین ماه سال جاری میلادی رشد قابل توجه ۳۰ درصدی داشته و از ۳۵۸ میلیون یورو در فوریه سال ۲۰۲۳ به ۴۶۸ میلیون یورو در فوریه ۲۰۲۴ رسیده است.

صادرات اروپا به ایران در فوریه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۳۲ درصدی مواجه شده و به ۳۹۲ میلیون یورو رسیده است. صادرات اروپا به ایران در فوریه سال قبل ۲۹۷ میلیون یورو گزارش شده بود.

صادرات آلمان به ایران در فوریه امسال ۴۶ درصد رشد کرده و به ۱۴۱ میلیون یورو بالغ شده است. صادرات فرانسه به ایران نیز با ۳۷ درصد رشد به ۳۳ میلیون یورو و صادرات ایتالیا با کاهش ۶ درصدی به ۴۲ میلیون یورو رسیده است.

صادرات رومانی به ایران ۲۲ برابر شد

اما صادرات رومانی به ایران در فوریه ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲ برابر شده و از ۲.۵ میلیون یورو در فوریه سال قبل به ۵۷ میلیون یورو در فوریه امسال افزایش یافته است.

واردات اتحادیه اروپا از ایران نیز در فوریه ۲۰۲۴ با رشد ۲۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۷۶ میلیون یورو رسیده است. این رقم برای فوریه سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۶۱ میلیون یورو اعلام شده بود.

واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد

واردات آلمان از ایران در فوریه امسال تغییر محسوسی نداشته و در سطح ۱۹ میلیون دلار باقی مانده است. اما واردات اسپانیا از ایران با رشد ۶۶ درصدی مواجه شده و به ۹.۳ میلیون یورو رسیده است. واردات ایتالیا از ایران نیز ۹۶ درصد رشد کرده و به ۲۶.۱ میلیون یورو افزایش یافته است. ایتالیا در فوریه سال قبل ۱۳.۳ میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • زاخارووا: اظهارات بورل یک اعتراف بزرگ و راه تحقق صلح است
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • رشد و پیشرفت ایران اسلامی در نتیجه شدیدترین تحریم‌ها حاصل شد
  • بیست و هفتمین کنگره اورولوژی ایران
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • صعود رئال مادرید به فینال لیگ قهرمانان اروپا در شب تساوی 2-2 مقابل بایرن مونیخ (2018/5/1) / فیلم
  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو
  • ابراز خرسندی ایران از پیشرفت در روند مناسبات با بورکینافاسو