Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@03:01:46 GMT

بررسی «بحران علم ادبیات» در چهارمین جلسه از ذره‌بین

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۵۰۴۸

بررسی «بحران علم ادبیات» در چهارمین جلسه از ذره‌بین

چهارمین جلسه از سلسله جلسات ذره‌بین (درباره آکادمی ادبیات) با موضوع «بحران علم ادبیات» توسط انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران برگزار می شود.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، در این برنامه از ذره‌بین قرار است درباره‌ی سردرگمی رشته‌ی ادبیات در میان رشته‌های علوم انسانی و روش‌های قدیم و جدید گفت‌وگو شود و به پرسش‌هایی پاسخ‌ داده شود که آیا می‌توان ادبیات را علم به معنای مدرن کلمه محسوب کرد یا خیر؟ و اگر بنا باشد هسته محوری رشته ادبیات تعیین شود، کدام بخش انتخاب می شود؟

 این برنامه با تدریس علیرضا فتاح، شنبه یکم شهریورماه  ۹۹، ساعت ۱۹، به صورت پخش زنده در صفحه‌ اینستاگرام انجمن‌ علمی دانشجویی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران به نشانی:https://instagram.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

com/anjoman.elmi.adabi?igshid=۱۳nvzgrmzvck۵ برگزار می شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۵۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم عموعابدینی ظهر دوشنبه در سومین جلسه کارگروه پیاده‌سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول ساماندهی و بازنگری رشته‌های دانشگاهی استان اصفهان اظهار کرد: برای ایجاد مشارکت حداکثری در زمینه آمایش، برنامه‌ها و پیشنهادهایی برای هر استان در نظر گرفته شده و استان اصفهان در آمایش سرزمینی متفاوت از نقاط دیگر است.

وی ادامه داد: این استان فضای آموزشی، پژوهشی و فناوری ویژه‌ای را ایجاد کرده است و در مقایسه با بسیاری از نقاط دیگر خاص به حساب می‌آید.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطر نشان کرد: در آمایش ملی، میان آمایش سرزمینی و آموزش عالی تفاوت‌هایی وجود دارد و متأسفانه در حال حاضر، آموزش‌ها و تحقیقات در برخی واحدها چندان تقویت نشده است.

وی با بیان اینکه آمایش با مشارکت و تشکیل کارگروه استانی را در دستور کار داریم، گفت: دانشگاه از طریق نخبگانش باید رشته‌هایی را که صنعت نیاز دارد، راه‌اندازی کند. نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود و این مسئله در آمایش مشخص و برایش برنامه‌ریزی می‌شود.

عموعابدینی با بیان اینکه آمایش دانشگاه فرهنگیان در کشور انجام شده است، تصریح کرد: اکنون مسئله و نیاز جدی به بخش وزارت علوم و تحقیقات کشور بازمی‌گردد.

وی افزود: برخورداری از دانشگاهی قدرتمند و باکیفیت برای ما دارای اهمیت است و همه دانشگاه‌ها را نیز اعم از دولتی و آزاد در بر می‌گیرد. آمایش رشته و اشتغال را نباید نادیده گرفت.

کد خبر 6098373

دیگر خبرها

  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد
  • با تاج جلسه فوری برگزار می کنیم/ مسائل فرهنگی باید دغدغه‌ باشد
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • جمهوری اسلامی؛ عصر شکوفایی ادبیات اقوام/ شیرنوایی نابغه ای که ناشناخته مانده است
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • ببینید | ادبیات فارسی بر قله جهان
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا در کشور
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا درکشور