Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رای الیوم، در پی امضای توافق عادی سازی روابط میان امارات و اسرائیل با میانجیگری آمریکا، گزارش هایی درباره مفاد این توافق منتشر شد که برخی از آن ها از وجود بند محرمانه درباره فروش تسلیحات جنگی پیشرفته به امارات و جنگنده های اف ۳۵ آمریکایی به این کشور در ازای سازش با تل آویو حکایت داشت.

انتشار این گزارش ها توسط رسانه های عبری زبان، واکنش های زیادی را از سوی مسئولان اماراتی و اسرائیلی به دنبال داشت و درحالی که مقامات اماراتی مدعی بودند فروش تسلیحات پیشرفته ده ها میلیاردی از شروط این توافق بوده مقامات تل آویو بارها در بیانیه های جداگانه اعلام کردند چنین بندی در توافق سازش نیست و اسرائیل تغییری در موضع خود مبنی بر عدم تجهیز کشورهای خاورمیانه به سلاح های پیشرفته نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا  ایلی کوهن، وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی روز جمعه تاکید کرد که این رژیم با هرگونه برتری نظامی کشورهای منطقه و فروش جنگنده های اف ۳۵ آمریکایی به امارات مخالف است.

کوهن پیشتر هم در مصاحبه ای موافقت تل آویو با فروش این جنگنده ها به امارات را رد و تاکید کرده بود که شخصا با این معامله مخالف است و هیچ کس در دولت اسرائیل با این توافق نامه ها موافق نیست.

این مقام اسرائیلی تاکید کرد که توافق صلح اسرائیل با امارات که تحت نظارت آمریکا صورت گرفت شامل هیچگونه سلاحی نیست.

وی گفت: هیچ بند محرمانه یا توافق ضمنی در این باره وجود ندارد و ما با فروش هرگونه سلاحی که به برتری نظامی اسرائیل در منطقه پایان دهد مخالفیم.

اخیرا نیز دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در بیانیه ای مفصل تاکید کرده بود که توافق عادی سازی با امارات شامل فروش جنگنده های اف ۳۵ آمریکایی نیست.

روزنامه اورشلیم پست نیز به نقل از منابعی در کاخ سفید نوشت که همه چیز در توافق امارات و اسرائیل علنی است و هیچ الحاقیه محرمانه ای درباره فروش سلاح وجود ندارد.

درباره توافق صلح میان اسرائیل با دیگر کشورهای عربی نیز کوهن گفت که امارات اولین کشور در مسیر سازش بود و توافق های صلح دیگری هم با کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و کشورهای اسلامی آفریقایی از جمله مراکش امضا خواهد شد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: وزیر اطلاعات اسرائیل امارات و اسرائیل آمریکا تسلیحات جنگی جنگنده اف 35 پارسی خبر جنگنده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۵۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

به گزارش ایسنا؛ چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تاکسی هوایی امارات تا پایان 2025 به راه می افتد
  • پشت پرده حملات تروریستی در ایران و روسیه
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • هیئتی از مصر وارد اسرائیل شد
  • حمله جنگنده‌های اسرائیلی به مقر صلیب سرخ در غزه
  • گزارش تلویزیون اسرائیل از سوخو 35‌ های در راه ایران
  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • جهاد اسلامی: برپایی دولت فلسطینی بر اساس توافق اسلو یک فریب بزرگ است
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد