Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@16:37:47 GMT

کرونا ویروس روی مو زنده می‌ماند؟

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۵۷۵۰

کرونا ویروس روی مو زنده می‌ماند؟

ویروس کرونا ممکن است روی سطوحی مانند موی انسان زنده بماند، اما حتی در صورتی که وارد بدن شود، آنقدر قوی نیست که باعث بیماری فرد شود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، در دوران همه گیری بیماری کرونا، افراد نگران راه‌های شیوع آن هستند. سوالی که ذهن بسیاری از آن‌ها را درگیر کرده این است که آیا ویروس کووید -۱۹ می‌تواند روی مو نیز زنده باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان معتقد هستند که شیوع بیماری از این طریق تقریباً غیر ممکن است.

هر نوع ویروسی مانند ویروس کووید -۱۹ می‌تواند روی موی انسان قرار بگیرد، اما به این معنا نیست که این ویروس باعث بیمار شدن فرد می‌شود. زمانی که ویروس کرونا از بدن انسان خارج می‌شود، قدرت خود را از دست می‌دهد. به عبارت دیگر این ویروس می‌تواند روی سطوحی مانند موی انسان وجود داشته باشد، اما به اندازه‌ای قوی نیست که در صورت انتقال به بدن فرد او را بیمار کند.

اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که عادت دارید انتهای ساقه مو خود را در دهانتان بکنید، ممکن است ویروس را از این طریق وارد دهان کرده و به بیماری مبتلا شوید. بنابراین توصیه می‌شود که این عادت را ترک کنید؛ البته احتمال آلوده شدن به بیماری از این طریق بسیار پایین است، زیرا مو معمولاً دارای یک پوشش چرب است که آن را از پوست سر دریافت می‌کند. این پوشش لغزنده علاوه بر اینکه چسبیدن میکروب‌ها روی ساقه مو را دشوار می‌کند، اثر ضد میکروبی دارد و باعث می‌شود میکروب‌ها به سرعت از بین بروند.

بنابراین به طور کلی نباید نگران شیوع بیماری از طریق مو باشید، اما اگر خیلی نگران این موضوع هستید، می‌توانید دوش بگیرید و موهای خود را با شامپو بشویید. بهتر است به منظور پیشگیری از آلوده شدن به ویروس کرونا، انجام دادن اقدامات بهداشتی توصیه شده مانند استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شستن و ضدعفونی کردن دست‌ها را جدی بگیرید.

کد خبر 439878

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پیشگیری از کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا کرونا در جهان ابتلا به کرونا شیوع کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۵۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، فاتحی نیا در نشست خبری با اصحاب رسانه مهریز گفت: در سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مواجه بودیم که ناشی از اقدامات پیشگیرانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بود.

وی افزود: سال گذشته برای پیشگیری از بیماری هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و حیوان بیش از هشت هزار قلاده سگ صاحب دار واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بیماری تب کریمه کنگو را یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک دانست و بر مصرف گوشت لیبل دار و خرید از فروشگاه‌ها و قصابی‌های مجاز تاکید کرد.

فاتحی نیا همچنین از افتتاح و بهره برداری ساختمان جدید شبکه دامپزشکی مهریز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ساختمان دامپزشکی مهریز با تلاش دو ساله به مراحل پایانی ساخت رسیده و با زیربنای ۲۸۰ متر تا هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • انسان مدرن اولیه تک‌شاخ سیبری را دیده بود
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند