Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@10:59:55 GMT

ادامه دورکاری تیم علی‌بابا پس از گذشت شش‌ماه

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۵۷۶۶

ادامه دورکاری تیم علی‌بابا پس از گذشت شش‌ماه

به دنبال شیوع ویروس کرونا دردنیا شرکت‌های بزرگ تکنولوژی برای حفظ سلامت پرسنل خود تصمیم به اجرای دورکاری گرفتند. در ایران نیز شرکت سفرهای علی‌بابا در همان روزهای ابتدایی شیوع در ایران از دورکاری ۱۰۰ درصدی پرسنل خود خبر داد. حالا پس از گذشت شش ماه از این اقدام و دورکاری واحدهای مختلف درعلی‌بابا، این شرکت تجربه خود را از شرایط کار در دوران کرونا به اشتراک گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسفند ماه ۹۸ شرکت سفرهای علی‌بابا، برای حفظ سلامت پرسنل خود در برابر پاندمی کروناتصمیم به ادامه کار به صورت دورکاری گرفت. با اعلام این تصمیم علی‌بابا بلافاصله زیرساخت‌های لازم را تامین و این امکان را فراهم کرد تا پرسنل این شرکت بتوانند به فعالیت‌ خود در خانه ادامه دهند و تا امروز توانسته تا ۸۵ درصد تیم را دورکار نگه دارد. در این مدت تمامی جلسات داخلی و خارجی سازمان و دورهمی‌های تیمی و سازمانی به صورت آنلاین برگزار شدند و همچنین لوازم مورد نیاز کار مانند مانیتور، میز و صندلی نیز به درخواست پرسنل به منزلشان ارسال شد.

واحد تکنولوژی و محصول علی‌بابا از تیم‌هایی بودند که طی شش ماه گذشته با ۱۲۰ عضو به طور کامل در دورکاری بودند. احسان آراسته مدیر ارشد تکنولوژی و محصول علی‌بابا درباره مزیت‌های شرایط جدید برای این واحد می‌گوید: «دورکاری برای ما دست‌آوردهای زیادی را داشت که می‌توان از بین آن‌ها به صرفه جویی در زمان‌هایی مثل رفت و آمد، برگزاری بهینه‌تر جلسات و امکان استخدام استعدادهای خارج از تهران اشاره کرد.»

آراسته در ادامه گفت: «در حال حاضر ما افرادی را در تیم داریم که به محل زادگاه خود برگشته‌ و از آنجا کار می‌کنند و این برایمان تجارب مثبتی را رقم زده است. این اتفاق می‌تواند نقطه عطفی در نحوه مدیریت تیم‌های تکنولوژی باشد و موجب شود مهاجرت به تهران برای استعدادهایی که قصد فعالیت در این حوزه را دارند یک الزام نباشد و از هر جایی در شرکت‌های مطرح حوزه‌ فن‌آوری مشعول به کار شوند.»

واحد پشتیبانی مشتریان علی‌بابا نیز در ماه‌های ابتدایی بحران کرونا با ترافیک ۱۸ هزار تماس در روز و استرداد گسترده خدمات گردشگری رو به رو بود و علی‌الرغم شرایط سخت، به تدریج ۸۰ درصد تیم تهران و گرگان نیز دور کار شدند و از خانه پاسخگو و پشتیبان مشتریان علی‌بابا بودند.

فرشته کسرایی مدیر ارشد منابع انسانی علی‌بابا درباره این اقدام می‌گوید: «تلاش ما بر دورکاری حداکثری تیم‌ها بود و در این راستا فرایندها و پروتکل‌های جدیدی را تعریف کردیم. از سوی دیگر برای حفظ سلامت همکارانی که به اقتضای فعالیت شغلی‌شان در دفاتر علی‌بابا حضور داشتند، تمامی پروتکل‌های بهداشتی رعایت و زیرساخت‌ها و لوازم مورد نیاز برای ضد عفونی فراهم شد. همچنین دفاتر علی‌بابا به طور روزانه ضد عفونی و گندزدایی می‌شوند.»

کسرایی در پایان گفت: «در شرایط فعلی الویت ما سلامت همکارانمان است و در این راستا دورکاری علی‌بابا تا هر زمانی که لازم باشد ادامه خواهدداشت. تجربه ما از دورکاری تا کنون مثبت بوده و توانسته‌ایم بهره‌وری در تیم‌ها را افزایش داده و بهینه‌تر عمل کنیم.»

۲۱۲۱

کد خبر 1424272

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: علی بابا تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۵۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد

مقامات نظارتی آمریکا بانک «ریپابلیک فِرست» (Republic First Bancorp) را تعطیل کردند و به شرکت بیمه سپرده فدرال (FDIC) سپردند.

به گزارش فارس، «ریپابلیک فرست» مستقر در فیلادلفیا که مذاکرات تامین مالی با گروهی از سرمایه‌گذاران را رها کرده بود، توسط دپارتمان بانکداری و اوراق بهادار پنسیلوانیا توقیف شد.

شرکت بیمه سپرده فدرال روز جمعه اعلام کرد، بانک «فولتون»، واحدی از شرکت مالی فولتون برای حمایت از سپرده‌گذاران، تمامی سپرده‌های به عهده می‌گیرد و تمامی دارایی‌های این بانک را می‌خرد.

«ریپابلیک فرِست» که به «ریپابلیک» معروف است، تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۴ در مجموع حدود ۶ میلیارد دلار دارایی و ۴ میلیارد دلار سپرده داشت. شرکت بیمه سپرده فدرال هزینه این ورشکستگی را برای صندوق خود ۶۶۷ میلیون دلار برآورد کرده است.

بانک فولتون در بیانیه‌ای اعلام کرد، «ریپابلیک»، به جز سپرده‌ها، دیون و سایر بدهی‌هایی به ارزش تقریبا ۱.۳ میلیارد دلار هم داشته است.

تمامی ۳۲ شعبه بانک «ریپابلیک» در نیوجرسی، پنسیلوانیا و نیویورک از روز شنبه یا دوشنبه به عنوان شعبه‌های بانک «فولتون» بازگشایی خواهد شد.

قیمت سهام بانک «ریپابلیک»، از کمی بیش از ۲ دلار در ابتدای سال به حدود یک سنت در روز جمعه کاهش یافته است و ارزش بازار آن کمتر از ۲ میلیون دلار شد.

این بانک پنجمین بانک آمریکایی‌ست که ورشکسته می‌شود. سال گذشته ۳ بانک آمریکایی «سیلیکون ولی»، «سیگنیچر» (Signature Bank) در ماه مارس ۲۰۲۳ و «فِرست ریپابلیک» (First Republic Bank) در ماه می‌ورشکست شدند.

تعطیلی بانک «سیگنیچر» چند روز بعد از دستور تعطیلی بانک «سیلیکون ولی» اتفاق افتاد. یک هفته پیش از آن هم بانک سیلورگِیت (Silvergate Bank) اعلام کرده بود به طور داوطلبانه بانک خود را منحل می‌کند.

خبر سقوط بانک «ریپابلیک»، درکنار ۴ ورشکستگی بانکی دیگر در آمریکا در سال (۲۰۲۳)، سال سختی را برای صنعت بانکداری این کشور به دنبال خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است
  • مسدود شدن میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم
  • مسیر میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم مسدود است
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • حاجی می‌گفت: می‌توانیم چند بار اسراییل را شخم بزنیم
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • ورود ترجمه «آن روی دیگران» به کتابفروشی‌ها
  • حواله علی پی
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد