Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از مدیران، روسا و کارکنان بخش‌های مختلف شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند در نامه‌ای به نماینده ولی فقیه در استان مرکزی نسبت به روند خصوصی‌سازی این پالایشگاه ابراز نگرانی کردند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جمعی از مدیران، روسا و کارکنان بخش‌های مختلف شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند در نامه‌ای به آیت الله دری نجف آبادی نماینده محترم ولی فقیه در استان مرکزی نسبت به روند خصوصی‌سازی این پالایشگاه ابراز نگرانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اسامی امضا کنندگان این نامه محفوظ است.

متن این نامه به شرح زیر است:

«احتراما همانطور که مستحضرید شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند به عنوان یکی از بزرگترین، مدرن ترین، به‌روزترین و سودآورترین شرکت‌های پالایشی ایران با ظرفیت ۲۵۰ هزار بشکه نفت خام در روز بوده که رسالت سنگین و خطیر تولید روزانه بالغ بر ۱۶ میلیون لیتر بنزین یورو ۴ جهت تامین سوخت پاک کلان شهر‌های بزرگ کشور را برعهده دارد، ضمن آنکه این مهم در کنار تولید روزانه ۱۲ میلیون لیتر گازوییل، ۴ میلیون لیتر نفت کوره، ۳۲۰۰ متر مکعب گاز مایع، ۸۰۰ متر مکعب پروپیلن و ۴۰۰ تن گوگرد درجه حساسیت و اهمیت این پالایشگاه را در کشور مضاعف ساخته است و این ایفای نقش و انجام وظیفه با خودباوری، تلاش و همت شبانه روزی ۱۳۰۰ کارشناس و متخصص رسمی و نیز ۱۳۰۰ کارشناس و کارگر قراردادی یا ارکان ثالث صورت می‌گیرد.

حضرتعالی مستحضرید در طی سنوات اخیر موضوع خصوصی سازی این پالایشگاه عظیم، بار‌ها و بار‌ها به محل بحث و مناقشه میان مسئولان و تصمیم گیران ارشد کشور و صنعت نفت تبدیل شده و در هر نوبت شاهد تصمیمات ضد و نقیض و نگران کننده بوده به طوری که این موضوع موجی از نگرانی و اضطراب را در میان بخش‌های مختلف این شرکت به وجود آورده و پس از آن این فرآیند متوقف گردیده است.

اما مجددا و طی هفته‌های اخیر موضوع خصوصی سازی در این شرکت پررنگ شده و دولت تصمیم به واگذاری بخشی از سهام این شرکت در قالب رد دیون نموده و متاسفانه این روز‌ها تلاش زیاد و گسترده‌ای می‌شود تا قطعات پازل این رویداد نگران کننده تکمیل گردد. از این رو بار دیگر نگرانی‌ها میان دست اندرکاران بخش‌های مختلف این شرکت در رده‌های مختلف سازمانی تشدید شده است. از آنجا که خصوصی سازی رویدادی است که گذشته و آینده شغلی مان را به هم پیوند می‌زند نگرانیم و هر گونه اهمال یا بی‌توجهی سهوی یا خدایی ناکرده عمدی می‌تواند آینده‌ای مبهم و سراب گونه برای این شرکت و شاغلان آن ترسیم سازد.

معظم له نیک آگاهید که منشا این نگرانی‌ها عموما به خصوصی‌سازی‌های ناموفق و خلاف منویات مقام معظم رهبری در سال‌های گذشته بر می‌گردد که آخرین موارد آن در حوزه صنعت پالایشی، پالایشگا‌های شیراز و کرمانشاه بوده که با نارضایتی، اعتراضات و حواشی وسیع و پی در پی همراه بوده و هست، همچنین به این رویداد ناموفق می‌توان ده‌ها مثال دیگر در حوزه صنعت را افزود که خصوصی سازی ناموفق و پر رمز و راز صنایع مهمی همچون هپکو و آونگان نمونه بارزی از آن‌ها بوده، به گونه‌ای که موج ورشکستگی آن صنایع و برند‌های صاحب نام بین المللی و اعتراضات گسترده و پی در پی کارکنان از کار بی کار شده و مستاصل آن‌ها کماکان وقت و انرژی بسیاری از مقامات ارشد استانی و کشوری را که قاعدتا می‌تواند صرف تعالی و توسعه بخش‌های مختلف کشور شود را به خود مصروف داشته تا آنجا که در حال حاضر التیام این زخم جانکاه و باز کردن این گروه هزار تو و کور، به یک معجزه مشابهت دارد.

جامعه متخصصان و دست اندرکاران شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) به این موضوع به خوبی واقف هستند که کاهش تصدی‌گری و کوچک‌سازی دولت از سیاست‌های مهم نظام بوده و مسئولین محترم مکلف و ملزم به انجام و اجرای قوانین و آیین‌نامه‌های مصوب مجلس شورای اسلامی در این زمینه می‌باشد. اما متاسفانه از آن جا که طی سال‌های گذشته اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی با انحراف دولت‌ها از اهداف سیاست‌های مد نظر رهبر معظم انقلاب، به شکل سلیقه‌ای، ناقص و در نتیجه ناموفق به انجام رسیده و علاوه بر نفی اهداف اجرای قانون، این اهمال یا اغماض منتج به بروز عوارض و نابسامانی‌های جدید برای صنایع و کشور شده است.

اکنون بیم آن می‌رود تا این شرکت پالایشی مهم کشور نیز دستخوش آن سرنوشت نامیمون شده وآن چه بر سر دیگر صنایع واگذار شده و کارکنانش آمده نیز همچون بختک بر پالایشگاه امام خمینی (ره) و کارکنان خدومش سایه افکند! بعلاوه آن که پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند در مسیر خصوصی‌سازی نیازمند سرمایه‌گذاری واقعی است که از اهلیت لازم برخوردار باشد. معتقدیم در حال حاضر درکشور سرمایه‌گذار و یا بخش ذیصلاحی وجود ندارد که از صلاحیت‌ها و ویژگی‌های لازم برای ورود به فرآیند خصوصی‌سازی و در نتیجه راهبری شایسته این شرکت برخوردار باشد و از این سبب نگرانی جامعه متخصصان این شرکت رنگ و بوی مضاعفی به خود گرفته است.

علیهذا ما امضا کنندگان ذیل شامل مدیران، روسا و کارکنان بخش‌های مختلف شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند ضمن تشکر از همراهی و مساعدت گذشته و به ویژه پس از نامه اسفند ماه ۹۶ این مجموعه، از معظم له عمیقا خواستاریم تا با تداوم حمایت‌های همیشگی، مسئولان محترم کشوری و استانی را از تبعات جبران ناپذیر تصمیمات خود بر حذر داشته و بر این مطالبه برحق کارکنان این پالایشگاه مهم کشوری جامه عمل پوشانده و از وقوع این اقدام نامیمون در این برهه از زمان و شرایط جلوگیری نمایند.

توفیق روزافزون حضرتعالی و همه تصمیم گیران و مسئولان دلسوز استان و کشور را از درگاه احدیت خواستاریم؛ و من الله التوفیق، کارکنان پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند (مرداد ماه ۹۹)».

رونوشت:

جناب آقای دکتر قالیباف رئیس محترم قوه مقننه

جناب آقای مهندس آقازاده استاندار محترم استان مرکزی

جناب آقای مهندس صادق آبادی معاون محترم وزیر در پالایش و پخش

حضرت حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای موسوی رئیس کل محترم دادگستری استان مرکزی

مدیر کل محترم اداره اطلاعات استان مرکزی

جناب آقای احمدی بیغش نماینده محترم مردم شریف شهرستان شازند در مجلس شوری اسلامی

جناب آقای مهندس رمضان پور مدیر عامل محترم شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند

مدیران محترم مسئول رسانه ها، خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری کشوری و استانی منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی شرکت پالایش نفت امام خمینی پالایشگاه امام خمینی بخش های مختلف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۵۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم خاکی گفت: کاروانسرای ینگی امام یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب استان البرز است که سال گذشته همراه با ۵۳ کاروانسرای دیگر در پرونده کاروانسراهای ایرانی به ثبت جهانی رسید.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اشاره به اینکه شرایط بنای کاروانسرا اکنون به گونه‌ای است که به مرمت نیاز دارد، ادامه داد: باید هر چه سریع‌تر نسبت به این امر اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان برای مرمت کامل این بنا نیاز است، گفت: اعتبارات ناچیزی هر ساله برای مرمت بخش‌هایی از این بنا در نظر گرفته می‌شود که جوابگوی نیاز مرمتی آن نیست.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز بیان کرد: بنابراین اولویت واگذاری این بنا به بخش خصوصی است تا یک بار به صورت کامل مرمت بنا انجام شود.

وی گفت: کاروانسرای ینگی امام از لحاظ موقعیت قرارگیری و دسترسی یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبدیل به اقامتگاه یا گذر فرهنگی به عنوان محلی برای برگزاری رویدادها، نمایشگاه‌ها و بازارچه صنایع دستی و فرهنگی در راستای حمایت از تولید ملی است.

کد خبر 6089688

دیگر خبرها

  • تصاویری از نوه و نتیجه امام خمینی در مراسم ترحیم
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام