Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی دستگاه پردازش پلاسمایی سطح) و دستگاه لایه‌نشانی شیمیایی بخار به کمک پلاسما را تولید و به بازار عرضه می‌کند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، فعالیت‌های ۱۵ ساله آزمایشگاه پلاسما در دانشگاه شهید بهشتی در حوزه‌های مختلف علمی و تحقیقاتی منجر به تأسیس شرکت دانش‌بنیان دانش‌پویان ساتیا در حوزه پلاسما شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت محصولات مختلفی از جمله پلاسما کلینر (دستگاه پردازش پلاسمایی سطح) و دستگاه لایه‌نشانی شیمیایی بخار به کمک پلاسما را تولید و به بازار عرضه می‌کند.

لایه نشانی شیمیایی بخار به کمک پلاسما (Plasma-enhance Chemical Vapor Deposition, PECVD) فرآیندی است که در آن لایه‌های نازکی از مواد گوناگون در دمای پایین روی سطح زیرلایه نشانده می‌شوند. با توجه به اثر پلاسما در کاهش انرژی فعالسازی واکنش، دمای لایه نشانی می‌تواند به شکل چشم‌گیری کاهش یابد. این دستگاه در حوزه‌هایی نظیر انواع پوشش‌های قطعات الکترونیک، تزئینی، اپتیکی و ضد بازتابی در صنایع الکترونیک و اپتیک، ایجاد پوشش‌های آب‌دوست و آب‌گریز در صنایع نساجی، بهبود مقاومت به خوردگی قطعات در صنایع خودروسازی و هوافضا، انواع پوشش‌های حفاظتی در پزشکی، انواع پوشش‌های حسگری و در زمینه کشاورزی کاربرد دارد.

پلاسما کلینر روشی بدون رقیب برای از بین بردن عوامل میکروبی می‌باشد؛ چرا که بسیاری از سورفکتانت‌های تهاجمی و حلال‌های آلی را می‌زداید و سطح یکنواختی را فراهم می‌آورد. از این دستگاه برای تمیزکاری سطوح پلیمری، فلزی و منسوجات، استریل کردن تجهیزات پزشکی، استریل مواد غذایی گرانقیمت، تمیزکاری و فعال‌سازی قطعات خودرو، حکاکی سطوح، افزایش انرژی سطحی و آب‌دوستی و لایه‌نشانی استفاده می‌شود.

دستاورد‌های ارزنده‌ای در زمینه کاربرد فناوری پلاسما با فعالیت بیش از ۱۰۰ پژوهشگر کارشناس ارشد و ۲۰ پژوهشگر دکتری در حوزه فیزیک و مهندسی پلاسما به‌دست آمده است. از جمله این تحقیقات، بررسی کاربرد‌های فناوری پلاسما در حوزه‌های محیط‌زیست، نفت و مهندسی شیمی، پزشکی و بیوتکنولوژی، مهندسی پلیمر و نساجی، علوم صنایع غذایی و مهندسی کشاورزی، مهندسی سطح و خوردگی، هوافضا و الکترونیک می‌باشد. شرکت مهندسی ساتیا از متخصصین و برترین افراد در زمینه پلاسما در هیئت مدیره و کادر کاری خود بهره می‌برد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان دانشگاه شهیدبهشتی پلاسما فناوری نانو لایه نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۵۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم/ پرورش عقرب بی‌بخار!

پرورش عقرب برای مصارف خوراکی و دارویی این روزها در برخی کشورهای شرق آسیا رواج یافته است.

دریافت 9 MB

دیگر خبرها

  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • فیلم/ پرورش عقرب بی‌بخار!
  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • آی پد پرو جدید با تراشه M۴ عرضه می شود
  • خودروی سواری در تصادف با میکسر مچاله شد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی