Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، حبیب پوش پارس که در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه شبکه آبهای سطحی و بهسازی محله کن سخن می گفت، ضمن اعلام خبر فوق، تداخل عملکرد شبکه آبیاری باغات با شبکه مدیریت رواناب های سطحی را یکی از مشکلات قدیمی محله کن دانست که علاوه بر مشکلات زیست محیطی، به دلیل عبور از زیر بافت مسکونی سبب نا ایمن شدن سکونت در منازل این محله شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال آنکه این محله و باغات آن یکی از ریه های تنفسی غرب و شمال غرب شهر تهران محسوب می شود.

وی با بیان آنکه اجرای اقدامات عمرانی موثر در سطح معابر محله کن مستلزم مشخص شدن وضعیت تراز منفی یک در شبکه آبیاری و آب های سطحی این محله است، افزود: بنا بر تصمیم کمیسیون شهرسازی شورای شهر و توافقی که با شهرداری صورت گرفت مقرر شد شرکت خاکریز آب به عنوان مجری زیرساخت شبکه آب های سطحی شهر تهران و سازمان نوسازی به صورت هماهنگ نسبت به طراحی شبکه آبیاری باغات و آب های سطحی و نیز بهسازی محیطی اقدام کنند.

وی انهار سطحی محله کن را شامل شبکه ای با ۱۲ هزار متر طول دانست و یادآور شد: این شبکه مسئولیت هدایت رواناب های خانگی و سیلابی از محله کن را بر عهده دارد. همچنین ۶ هزار متر طول، شبکه آبیاری باغات وجود دارد اما چالش اصلی این است که این دو شبکه با هم تداخل دارند و اگر میراب های محله کن از این محل بروند تاریخچه اطلاعات آنها درباره مدیریت انهار در سطح محلی از بین می رود.

مدیرعامل شرکت خاکریزآب، بهسازی حدود ۲۵ درصد از طول این شبکه ۱۲ هزار متری و نیز احداث ۴۵۰۰ متر طول شبکه آبهای سطحی با هدف جداسازی شبکه آبیاری از شبکه آب های سطحی را از مهمترین اقدامات در دستور کار شرکت خاکریزآب برای رفع این مشکل ذکر و اضافه کرد: ایجاد بیش از ۱۰۸ حلقه چاه جذبی با هدف نگهداری رواناب ها در حوزه نفوذ در بسترهای زیرزمینی محله کن از دیگر فعالیت های پیش بینی شده در این زمینه است.

به گفته مدیرعامل شرکت خاکریزآب، کل شبکه طراحی شده در محله کن تا ۲۲ بهمن اجرا خواهد شد. همچنین بهسازی کانال دره «زرنو» به عنوان تخلیه گاه اصلی محله کن توسط شرکت خاکریزآب و بهسازی محیطی این دره توسط شهرداری منطقه ۵ انجام خواهد شد.

آیین آغاز عملیات اجرایی پروژه احداث شبکه آبهای سطحی و بهسازی محله کن با حضور حجت الاسلام یحیی صالح نیا امام جمعه کن ، محمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران و فریدون حیدری شهردار منطقه ۵ در امامزاده علی بن جعفر بن موسی الکاظم (ع) کن برگزار شد.

کد خبر 542426 برچسب‌ها شهرداری تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری تهران شرکت خاکریزآب شبکه آبیاری آب های سطحی آبهای سطحی شهر تهران محله کن شبکه آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۶۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از بهسازی و ترمیم معابر شهرک‌های صنعتی یک و دو اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، هاشم علایی اظهار کرد: یکی از مشکلات حال حاضر شهرک‌های صنعتی شماره ۱ و ۲ اردبیل، فرسودگی معابر و برخی از تأسیسات و زیرساخت‌های آن است که در اثر گذشت زمان، مستهلک و از بین رفته است.

وی از نقش بسیار مهم شرکت‌های خدماتی در ارائه خدمات مطلوب به صاحبان صنایع خبر داد و افزود: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، موظف به واگذاری امور شهرک‌های صنعتی به شرکت‌های خدماتی هستیم تا با کم کردن تصدی‌گری بخش دولتی، شاهد واگذاری امور به صاحبان صنایع باشیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: یکی از عمده مشکلات شرکت‌های خدماتی که متشکل از خود کارآفرینان و صنعتگران بوده و بدون کوچک‌ترین چشم داشتی در حال ارائه خدمات به واحدهای تولیدی هستند، کمبود منابع مالی است.

علایی تصریح کرد: یکی از منابع درآمد این شرکت‌های خدماتی، دریافت هزینه شارژ و مصرف آن به منظور هزینه‌های جاری و بهسازی معابر و زیرساخت‌های موجود است که با توجه به افزایش قیمت‌ها، این منابع درآمدی کفاف بهسازی و ترمیم حتی یکی از خیابان‌های شهرک‌های صنعتی را نخواهد داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ادامه داد: بهترین راه حل ممکن، اختصاص بخشی از مالیات ارزش افزوده واحدهای تولیدی برای بهسازی زیرساخت‌های موجود است که امیدواریم با مساعدت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، شاهد تحقق این درخواست بحق واحدهای تولیدی باشیم.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع تلاش شده است با همراهی استاندار و مسئولان، کاستی‌های موجود در شهرک‌های صنعتی کاهش پیدا کند که خوشبختانه طی چند سال اخیر، اعتبارات بسیار مناسبی برای تأمین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی تخصیص پیدا کرده است که در این خصوص، زیرسازی و آسفالت بیش از ۱۵ خیابان شهرک صنعتی شماره ۲ و باند برگشت شهرک صنعتی شماره یک اجرایی و عملیاتی شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، ضمن تاکید بر حمایت همه‌جانبه از واحدهای تولیدی خاطرنشان کرد: پیمان‌سپاری و تعیین پیمانکار بهسازی باند رفت و برخی از معابر شهرک صنعتی شماره یک اردبیل با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال انجام شده است که به زودی شاهد اجرای این پروژه زیرساختی خواهیم بود.

وی ادامه داد: برای بهسازی باند رفت و برگشت و همچنین لکه‌گیری برخی از معابر شهرک صنعتی شماره ۲ نیز اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است که تلاش می‌کنیم این پروژه تا پایان نیمه اول سال جاری عملیاتی و در اختیار واحدهای تولیدی قرار داده شود.

کد خبر 748800

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • «منم بچه مسلمان» هم با سیمرغ به تحول رسید
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • ساخت و بهسازی ۱۴۵ واحد مسکن مددجویی در بندرعباس
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان