Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@18:29:42 GMT

تولید ماسک ۲٠٠ تومانی توسط طلبه جوان + فیلم و عکس

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۴۶۳۰۲

تولید ماسک ۲٠٠ تومانی توسط طلبه جوان + فیلم و عکس

‍‍‍‍‍‍

طلبه جوان مهرانی، در راستای لبیک گفتن به فرمایشات مقام معظم رهبری با راه اندازی کارگاه تولیدی ماسک، 45 نفر را مشغول به کار کرده است.

به گزارش مشرق، از ابتدای شیوع این بیماری در استان و در راستای مبارزه با کرونا ویروس، گروه‌های جهادی با اتحاد در بحث گندزدایی، تولید ماسک و...  وارد عرصه شدند، اجرای برنامه‌های این افراد سبب شد، بسیاری از مردم به صورت خودجوش به جمع آنان بپیوندند و در راستای سلامت مردم از هیچ کوشی فرو گذار نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه‌های جهادی که خود را سربازان ولایت می‌دانند، در راستای لبیک گفتن به فرمایشات مقام معظم رهبری با حضور در خط مقدم با این ویروس منحوس مقابله می‌کنند.

بیشتر بخوانید: هیأتی‌ها همیار بیماران مبتلا به کرونا می‌شوند +عکس تشکیلات جهاد طلاب علیه کرونا چگونه شکل گرفت؟

مردم این استان مرزی که همواره در تمامی صحنه‌ها کنار نظام ایستاده‌اند، این بار نیز با حضور پرشور در صحنه نبرد با کرونا حاضر شده و با توزیع اقلام بهداشتی، بسته‌های معیشتی و... از این آزمون نیز سربلند بیرون آمده؛ آن‌ها زندگی خود را فدای سلامت مردم می‌کنند.

حضور طلاب این استان در کنار مردم و گروه‌های جهادی در راستای مبارزه با کرونا جایگاه آنان را در بین آحاد مردم، بیشتر از گذشته ارزشمند ساخته و سبب تقویت نظام اسلامی شده است.

طلبه‌ای که زندگی خود را وقف سلامت مردم کرده است

علی گوهری مدیر حوزه علمیه شهرستان مهران، یکی از صدها طلابی است که در ایام شیوع کرونا با راه اندازی کارگاه تولیدی ماسک، زندگی خود را وقف سلامت مردم کرده است.

طلبه جوان ایلامی که ۱۶ سال در حوزه علمیه مشغول به تحصیل است؛ در کنار شغلش خدمت به مردم را سرلوحه کارهای خود قرار داره و بابت این افتخار بزرگ که نصیبش شده خداوند متعال را شکر می‌کند.

وی گفت: با شیوع کرونا ویروس در استان و بر حسب تاکیدات مقام معظم رهبری در بحث تولید ماسک و در راستای پیروری از دستورات  ایشان، با تولید ماسک، اقدام به توزیع رایگان بین مردم مناطق محروم استان کرده است.

روزانه 15 هزار ماسک تولید می‌شود

وی افزود: هم اکنون ۴۵ نفر در این مکان تولیدی مشغول به کار هستند و روزانه حدود ۱۵ هزار ماسک تولید و با قیمت یک پنجم بازار، بین ۲٠٠ تا ۵٠٠ تومان به فروش می‌رسد.

مدیر حوزه علمیه مهران، اظهار کرد: در ایام محرم برنامه ریزی جهت توزیع«نذر ماسک» صورت گرفته است، هیات‌های مذهبی که به هر دلیلی قادر به تهیه ماسک برای عزاداران حسینی نیستند با مراجعه به کارگاه می‌توانند ماسک رایگان دریافت کنند.

گوهری ادامه داد: همچنین در این ایام پک‌های بهداشتی، شامل ماسک، پد الکلی، احادیث قران کریم و... تهیه و در مراسمات فرهنگی و مذهبی به یاری خداوند توزیع خواهد شد.

وی اضافه کرد: از  ابتدای کار، ماسک‌های تولید شده به صورت رایگان در سطح مناطق محروم استان توزیع  شد، بهره مندی از ثواب دنیا و آخرین مهمترین اهداف تیم کاری این مجموعه است.

لازم به ذکر است، شمار مبتلایان به کرونا در استان تا کنون ۷۵۹۵ نفر و فوت شدگان  ۲۰۲ نفر اعلام شده است.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4 منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا انفجار بیروت قرارداد ایران و چین تولید ایلام مقام معظم رهبری سلامت مدافعان سلامت کمک مومنانه ماسک تولید ماسک سلامت مردم تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۶۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه

فرماندار سربیشه از خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش درح این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدرضا لکزایی با اشاره به بررسی میدانی خود از مناطق سیل‌زده بخش درح اظهار داشت: در مجموع سیل، 490 میلیارد تومان به بخش درح شهرستان خسارت وارد کرد که بیشترین این خسارت‌ها در بخش راهداری و کشاورزی بوده است و هم‌اکنون تمام محورهای مواصلاتی بخش درح بازگشایی شده است.

وی گفت: ارزیابی‌های لازم توسط تیم‌های ارزیابی اعزامی به مناطق سیل‌زده صورت گرفته که برآورده مجموع خسارت سیلاب در 2 ماه گذشته 490 میلیارد تومان بوده است.

فرماندار شهرستان سربیشه در جمع اهالی روستای لانو بخش درح بیان کرد: دولت با تمام امکانات و توان خود آماده خدمت‌رسانی به مردم است همان طور که به محض اعلام وقوع بارندگی و سیلاب تیم‌های مدیریت بحران هلال احمر به منطقه اعزام شدند و از همان ابتدا به بحث امدادرسانی به مردم سیل‌زده پرداختند.

لکزایی اظهار داشت: در بخش کشاورزی با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته حدود 80 میلیارد تومان و در راهداری حدود 300 میلیارد تومان خسارت وارد شده که  گزارش خسارت و ارزیابی‌های صورت گرفته به مقامات استانی و کشوری ارسال شده است و به جد پیگیر هستم که بتوانیم خسارت‌های وارد شده به مردم و زیرساخت‌ها را جبران کنیم. قرار است برای جلوگیری از خسارت‌های ناشی از سیلاب در آینده که دیگر شاهد خسارت به مردم و زیرساخت‌ها نباشیم طرح‌ها و برنامه‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری را اجرا کنیم.

فرماندار سربیشه ضمن شکرگزاری از باران رحمت الهی در این شهرستان اظهار داشت: رفع مشکلات مردم به ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم وظیفه و تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است و با همه توان در راستای رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارند و در این زمینه از هیچ اقدامی فروگذار نخواهند بود.

لکزایی با اشاره به اینکه هم‌افزایی، همیاری و همگرایی یکی از صفات برجسته مدیران شهرستان سربیشه است، تصریح کرد: رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم به طور ویژه در دستور کار مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان قرار دارد و نهایت تلاش خود را در این زمینه به کار خواهند بست.

وی با ذکر این مسئله که مرتفع شدن برخی مشکلات زمان‌بر و نیازمند صرف زمان بیشتری می‌باشد، یادآور شد: با همراهی و همیاری مدیران ادارات و دستگاه‌های اجرایی، برای رفع مشکلات روستاها و بخش‌های این شهرستان برنامه‌ریزی جامعی انجام شده و می‌شود.

فرماندار سربیشه در ارتباط خسارات سیل اخیر‌ به بخش‌های مختلف افزود: برخی خسارات برآورد شده و در حال جبران و برخی خسارات در حال ارزیابی است که از طریق ادارات مربوطه جبران‌ می‌شود.

لکزایی از آسفالت شدن مسیر 3 کیلومتری جاده فرعی از شهر درح تا منطقه نیزه‌گاه شامل چاه‌های کشاورزی و روستای ملاعباس تا دهه فجر امسال خبر داد و اظهار داشت: با توجه به دوبانده نبودن مسیر سربیشه به درح پیگیری‌های لازم از طریق اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جهت نصب دو دستگاه دوربین کنترل سرعت در این محور انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه مدرسه استثنائی شهید حبیب‌الله رضایی بعد از 15 سال چشم‌انتظاری در شهر درح طی سال گذشته راه‌اندازی شده است ادامه داد: دبیرستان هیئت‌امنایی (شبانه‌روزی)که در دولت قبل کلنگ‌زنی و هیچ اقدامی برای ساخت آن انجام نشده بود، طی دو سال اولیه دولت سیزدهم احداث و تجهیز و در حال ارائه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان است.

فرماندار سربیشه برای استقرار پلیس راه و پلیس راهنمایی و رانندگی در شهر درح(مرکز بخش مرزی درح) قول مساعد پیگیری داد و گفت: در بحث ساخت واحدهای مسکونی محرومان نیز تعدادی واحد احداث و تحویل متقاضیان شده و مابقی نیز در حال احداث است.

لکزایی خاطرنشان کرد: تاکنون در بحث نهضت آسفالت معابر روستایی به میزان 112 کیلومتر عملیات اجرای آسفالت در معابر روستاهای این بخش انجام شده و برای تعدادی از روستاهای زیر 20 خانوار بخش مرزی درح نیز تهیه طرح هادی انجام و در صورت اختصاص اعتبار عملیات اجرای طرح هادی در این روستاها انجام خواهد شد.

انتهای پیام/252/.

دیگر خبرها

  • ثبات ارزی به پیش‌بینی‌پذیر بودن اقتصاد کمک می‌کند
  • ضرورت تقویت همدلی و همبستگی در امت اسلامی
  • تولید «تیرآهن بال‌پهن» در راستای ایمن‌سازی ساختمانهای کشور در برابر زلزله
  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • کاهش ۱۵ میلیون تومانی قیمت زعفران
  • کاهش ۲۱ درصدی حوادث ناشی از کار در ایلام
  • کمک ۱۲۸ میلیارد تومانی مردم برای ساخت مسجد در کشور
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • کاهش ۵۰ هزار تومانی قیمت دام زنده سبک نسبت به سال گذشته
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید