Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حسینعلی شهریاری با تبریک روز پزشک به جامعه پزشکی کشور، گفت: به طور قطع روز پزشک امسال برای خانواده‌های مدافعان سلامت که عزیزان خود را در مبارزه با کرونا از دست دادند بسیار سخت است و ما همگی در غم آنها شریک هستیم.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: جامعه پزشکی در جنگ تحمیلی و دفاع مقدس، ایثار و از خودگذشتگی‌های زیادی از خود نشان داده و در پشت سنگرها اورژانس‌های بیمارستانی و اتاق‌های عمل را راه‌اندازی کردند و جان بسیاری از رزمندگان را نجات و اکنون هم حدود ۲۰۰ نفر از کادر درمانی جان خود را در جنگ کرونا از دست دادند که حدود ۶۰ درصد آنها پزشک و متخصصان و اساتید دانشگاه، ۲۰ درصد جامعه پرستاری و بهیاران و ۲۰ درصد هم از سایر گروه‌ها مانند آزمایشگاه، رادیولوژی، راننده، نگهبان، بهورز، پرسنل بهداشتی و خدماتی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درآمد ۲۵ درصدی بیمارستان‌ها در دوران کرونا

وی با یادآوری اینکه درآمد بیمارستان‌ها در دوران کرونا کاهش جدی داشته است، ادامه داد: حدود ۴۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد بیمارستان‌ها در کشور است که بخش عمده این درآمد هم از طریق بیمه‌ها پرداخت می‌شود نه از جیب مردم؛ با توجه به اینکه بیمارستان‌ها در هفت ماه اخیر درگیر بیماری کرونا بودند با کاهش درآمد روبرو شدند به گونه‌ای که درآمد آنها به حدود ۲۵ درصد رسیده و به جامعه پزشکی و پرستاری هم مبلغ در حد انتظاری پرداخت نشده است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کادر پزشکی و پرستاری حدود ۶ ماه است به طور مداوم در حال خدمت هستند و خسته و فرسوده شده‌اند، گفت: بسیاری از پرستاران ماه‌ها است مقیم بیمارستان هستند و از طریق تلفن تماس صوتی و تصویری با خانواده برقرار می‌کنند و اگر مشوق‌های حمایتی برای آنها در نظر گرفته نشود انگیزه خود را از دست می‌دهند ضمن اینکه نگران پاییز و زمستان هستیم زیرا سرماخوردگی و آنفلوآنزا به کرونا اضافه و مشکلات کادر درمانی چندین برابر می‌شود.

ضرورت تامین زیرساخت‌ها و افزایش تخت‌های بیمارستانی برای مقابله با کرونا

شهریاری بر ضرورت تامین زیرساخت‌ها و افزایش تخت‌های بیمارستانی، آی‌سی‌یو و دستگاه تنفس مصنوعی تاکید کرد و گفت: باید برای پاییز و زمستان آماده باشیم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه بانک مرکزی باید ارز دارو را در اسرع وقت تامین کند، افزود: بی‌توجهی نسبت به تامین ارز دارو ما را با مشکل جدی کمبود دارو مواجه خواهد کرد و این موضوع می‌تواند مشکلات امنیتی را در پی داشته باشد؛ به نظر می‌رسد مسئولان اقتصادی تشخیص درستی از مسئله دارو نداشته باشند در حالی که مساله حیاتی است و حتی می‌تواند از غذا مهمتر باشد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: ارز دارو اگر در زمان مناسب و به موقع پرداخت نشود طی سه ماه آینده با مشکل جدی کمبود دارو مواجه خواهیم شد؛ در این رابطه به رئیس جمهور اعلام می‌کنیم که به طور جدی به بانک مرکزی تذکر دهند تا مساله تامین ارز را جدی بگیرند.

وی با با انتقاد از اینکه کمتر از ۳۰ درصد از یک میلیارد یور صندوق ذخیره ارزی به بیمارستان‌ها پرداخت شده است، گفت: نیاز است این مبلغ به وزارت بهداشت پرداخت شود؛ مقام معظم رهبری بارها از کادر درمانی حمایت و بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی در اماکن مقدس و ایام محرم بر اساس پروتکل‌های اعلامی از سوی ستاد مبارزه با کرونا تاکید کردند و انتظار می‌رود دولت هم در این رابطه تلاش های لازم را داشته باشد تا مشکلی برای کادر درمانی و مردم پیش نیاید.

منبع: نماینده

کلیدواژه: حسینعلی شهریاری دارو رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شهریاری بیمارستان ها کادر درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۸۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت

به گزارش صدای ایران از آناتولی،بر اساس داده‌های اتحادیه صادرکنندگان صنعت خودرو اولوداغ، گروه خودرو‌های سواری ۲۸.۲ درصد از صادرات ۹ میلیارد و ۱۳۲ میلیون و ۴۳۱ هزار دلاری صنعت خودرو را در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴ از ترکیه تشکیل می‌دهد.

صادرات خودروی سواری که در ۳ ماهه نخست سال گذشته ۲ میلیارد و ۶۲۵ میلیون و ۴۵۷ هزار دلار بود، در مدت مشابه سال جاری با ۱.۷ درصد کاهش به ۲ میلیارد و ۵۷۸ میلیون و ۹۶۱ هزار دلار رسید.

خودروی سواری از ترکیه در سه ماهه نخست سال جاری به ۷۳ کشور، منطقه خودمختار و آزاد صادر شد.

صادرات به ایتالیا که در ژانویه تا مارس ۲۰۲۳ میلادی ۲۲۵ میلیون و ۳۰۴ هزار دلار بود، در مدت مشابه سال جاری با ۵۸.۵ درصد افزایش به ۳۵۷ میلیون و ۲۸۶ هزار دلار رسید.

انگلستان با ۳۲۸ میلیون و ۳۳۱ هزار دلار صادرات خودروی سواری در سه ماهه اول سال و ۹.۶۴ درصد رشد در رتبه سوم قرار داد.

صادرات یک میلیارد و ۹۶ میلیون و ۳۲ هزار دلاری به کشور‌های فرانسه، ایتالیا و انگلستان در ۳ ماه معادل ۴۲.۵ درصد از کل صادرات خودروی سواری از ترکیه بوده است.

آلمان با ۲۴۴ میلیون و ۶۱۱ هزار دلار در رتبه چهارم صادرات خودروی سواری قرار دارد که ۱۲.۷۱ درصد افزایش داشته است.

صادرات به الجزایر که در بازه زمانی ژانویه تا مارس ۲۰۲۳، ۸ میلیون و ۱۲ هزار دلار بود، در ماه‌های مشابه سال جاری با ۴۴۱ درصد افزایش به ۴۳ میلیون و ۳۷۲ هزار دلار رسید.

صادرات به استرالیا با ۶۳۸ درصد افزایش از ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار دلار به ۱۹ میلیون و ۷۷۴ هزار دلار و به مصر با ۸۱۶ درصد افزایش از ۲ میلیون و ۸۶ هزار دلار به ۱۹ میلیون و ۱۳۰ هزار دلار رسید.

دیگر خبرها

  • شمارش معکوس راه اندازی خط مسافربری دریایی خرمشهر به بصره
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • قلک پورشه خالی شد
  • شمارش معکوس برای اتمام آزادراه مراغه- هشترود+ فیلم
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • درآمد تعمیرات برد الکترونیکی چقدر است
  • پایان صدرنشینی یک‌ماهه «تمساح خونی»/ «مست عشق» نیامده به اوج رسید
  • پایان صدر نشینی یک‌ماهه «تمساح خونی»/ «مست عشق» نیامده به اوج رسید
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت