Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت از برگزاری بخش اول این رویداد سینمایی به صورت آنلاین خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از ستاد اطلاع‌رسانی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، سید احد میکاییل‌زاده معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی این رویداد شب گذشته در برنامه «نقد سینما» درباره تأثیر شیوع کرونا بر تولید آثار و استقبال از شانزدهمین دوره این رویداد هنری گفت: خوشبختانه استقبال از پیش‌بینی‌های اولیه در دبیرخانه فراتر رفت و تاکنون بیش از ۴۴۰۰ عنوان فیلم در دو بخش ملی و بین‌المللی به این جشنواره ارسال شده است، البته جشنواره امسال در هر هشت بخش خود به‌صورت کاملاً بین‌المللی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میکائیل زاده درباره مقایسه آثار رسیده به این دوره از جشنواره نسبت به دوره قبل، افزود: چون همچنان فرصت ارسال آثار وجود دارد نمی‌توان مقایسه درباره تعداد آثار در این دوره با دوره‌های قبل انجام داد اما تا این لحظه نسبت به دوره قبل، رشد چشمگیری را در ارسال آثار شاهدیم.

تاکنون ۲۰۰ فیلم کوتاه، مستند و نماهنگ به دبیرخانه ارسال شده است

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در ادامه با اشاره به تمدید مهلت ارسال آثار به شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت گفت: با توجه به استقبال فیلمسازان، بخش اول جشنواره که شهریورماه مقارن با هفته دفاع‌مقدس برگزار می‌شود، تا ده شهریورماه و بخش دوم که در هفته بسیج در آذرماه برگزار خواهد شد، تا ۳۰ مهر تمدید شده است.

وی در ادامه با اشاره به بخش های جدید جشنواره در دوره شانزدهم گفت: با توجه به سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، امسال بخش سیدالشهداء مقاومت نیز به شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت اضافه شده که این بخش نیز به‌صورت بین‌المللی برگزار خواهد شد و تاکنون ۲۰۰ فیلم کوتاه، مستند و نماهنگ از ایران و دیگر کشورها به دبیرخانه ارسال شده که حاکی از استقبال خوب مخاطبان از این بخش است.

میکائیل زاده سپس درباره برگزاری آئین  نشان رسول به عنوان یکی از بخش‌های جشنواره گفت: نشان رسول یکی از برنامه‌های انجمن سینمای انقلاب و دفاع‌مقدس است که قرار بود در اسفندماه سال‌ گذشته همزمان با سالگرد فوت مرحوم رسول ملاقلی‌پور، برگزار و جایزه نشان رسول به سینماگر خلاق در حوزه دفاع‌مقدس و مقاومت اعطا شود اما این برنامه به دلیل شیوع ویروس کرونا به تأخیر افتاد. این نشان که مقرر است هر ساله اعطا شود، امسال در شهریورماه و در حین برگزاری بخش اول شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت اعطا خواهد شد.

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در ادامه از برگزاری بخش اول این رویداد سینمایی به صورت آنلاین خبر داد و گفت: اصراری به برگزاری فیزیکی جشنواره وجود ندارد اما تلاش بر این بود که جشنواره به هر دو صورت فیزیکی و مجازی برگزار شود. در نهایت اما تصمیم بر این شد بخش اول جشنواره در شهریورماه به‌صورت آنلاین برگزار شود که البته برنامه‌ها و زیرساخت‌های آن نیز مهیا شده تا به بهترین شکل این اقدام برای اولین‌بار صورت پذیرد.

کیفیت برگزاری ارتقاء می‌یابد

وی افزود: در شیوه برگزاری آنلاین، بخش دبیرخانه همچنان به فعالیت اصلی خود ادامه می‌دهد اما مراسم افتتاحیه، اختتامیه، رویدادها، نشست‌ها و نمایش‌ها که با حضور فیزیکی علاقه‌مندان، اهالی سینما، اهالی رسانه و هنرمندان برگزار می‌شد، در پلت‌فرم جشنواره به‌صورت آنلاین ارائه خواهند شد. قطعاً برگزاری آنلاین جشنواره و موفقیت این نوع برگزاری سبب می‌شود در آینده و در دوران پساکرونا نیز این رویه به دلیل کاهش هزینه و نقشی که در جذب بیشتر مخاطب دارد، ادامه پیدا کند.

وی در پایان گفت: در شیوه آنلاین، کیفیت برگزاری ارتقاء می‌یابد و به دلیل بکارگیری فضاهای مجازی رسانه‌ای و اجتماعی در بستر اینترنت برای تبلیغات و معرفی جشنواره، می‌توان جشنواره را با مخاطب بیشتر برگزار کرد.

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در دو زمان ۳۱ شهریور تا ۶ مهرماه همزمان با هفته دفاع مقدس در بخش‌های «مدافعان سلامت»، «جشنواره جشنواره‌ها» و انتخاب استانیِ بخش «فیلمسازان بسیجی» و «نشان رسول» و یکم تا هفتم آذرماه همزمان با هفته بسیج در بخش‌های «سینمای ایران و جهان»، «سیدالشهدای مقاومت»، «روایت قلم»، «نقد و پژوهش تحلیل» و انتخاب برگزیدگان ملی «فیلمسازان بسیجی» به دبیری مهدی عظیمی‌میرآبادی برگزار می‌شود.

انتهای پیام /4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: مقاومت سینمای ایران جشنواره فیلم مقاومت سینمای مقاومت معاون ارتباطات و اطلاع رسانی صورت آنلاین برگزار می شود نشان رسول دفاع مقدس بخش اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۸۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میزبان عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان در منطقه جعفرآباد اظهار کرد: برگزاری جشنواره های مختص جامعه عشایری برای نکوداشت این جامعه عظیم و سترگ در کشور جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه ۶۰ اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را ۲۵۱ هزار خانوار و بیش از یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران ۱.۴ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

کد خبر 6089341

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • برگزاری محفل شعر ارادت رضوی در هویزه
  • اولین محفل شعر ارادت رضوی در هویزه برگزار شد
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • نمایش اثر منتخب شانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر در دوسالانه هنر ونیز ۲۰۲۴
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • فراخوان جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • سلماس مهیای میزبانی جشنواره بین المللی شعر رضوی می شود