Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "کامبیز پیکارجو"، گفت: سهامداران درحال حاضر اشتیاقی  به افزایش سرمایه ندارند زیرا سود ناشی از فعالیت بیمه گری در صنعت بیمه بسیار ناچیز و در خیلی از مواقع حتی زیان ده است ودرمقابل بازدهی دارایی در بازارهای موازی مالی بسیار زیاد تر است .

وی، اذعان داشت که سهامداران پول خود را به شرطی وارد شرکت بیمه ای می کند که اطمینان داشته باشدکه این پول باعث ارزش برند و افزایش قیمت سهام شرکت شود یا اینکه شرکت در شرف ورشکستگی باشد که آن هم به شرطی می پردازد که شرکت وارد مسیر سودآوری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت بیمه آرمان، بابیان اینکه قسمتی از افزایش سرمایه باید وجوه نقد باشد،افزود: شرکت های بیمه ای ریسک می پذیرند بنابراین نباید به امید فروش دارایی بیمه نامه بپذیرند قسمتی از افزایش سرمایه می تواند از به روز شدن ارزش دارایی ها و تهاتر سهام باشد ولی قسمت اعظم این افزایش سرمایه باید از ناحیه پول نقد باشد که توان مالی شرکت افزایش یابد.

پیکارجو،با اشاره به نرخ بازدهی 22 درصدی سرمایه گذاری شرکت های بیمه ای در سال 97 ، ادامه داد: این بازده در سال 98 به 40 تا 50 درصدرسیده که نشان دهنده این است رشدسرمایه گذاری شرکت های بیمه ای تابعی ازارقام تصادفی است و درقدرت و مدیریت شرکت های بیمه ای نیست.

وی، خاطر نشان کردکه بیشترین بازدهی درآمدهای شرکت های بیمه ای در صنعت بیمه مربوط به سهام است که قیمت سهام هم در بازار سهام مشخص می شود و به خیلی از عوامل سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی بر می گردد و صنعت بیمه تولید کننده آن نیست.

مدیرعامل شرکت بیمه آرمان پرسیدکه اگر بازار سهام قفل کند این همه پولی که درآنجا به دام افتاده چگونه می خواهد آزاد شود و خود پاسخ داد که دراین نقطه برای شرکت هایی که وضع مالی و نقدینگی خوبی دارند با به دام افتادن نقدینگی در بازارسرمایه در کوتاه مدت اتفاقی نمی افتد ولی شرکت های بیمه ای با ترازمالی و جریان نقدینگی ضعیف تر فرو می ریزند.

وی،معتقد است که شرکت های بیمه ای که جریان نقدینگی خوبی ندارند باید دارایی بورسی خودرا بررسی کنند و زودتر این دارایی را از بورس خارج کرده و تبدیل به دارایی های منطقی یا جریان نقدی در بانک و اوراق مشارکت وغیره.. کنند تا توانایی پاسخگویی خسارت های احتمالی در سنوات آتی را داشته باشند.

مدیرعامل شرکت بیمه آرمان  با بیان اینکه شاخص نرخ بازده دارایی شرکت ها هرچه بیشتر باشد بهتر است ، گفت: اما نرخ بازده دارایی در شرایط مختلف می تواند افزایش پیدا کند و هر افزایش نرخ بازده  دارایی نشان دهنده بهتر بودن  وضعیت آن شرکت  نیست.

پیکارجو ادامه داد: به عنوان مثال دارایی شرکتی پایین آمده زیرا به دلیل اینکه خسارت خورده  و نقدینگی نداشته دارایی فروخته است ولی  سود همان شرکت خیلی کم پایین آمده به دلیل اینکه بورس رفته بالا و درآمد ناشی از سرمایه آن شرکت در سود نشان داده شده و نرخ بازده دارایی کمتر کاهش یافته و به اشتباه با شرکتی مقایسه می شود که هم دارایی و سودش افزایش یافته  ولی چون درصد مابه التفاوت آن  کمتر بوده، به اشتباه گفته می شود که عملکرد  شرکت اول بهتر بوده است.!

وی اظهارکرد: نرخ بازده دارایی در شرایط مختلف می تواند افزایش پیدا کندبرای بررسی این شاخص  یک صورت کسرکه سود است و یک مخرج کسرکه مجموع دارایی ها است وجود دارد وبرای اینکه این شاخص افزایش پیدا کند 5 سناریوی محتمل وجود دارد .

مدیرعامل شرکت بیمه آرمان افزود: هر (ROA) نشان دهنده بهتر بودن یک شرکت  نیست ودر برخی از عواملی که منجر به افزایش نرخ بازدهی دارایی شرکتی می شود آن شرکت باید مغبون واقع شود نه اینکه مورد تعریف قرار بگیرد.

پربیننده ترین افزایش نرخ بازده دارایی نشان‌دهنده بهتر بودن آن شرکت بیمه‌ای نیست

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شرکت های بیمه بیمه صنعت بیمه بیمه آرمان قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت مدیرعامل شرکت بیمه آرمان افزایش نرخ بازده نرخ بازده دارایی شرکت های بیمه ای افزایش سرمایه آن شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۰۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند

علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در  با تبریک روز گرامیداشت روانشناسی اظهار کرد: یکی از کار‌هایی که در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره این است که تلاش شده یک هماهنگی بین همه سازمان‌هایی که پروانه صادر می‌کنند ایجاد کنیم.

وی افزود: اکنون در کشور به جز سازمان روانشناسی، سازمان بهزیستی، قوه قضائیه و وزارت ارتش نیز پروانه صادر می‌کنند، در تلاش هستیم که یک وحدت رویه‌ای در صدور پروانه این کار تخصصی صورت گیرد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بیان کرد: در حال حاضر بیشترین ارتباط و هماهنگی با سازمان بهزیستی برقرار شده، توافقات خوبی انجام گردیده و کمترین مشکل و دغدغه را با آنها داریم، تلاش می‌کنیم با دیگر سازمان‌ها نیز هماهنگی خوبی صورت بگیرد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: بر مبنای پژوهش‌های صورت گرفته در این حوزه ۲۰ درصد از افراد جامعه ما مانند دیگر جوامع با مشکلات روانشناختی روبرو هستند که نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند، این به آن معنا نیست که آنها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را در بر می‌گیرد و پاسخگو به همه سوالاتی است که فرد با آن روبرو است که از جمله آن می‌توان به مشکلات در خانواده، ارتباط با دیگران، تربیت فرزند اشاره کرد.

وی بیان کرد: بر اساس برآورد‌های انجام شده به ویژه در مقایسه با سایر کشور‌های دیگر حدود صد هزار روانشناس در کشور نیاز است که به ازای هر هزار خانوار ۵ روانشناس داشته باشیم.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، گفت: سازمان نظام روانشناسی در حال حاضر بیش از ۶۴ هزار عضو دارد که این تعداد در دفاتر روانشناسی و مشاوره از یک طرف و تعداد قابل توجهی در مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره مشغول به کار هستند و طبیعتا هر مرکز بین ۵الی ۱۰روانشناس دارد.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان روانشناسی و مشاوره فرصت بسیار خوبی از نظر ایجاد اشتغال برای جامعه فراهم کرده و توانسته برای تعداد قابل توجهی از افراد فارق التحصیل در این رشته شغل ایجاد کند.

وی تصریح کرد: مهمترین چالشی که اکنون با آن روبرو هستیم و انتظار داریم این مشکل حل شود بحث بیمه خدمات روانشناسی و مشاوره است که جامعه بتواند از خدمات روانشناختی بیشتر و بهتر استفاده کنند.

وی بیان کرد: در هشت ماه اخیر با آزمون صلاحیت حرفه‌ای که برگزار شد هشت هزارو ۴۱نفر قبول شدند که تا پایان اردیبهشت ماه مصاحبه آنها به پایان می‌رسد و این تعداد به جامعه روانشناسان اضافه می‌شوند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاور افزود: تعرفه نظام پزشکی و نظام روانشناسی را دولت تعیین می‌کنند برای نظام پزشکی ۴۵ درصد افزایش یافته و برای نظام روانشناسی ۴۰ درصد است که این تعرفه همچنان برای روانشناسان محدودیت دارد و جوابگوی نیازهایشان نیست.

فتحی آشتیانی با عنوان اینکه هزینه دفاتر و مراکز بسیار بالا است، اظهار کرد: از طرف دیگر مردم با همین تعرفه مشکل دارند و توانایی پرداخت ندارند، در این راستا برای بهبود وضعیت راهی جز اینکه از بیمه کمک بگیریم نداریم.

وی گفت: در حال حاضر در دو گرایش روانشناسی بالینی و سلامت بیمه پوشش می‌دهد در کنار آن ۱۴گرایش دیگر است که انتظار داریم اینها نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

منبع: موج

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • جایگاه شورا در اداره امور کشور نادیده گرفته می‌شود
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است
  • هرگز تحریم‌ها در ایران به نتیجه نخواهد رسید
  • افزایش میزان فرونشست‌های زمین همزمان تشدید بارندگی‌ها