Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@02:44:32 GMT

فعالیت اورژانس هوایی گناباد بطور موقت متوقف شد

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۵۰۵۰۱

فعالیت اورژانس هوایی گناباد بطور موقت متوقف شد

دکتر جواد باذلی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش از این نصب دکل ۴۸ متری در کریدور پروازی بالگرد اورژانس هوایی گناباد مخاطراتی ایجاد کرده بود لذا شرکت مخابرات متعهد شد با کاهش ارتفاع دکل مشکل را برطرف کند. 

وی به لزوم این اقدام برای پیشگیری از بروز هرگونه سانحه هوایی اشاره و بیان کرد: گرچه دکل بی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تی.اس شبکه تلفن برای رفع مشکل پوشش مخابراتی بیمارستان علامه بهلول گنابادی در این مکان نصب شده اما این سازه مخابراتی نشست و برخاست بالگرد اورژانس هوایی را به مخاطره انداخته لذا عملیات پروازی آن تا رفع مشکل متوقف شد. 

فرماندار گناباد هم در این زمینه گفت: مشکل اصلی، وجود این دکل مخابراتی نیست بلکه ارتفاع سازه مشکل‌آفرین می‌باشد که کاهش آن مستلزم زمان، صرف هزینه،‌انتخاب پیمانکار و طی مراحل قانونی است.

حامد قربانی حفاظت از ایمنی پروازهای بالگرد اورژانس هوایی همزمان با رفع مشکل آنتن‌دهی در محدوده بیمارستان علامه بهلول را از دغدغه‌های این شهرستان اعلام و بیان کرد: بیمارستان علامه بهلول در نقطه کور مخابراتی قرار داشت لذا رفع این نقص برای ارتقاء ظرفیت مخابراتی گناباد در دست پیگیری قرار گرفت. 

وی افزود: نصب و راه‌اندازی دکل جدید مخابراتی، نه تنها مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه بیمارستان و شهروندان گنابادی را برطرف کرده بلکه در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس و دانشگاهها، از همین ظرفیت جدید با تقویت شبکه اینترنت برای برپایی کلاسهای مجازی استفاده شد.

فرماندار گناباد ادامه داد: با این وجود نصب دکل مخابراتی با ۴۸ متر ارتفاع سبب نگرانیهایی برای دانشگاه علوم پزشکی و اورژانس هوایی گناباد شد لذا نشستهایی بین دانشگاه و اداره مخابرات شهرستان برگزار شد اما توافقی به دست نیامد. 

وی گفت: فرمانداری گناباد همت خود را معطوف بر رفع این مشکل کرد و مکاتباتی را با مدیرکل فناوری اطلاعات خراسان رضوی و حتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ترتیب داد زیرا هر دو ظرفیت اورژانس هوایی و مخابرات امکاناتی ارزشمند برای شهرستان هستند لذا اولویت بر حفاظت از ایمنی پروازهای بالگرد اورژانس هوایی قرار گرفت.

رییس اداره مخابرات گناباد هم به خبرنگار ایرنا گفت: اقدام برای کاهش ارتفاع دکل مخابراتی بخاطر قرار گرفتن در موعد برگزاری آزمون سراسری کنکور و لزوم پرهیز از اختلال در ارتباطات ظرف روزهای اخیر صورت نگرفت.

اکبر موذن افزود: با پایان یافتن کنکور سراسری، ظرف سه روز آتی عملیات کاهش ارتفاع دکل بی.تی.اس شبکه تلفن همراه در محدوده مورد نظر دانشگاه علوم پزشکی و اورژانس هوایی گناباد اجرا می‌شود.

رییس مرکز اوژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به موقعیت این شهرستان در جنوب خراسان رضوی و نقطه معین امدادرسانی منطقه‌ای، اورژانس هوایی یکی از ظرفیتهای بسیار مهم برای ارائه خدمات امدادی به مردم، بیماران و مصدومان حوادث جاده‌ای و بحرانی است.

دکتر امین زمانی افزود: اورژانس هوایی گناباد از آغاز فعالیتش تاکنون ۳۰۰ ماموریت و هر ماه بطور متوسط ۱۵ مورد عملیات امدادی توسط بالگرد انجام داده است.

وی امداد و انتقال مصدومان و بیماران به بیمارستان بهلول گنابادی، بیمارستانهای مشهد در مرکز استان خراسان رضوی و امدادرسانی هنگام حوادث طبیعی مانند سیل در سیستان و بلوچستان را از عمده‌ترین ماموریتهای صورت گرفته توسط اورژانس هوایی گناباد برشمرد.

اورژانس هوایی گناباد مجهز به یک دستگاه بالگرد BK۱۱۷ به عنوان پرنده غیرنظامی تخصصی و مجهز امداد تا شعاع ۱۵۰ کیلومتری از مرکز گناباد در محدوده شهرستانهای کاشمر، بردسکن، خلیل‌آباد، فردوس، خواف، بجستان، رشتخوار و مه‌ولات در جنوب خراسان رضوی و بخشهایی از خراسان جنوبی، از تیر ماه ۱۳۹۷ فعال شده است. 

مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است. 

برچسب‌ها اورژانس هوایی گناباد دکل مخابراتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اورژانس هوایی گناباد دکل مخابراتی اورژانس هوایی گناباد دکل مخابراتی بالگرد اورژانس هوایی اورژانس هوایی گناباد خراسان رضوی دکل مخابراتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۰۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع اعلام و ابلاغ شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امید شریفی؛ مدیر روابط عمومی و امور رسانه کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه اظهار کرد: این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت‌های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان‌های مسئول انجام شده است.

او افزود: از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه‌های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می‌شود، طرح روان‌سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

شریفی، سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی را به عنوان یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه‌های گردشگران دنیا برشمرد و اظهار کرد: این نوع سفر در سال‌های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین‌المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می‌تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص‌های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

صدور 29 مجوز تأسیس موزه خصوصی طی 2 سال گذشته

سخنگوی کمیته تسهیل تردد زمینی ایران با کشورهای همسایه، از منع تردد خودروهای خارجی با پلاک بین‌المللی در ایران و الزام دریافت و نصب پلاک گذر موقت به عنوان یکی از عوامل معطلی و سرگردانی مسافران و گردشگران در مرزهای ورودی کشورمان یاد و تصریح کرد: این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و هماهنگی‌های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه‌های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین‌المللی به کشور، در فروردین ماه 1403 توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

وی تصریح کرد: در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون‌های بین‌‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (1968 وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین‌المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‌المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد راه‌اندازی می‌شود
  • ساخت پد فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت سیزدهمین محل فرود بالگرد اورژانس پیش بیمارستانی نیشابور
  • از سرگیری پروازهای ترکیش ایرلاین به افغانستان
  • ساختمان اورژانس، پد آشیانه بالگرد و سوله بحران ساخته می‌شود
  • بازدید امیر الهامی از سایت پدافند هوایی شهید علایی گناباد
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • ۱۵۰ میلیون تومان هزینه هر سورتی پرواز بالگرد اورژانس
  • راه اندازی نخستین مرکز موتور آمبولانس شهرستانی در مهاباد