Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین سید مصباح عاملی مدیر حوزه علمیه خراسان در مراسم اختتامیه هشتمین مرحله‌ی شناسایی استعدادبرتر آموزشی طلاب برادر این حوزه،گفت: شناسایی این قشر یک تحول در حوزه می‌باشد که باید ادامه یابد و خروجی آن طلاب مستعد برتری هستند که برنامه ریزی ویژه‌ای برای آن‌ها مدنظر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به استعداد‌های برتر این حوزه مبنی بر شناسایی ۵۴۰ مستعد برتر تاکنون، افزود: در این زمینه کار‌های بی نظیر و کم نظیری در حوزه خراسان شکل گرفته است که نتایج آن در آینده نزدیک بصورت گسترده تری مشهود خواهد بود.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه حوزه‌های علمیه به عنوان متولیان جامعه‌ای که حاکمیت آن بر پایه اسلام است باید در عرصه نخبگانی تلاش وبرنامه مضاعفی داشته باشند، ادامه داد: پذیرش نخبگانی در حوزه نهادینه شود که مرحله‌ی شناسایی استعداد‌های برتر، نخستین گام در زمینه‌ی نخبه پروری است و امیدواریم مراحل بعدی، شتاب بیشتری پیدا کند تا اثرات خوبی بدست آید.

حجت الاسلام و المسلمین عاملی مدیر، با اشاره به اینکه جذب طلبه برای سال جدید در حوزه علمیه خراسان بر پایه‌ی پذیرش نخبگانی صورت گرفته است، بیان کرد: مقوله و روند شناسایی استعداد‌های برتر باید برای طلاب ورودی مطرح شود و پذیرش‌ها به سمت نخبگانی پیش رود.   استاد، مولفه‌ی اولیه یک حرکت تحولی در حوزه است
او در ادامه ضمن تشکر از اساتید که در روند شناسایی به صورت جهادی، تلاش و همراهی کردند، تصریح کرد: همگامی اساتید به عنوان یک اصل در حوزه است و حوزه‌های علمیه اگر بخواهند تحول یابند، به واسطه‌ی این تلاش گران عرصه تعلیم و تعلم متحول خواهند شد.

مدیر حوزه علمیه خراسان، با بیان اینکه استاد، مولفه‌ی اولیه یک حرکت تحولی در طول تاریخ بوده و هست، تاکید کرد: حمایت از اساتید سرلوحه‌ی کار دست اندرکاران باشد و تربیت استاد جدید نیز در همه‌ی رشته‌ها و برای تمامی بخش ها، می‌بایست برنامه ریزی شود.

برنامه‌ی ۵ساله برای استعداد‌های برتر

حجت الاسلام و المسلمین عاملی با اشاره به اینکه مستعدان برتر در اولویت برنامه ریزی‌های علمی بوده و هستند، اظهار کرد: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب، باید علاوه بر ارتقا جنبه علمی و آموزشی مستعدان برتر، مباحثی همچون تهذیب، اخلاق، تربیت سیاسی و فرهنگی نیز در دستور کار باشد.

او  با بیان اینکه در بحث استعداد برتر و نخبگانی برنامه ریزی‌های جدیدی در دستور کار قرار دارد، افزود: سعی داریم امسال از میان طلاب قریب الاجتهاد و مستعد، افرادی را به عنوان نخبگان فقهی و اصولی سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی شناسایی کنیم و با تقویت طرح نخبه پروری، برنامه‌ای پنج ساله اجرایی شود. بیشتر بخوانید: برگزاری امتحانات حوزه علمیه خراسان ره صورت مجازی مدیر حوزه علمیه خراسان با تاکید بر تربیت نظریه پرداز‌های فقاهتی در این حوزه، ادامه داد: قرار است به موازات شناسایی‌ها و طرح نخبه پروری، دوره‌های مختلف فقه‌های مضاف در قالب نخبگانی طراحی و اجرا گردد تا نیاز‌های عرصه نظام، جامعه و بین الملل پاسخ داده شود.

حجت الاسلام و المسلمین عاملی با اشاره به اینکه استعداد‌ها نیز با علم جهت دار و هدفمند اداره می‌شوند، نخبگی را فقط علم آموزی محض ندانست و از این رو بیان کرد: آموزش به ویژه در مقطع دروس خارج باید به سمت رفع نیاز‌های جوامع مختلف برود.

او تصریح کرد: علم، پایه اصلی آموزش است و در کنار آن، اخلاق و تهذیب، شخصیت مستعد را در انجام رسالت پاسخگویی، مشخص می‌کند که باید به هر دو وجه آن توجه ویژه داشت.

انتهای پیام//ف.ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حرکت تحولی برنامه ریزی های علمی الاسلام و المسلمین حوزه علمیه خراسان استعداد های برتر برنامه ریزی استعداد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۰۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس فعلا سهمیه مستقیم لیگ نخبگان را در جیب دارد

پرسپولیس در صورت از دست دادن قهرمانی لیگ برتر نیز به لیگ نخبگان آسیا راه خواهد یافت.

به گزارش "ورزش سه"، طبق اعلام مسئول کمیته مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال سهمیه فوتبال ایران در لیگ نخبگان فصل 2025-2024 که از شهریورماه امسال آغاز خواهد شد، 1+2 است و از فصل بعد 1+1 خواهد شد.

با این حساب قهرمان و نایب قهرمان لیگ برتر مستقیما به این مسابقات راه خواهند یافت و قهرمان جام حذفی به عنوان نماینده سوم ایران راهی پلی آف این رقابت‌ها خواهد شد.

پرسپولیس به عنوان قهرمان 6 دوره از 7 فصل اخیر لیگ برتر در حال حاضر با یک امتیاز اختلاف در تعقیب استقلال صدرنشین است و  تا اینجا سهمیه لیگ نخبگان را به دست آورده است اما برای این تیم تنها قهرمانی یا نایب قهرمانی در لیگ برتر جواز حضور مستقیم در لیگ نخبگان یا همان لیگ الیت را صادر خواهد کرد.

پرسپولیس با کنار رفتن از جام حذفی تنها در شرایطی می‌تواند راهی رقابت‌های لیگ نخبگان شود که حداقل همین رتبه دومش را حفظ کند، چرا که سستی احتمالی سرخ‌ها و از دست رفتن رتبه دوم در مواجهه با تیمی مثل سپاهان می‌تواند این سهمیه را هم در خطر قرار دهد و در صورت سوم شدن در لیگ باید راهی مسابقات سطح دوم لیگ قهرمانان شود.

مسابقات لیگ الیت یا همان نخبگان بالاترین تورنمنت باشگاهی آسیا خواهد بود که در سال جاری با فرمت جدید و شکلی نو برگزار خواهد شد و تیم‌های شرق و غرب قاره با هم روبرو خواهند شد.

tags # پرسپولیس سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • ظرفیت فضای صدور احادیث در توسعه فقه اجتماعی بررسی می شود
  • دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر
  • جذب استعداد درخشان در دانشگاه فرهنگیان
  • غذا دادن غیراصولی منجر به افزایش سگ‌های پرسه‌زن می‌شود
  • لزوم شناسایی، جذب و رشد نخبگان در استان قم
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • پرسپولیس فعلا سهمیه مستقیم لیگ نخبگان را در جیب دارد
  • قهرمان جام حذفی فوتبال سهمیه لیگ نخبگان می‌گیرد؟
  • هدف جدید پرسپولیس سهمیه مستقیم لیگ نخبگان
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا