Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در چند سال اخیر حسگر‌های پوشیدنی، پیشرفت چشمگیری داشته است و دانشمندان توانسته‌اند مچ‌بندی طراحی کنند که بتواند به‌طور پیوسته کل دست انسان را به صورت سه‌بعدی ردگیری کند.

دانشمندان این دستبند را FingerTrak نامیده‌اند و می‌تواند بسیاری از حرکات دست انسان را با استفاده از سه یا چهار دوربین حرارتی مینیاتوری تشخیص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حرکات شامل ۲۰ موقعیت فیزیکی متفاوت برای مفاصل انگشتان دست می‌شود. طبق گفته محققان چنین قابلیت مهمی در بسیاری از زمینه‌ها از جمله واقیعت‌مجازی، ترجمه زبان و همچنین تعامل انسان و ربات می‌تواند به‌کار رود.

طبق گفته‌های چنگ ژانگ، استادیار علوم اطلاعات و مدیر آزمایشگاه جدید کورنل، درخصوص این اختراع، اینکه یک تکنولوژی بتواند تنها با نگاه کردن به خطوط مچ، حرکات و وضعیت کلیه انگشتان و کل دست را با دقت بالایی به‌صورت سه‌بعدی شبیه‌سازی کند، دستاورد بسیار بزرگی محسوب می‌شود.

دستگاه‌های مشابه پیشین برای استفاده روزمره بیش‌ از حد حجیم بودند و بیشتر آن‌ها نیز تنها می‌توانستند چند حرکت محدود دست را آن‌هم به‌صورت گسسته بازسازی کنند.

کاربردهای مچ‌بند حسگر سه‌بعدی FingerTrak
FingerTrak دستبندی بسیار سبک و قابل‌حمل است که به کاربر این امکان را می‌دهد تا به راحتی حرکات طبیعی دست خود را داشته باشد. برخلاف اختراعات مشابه گذشته که از وضعیت هر انگشت به‌صورت مستقیم عکس می‌گرفتند، این حسگر جدید با بهره‌گیری از تصویربرداری حرارتی به صورت واقعی حرکات دست را بازسازی می‌کند.

با بهره‌گیری از این قابلیت، تیم تحقیقاتی ژانگ توانسته تا حرکات کل دست را حتی زمانی که فرد چیزی را در دستانش نگه داشته است، بازسازی کنند. باتوجه به‌اینکه از حسگر مذکور در زمینه‌های بسیاری می‌توان استفاده کرد با این حال اینگونه پیش‌بینی می‌شود که بیشترین کاربرد FingerTrak در زمینه ترجمه زبان اشاره باشد.

از دیگر کاربردهای بسیار مهم این اختراع نوین، می‌توان به تأثیر آن بر اپلیکیشن های سلامتی به‌ ویژه در زمینه کنترل و نظارت بر اختلالات موثر بر مهارت های حرکتی، اشاره داشت. از آنجایی‌که نحوه حرکت دست و انگشتان ما می‌توانند نشانگر وضعیت سلامتی ما باشند، درنتیجه وسیله‌ای مانند این حسگر سه‌بعدی، ممکن است برای درک بهتر نحوه استفاده سالمندان از دست خود در زندگی روزمره، به تشخیص علائم اولیه بیماری‌هایی مانند پارکینسون و آلزایمر کمک کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مهندسی پزشکی دوربین حرارتی حسگر پوشیدنی سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۱۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ جوان صومعه سرایی هنگام حرکات نمایشی با موتور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان با اشاره به تصادف دلخراش نیسان با موتورسیکلت در بلوار شهید سرشاد صومعه سرا گفت: راکب موتور سیکلت هنگام حرکات نمایشی (تک چرخ زدن) با خودروی نیسان برخورد کرد که پس از انتقال به بیمارستان به علت شدت جراحات جان باخت.
سرهنگ امیر طالبی افزود: راکب موتورسیکلت جوان ۲۱ ساله‌ای بودکه علاوه بر نداشتن گواهینامه از کلاه ایمنی نیز استفاده نکرده بود. 
وی اضافه کرد: دراین حادثه راننده نیسان که تلاش داشت تا با کنترل خودرو به موتور سیکلت برخورد نکند به جدول کنار خیابان برخوردکرد و بار نیسان بر روی راکب موتورسیکلت واژگون شد. 
رییس پلس راهور گیلان تصریح کرد: بر اساس ماده ۲۰۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، انجام هرگونه حرکات نمایشی (تک چرخ زدن در خیابان‌ها و معابر) خلاف قوانین است.
سرهنگ امیر طالبی همچنین از راکبان موتور سیکلت خواست: هنگام رانندگی از حرکات نمایشی پرهیز کنند ونیز از کلاه ایمنی استفاده کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • (ویدئو) ثبت رقص و حرکات پروتئین-لیپید برای اولین بار
  • مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • مرگ جوان صومعه سرایی هنگام حرکات نمایشی با موتور
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است