Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@22:21:52 GMT

۳ محصول جدید کارخانه نوآوری به بهره برداری رسید

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۵۱۳۸۵

۳ محصول جدید کارخانه نوآوری به بهره برداری رسید

مهدی عظیمیان مدیرکارخانه نواوری آزادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بنا داشتیم که تابستان امسال برخی محصولاتی که در کارخانه نوآوری به بهره برداری می رسند را رونمایی کنیم که به دلیل شیوع اپیدمی کرونا در کشور این موضوع اتفاق نیافتد.

وی ادامه داد: اما با توجه به اینکه برخی محصولات حاصل فعالیت تیم های استارت آپی به مرحله تولید و بهره برداری رسیدند نیاز بود که آنها را در چندین بخش معرفی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کارخانه نوآوری آزادی با اشاره به بخش اول محصولات به بهره برداری رسیده توسط تیم های استارت آپی در کارخانه گفت: سامانه مدرسه آنلاین سلامت، سامانه مدیریت ساعت کاری و ارزیابی کیفی کارمندان، زخم‌پوش‌های ساخته شده از نانو الیاف از جمله این محصولات به شمار می روند.

جزئیات فعالیت تیم های استارت آپی و محصولات آنها که به تازگی در کارخانه نوآوری به بهره برداری رسیده به شرح زیر است:

مدرسه آنلاین سلامت

یکی از این محصولات که حاصل یک تیم استارت آپی است مربوط به طراحی «سامانه جامع آموزش سلامت» برای رفع نیازهای آموزشی دانشجویان، فارغ التحصیلان، اعضای هیات علمی حوزه علوم سلامت، مراکز آموزشی، انجمن‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی می شود. در این سامانه امکان تعریف و مدیریت دوره‌های آموزشی و پشتیبانی از سیستم آموزشی Scrum، وجود دارد.

همچنین در این سامانه امکاناتی مانند ثبت‌نام در دوره، پرداخت آنلاین و صدور فاکتور برای شرکت‌کنندگان، سیستم‌های مختلف ایجاد تخفیف، مشاهده فیلم‌های آموزشی، گفتگوی اساتید و دانشجویان، امتیازدهی به دوره‌ها، تعریف و برگزاری آزمون آنلاین و Real Time، صدور کارنامه آنلاین، طراحی گواهینامه اختصاصی برای هر دوره به صورت مجزا توسط نرم‌افزار متصل به پلتفرم، صدور گواهی الکترونیکی با قابلیت استعلام از طریقQR Code ، قابلیت پیاده‌سازی پلتفرم برای مراکز مشابه (هسته قابل حمل)، امکان ارسال و دریافت تیکت پشتیبانی، سیستم خودکار تسهیم واریزی با برگزارکننده دوره، اختصاص صفحه مجزا ویژه هر مرکز آموزشی، مهیاست.

کاربران این سامانه آموزش پزشکی، می‌توانند از امکاناتی مانند کلاس آنلاین با قابلیت‌های ارتباط دیداری و شنیداریِ اساتید و دانشجویان، نمایش اسلاید، اشتراک صفحه نمایش رایانه، وایت برد، پخش فایل‌های صوتی و تصویری، اشتراک فایل، برگزاری آزمون آنلاین و Real Time ، صدور گواهی الکترونیکی با قابلیت استعلام، امکان دسترسی به فیلم ضبط شده کلاس و فایل‌های برنامه پس از برگزاری کلاس آنلاین، بهره‌مند شوند.

این سامانه مرجع اطلاع رسانی دوره‌های بازآموزی پزشکان و متخصصین علوم پزشکی در جهت جلوگیری از سردرگمی و جستجوهای متعدد شاغلین حوزه پزشکی است. همچنین این سامانه امکان دسترسی آسان به دوره‌های آموزشی دارای امتیاز بازآموزی برای تمدید مجوز نظام پزشکی را فراهم می‌کند.

از دیگر امکانات سامانه، می‌توان به ارائه خدمات به سایر مراکز آموزشی و دانشگاه‌های علوم پزشکی به شکل اختصاصی متناسب با هر مرکز به صورت وب سرویس، اشاره کرد. این استارت اپ خروجی موفق شتابدهنده سلامت الکترونیک کارا در کارخانه محسوب می‌شود.

مدیریت ساعت کاری و ارزیابی کیفی کارمندان

یک تیم استارت آپی، از شرکت‌های زیر مجموعه یکی از شتابدهنده های کارخانه نوآوری نیز سامانه‌ای برای مدیریت دورکاری طراحی و تولید کرده‌اند. این سامانه بسـتر ارزیابی عملکرد ساعتی را به صورت هوشمند برای تیم‌ها به ارمغان می‌آورد.

این سامانه با تشکیل دادن جدول زمانی افراد و فعالیت‌های صورت گرفته‌ توسط آنها، به صورت کاملاً خودکار، کمک می‌کند تا فرآیند گزارش‌دهی ساده‌تر و دقیق‌تر گردد و دیگر نیازی به گزارش‌دهی طاقت‌فرسا و زمان‌بر نباشد. همچنین این سامانه می‌تواند به واسطه استفاده از الگوریتم‌های یادگیری ماشین، عملکرد افـراد تیم را برمبنای‌ حوزه‌ کاری محاسبه کند که این مسئله به بهبود تصمیم‌گیری و عملکرد تیمی کمک می‌کند.

زخم‌پوش‌های ساخته شده از نانو الیاف

یکی از شرکتهای کارخانه نوآوری، پانسمان زخم‌های مزمن (مانند سوختگی و دیابت) بر اساس نانو الیاف تولید می‌کند. این محصول طرح برگزیده چالش ملی زخم پوش زخم پای دیابتی برگزار شده توسط مرکز ichallenge ستاد نانو است و همچنین توسط ستاد توسعه فناوری نانو مورد تقدیر قرار گرفته است.

پانسمان‌های مذکور با استفاده از فناوری نانوالیاف، سلولز باکتریایی تولید می‌شود، که ساختار نانوالیاف آن خواص ویژه‌ای برای درمان بهتر زخم فراهم می‌کند. «شفاف بودن و مدیریت بهتر درمان»، «جلوگیری از ورود میکروارگانیسم‌ها و ورود اکسیژن مورد نیاز به سطح زخم»، «افزایش سرعت درمان زخم»، «کاهش هزینه‌های درمان و هزینه کمتر محصول»، «کاهش درد بیمار با استفاده از درمان مرطوب» و «جذب خون بالای پانسمان» از ویژگی‌های ممتاز این فناوری است. تست‌های کارایی و حیوانی این محصول انجام شده‌اند و مجوز نانومقیاس آن نیز کسب شده است.

پس از سپری کردن روال مجوز سازمان غذا و دارو، این محصول وارد بازار می‌شود.

کد خبر 5005241 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: کارخانه نوآوری تولید استارت آپ ویروس کرونا تحقیقات علمی اینوتکس واکسن کرونا نوآوری استارت آپ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فناوری فضایی هوش مصنوعی حاکمیت سایبری ایالات متحده امریکا شبکه اجتماعی تیک تاک فیس بوک کارخانه نوآوری بهره برداری استارت آپی دوره ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۱۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان

حبیب نادیان در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: احداث باند دوم همدان به گل تپه علیصدر از سالها قبل بحث آن مطرح بود ولی بدلیل اینکه دارای ردیف بودجه و اعتبار ملی نبود و چون اعتبار این پروژه بالاتر از هزینه های استانی است و باید یک ردیف ملی برای آن لحاظ می شد از سال ۱۳۹۰ مطالعات آن شروع شده است و با توجه به اینکه مشارکت بخش خصوصی باید در این پروژه اصل کار بود که متاسفانه بدلیل عدم رغبت سرمایه گذار در احداث پروژه با پیگیری‌های استان انجام شد و سال گذشته ردیف ملی اخذ ودر قانون بودجه قرار گرفت و از پایان سال گذشته توسط معاون وزیر راه ومسئولان استانی کلنگ زنی انجام گردید و پیمانکار مشغول پروژه شده است.

وی یادآورشد: فاز اول که بخش مهم وحادثه خیر به مساحت ۳۲ کیلومتر است و قرارداد هزار میلیاردی دارد از همدان به تقاطع نجفی تا میدان حسن قشلاق از ۶۸ کیلومتر کل مسیر به بهره برداری خواهد رسید وباید گفت قاعدتاً پروژه به لحاظ فیزیکی و اجرایی قابلیت تمام شدن در عرض ۳یا ۴سال را دارد ولی منوط به اختصاص تخصیص اعتبارات صورت گرفته است که امیدواریم با پیگیری های مسئولان استان، نمایندگان و وزارت راه زودتر انجام شود.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان با اشاره به اینکه این پروژه جز پروژه های سفر ریاست جمهوری به استان صورت گرفته است و تخصیص ویژه ای هم شامل این پروژه شده است و اگر تخصیص به سرعت وبه موقع انجام شود قسمتهای مهم به بهره برداری خواهد رسید.

نادیان گفت: بحث مهم این پروژه که شاید زیاد دیده نشود درج قرارداد در قانون بودجه بوده که کار بسیار سختی است که می توان گفت در ۱۰ سال گذشته کل استان همدان ۳ مورد ردیف اینگونه نداشته است و باعث اهمیت این پروژه شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ۱۰ طرح راه سازی با اعتبار ۹۵۰ میلیارد تومان در استان همدان انجام خواهد شد که شامل تمام شهرستان ها با اولویت بندی وکاهش تصادفات جاده ای در استان انجام خواهد شد افزود: کنارگذر غربی همدان نیز به طول ۳۰ کیلومتر، جاده کنارگذر رزن به طول ۹ کیلومتر، چهار خطه تویسرکان - کنگاور به طول ۴۰ کیلومتر، راه اسدآباد-قروه به طول ۲۷ کیلومتر، راه همدان-قهاوند به طول ۲۲ کیلومتر، مسیر گردشگری همدان-گنجنامه، جاده سیاه‌کمر- عبدالکریم- میلاجرد به سمت اراک از دیگر طرح‌های راهسازی استان است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان تصریح کرد: از سال ۱۳۹۸ احداث ونگهداری راه های روستایی با اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای است که خوشبختانه در توسعه راه روستایی استان وضعیت خوبی وجود دارد، اکنون آسفالت و بهسازی راه های روستایی بالای ۲۰ خانوار در حال انجام است.

نادیان در ادامه با اشاره به اینکه محور نهاوند به فیروزان و نهاوند و آورزمان بخاطر سفرهای که درایام اربعین انجام می شود خاطرنشان کرد: اکثر تصادفات دراین فصل بدلیل نا آشنا بودن زایرین پیش می آید که از سال‌های قبل در دستور کار وزارت راه بوده است و محور نهاوند به فیروزان در حوزه همدان ۴۰ کیلومتر است که حدود ۲۵ کیلومتر در دسترس اجرا است و ۱۸ کیلومتر به بهره برداری رسیده است و ۱۵ کیلومتر پیمانکار در حال فعالیت است که سال گذشته ۳ کیلومتر در دهه فجر سال گذشته به بهره برداری رسیده است.

وی در پایان مطرح کرد: صرفاً توسعه راه ها باعث کاهش تصادفات نخواهد شد و طبق نظر کارشناسان ۷۰ درصد عامل تصادفات عامل انسانی است که باید فرهنگ رانندگی را بین افراد جامعه بدرستی آموزش دهیم و یک آموزش همگانی منسجمی را دراین زمینه در جامعه می طلبد و باید بدانیم رانندگی یک مهارت و یک تخصص است.

کد خبر 6092530

دیگر خبرها

  • افزایش سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر یزد
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • بهره‌برداری از مجموعه تفریحی کوه نور صفه
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • کارگاه آموزشی مامان مربی؛ محصول جدید تلوبیون برای مادران ایرانی
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری