Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، هادی منوری مدیر مرکز رشد فناوری‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از بهمن پارسال همزمان با شیوع ویروس کرونا تاکنون پژوهشگران و محققان در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در پارک علم و فناوری سلامت مشهد با همت و تلاش مضاعف در مسیر تأمین محصولات و ملزومات حفاظتی حوزه بهداشت و درمان گام برداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزو اولین شرکت‌های فناوری بودندکه تولید محلول‌های ضدعفونی‌کننده را بر پایه الکل با ظرفیت تولید روزانه ۲ هزار عدد محلول ۵۰۰ سی‌سی آغاز کردند، افزود: این کار با فعالیت و همکاری چهار شرکت فناور و دانش‌بنیان از ۶ ماه قبل آغاز شد و ظرفیت تولید مواد ضدعفونی بر پایه الکل شامل ژل یا محلول‌های آنتی‌سپتیک در اوایل فروردین ماه امسال به بیش از ۷۵ هزار عدد محلول۵۰۰ سی‌سی رسید که این میزان به‌دلیل عدم تأمین مداوم و منظم مواد اولیه همچون الکل در ماه‌های بعد کمتر بود و فرآیند تولید با سرعت کمتری ادامه یافت.
مدیر مرکز رشد فناوری‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: با وجود کمبود شدید الکل در ایام پایانی پارسال از نیمه دوم اسفند ماه با تلاش دو شرکت دانش‌بنیان دو محصول ضدعفونی‌کننده بر پایه غیرالکلی وارد مرحله تولید شد که با کمک واحد‌های درمانی و عملیاتی مقابله با کرونا از قبیل بسیج و دیگر ارگان‌ها توزیع روزانه تا سقف ۳۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی‌کننده رایگان را در میان عموم مردم به‌ویژه ساکنان مناطق محروم و حاشیه شهر و نیز مراکز بهداشتی و درمانی داشتیم که این امر تا حد بسیار التهاب بازار را کاهش داد.
 منوری بیان کرد: در حوزه تولید ماسک هم دو شرکت دانش‌بنیان اقدام به تولید ماسک‌های سه لایه پزشکی و ماسک‌های پارچه‌ای دو لایه به میزان روزانه بیش از ۵۰ هزار عدد از هر نوع همت گماردند.
او در خصوص طرح‌های پیش‌رو و در حال اجرا در پارک علم و فناوری سلامت مشهد که توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های فناور اجرا می‌شود تصریح کرد: از جمله طرح‌های شاخص دانش‌بنیان در مبارزه با کرونا می‌توان به طراحی و تولید ماسک‌های ان ۹۵ با فیلتر‌های قابل تعویض و چند بار مصرف در راستای کاهش هزینه مصرف‌کننده، فرمولاسیون و تولید مواد ضدعفونی‌کننده بدون الکل بر پایه آب و سازگار با پوست و طراحی و تولید سامانه‌های کنترل علائم حیاتی بیمار از راه دور مانند نبض، درجه حرارت بدن، اکسیژن خون شریانی و با هدف کاهش بار ورودی مراجعان به بیمارستان‌ها اشاره کرد. بیشتر بخوانید: تولید مواد ضدعفونی کننده از ممنوعیت صادرات تانبود بازار سیاه
مدیر مرکز رشد فناوری‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: امیدواریم با همکاری و همراهی معاونت‌های درمان و غذا و دارو وزارت متبوع در صدور مجوز‌ها که مسیر دشوار و طولانی است بتوان این راه را کوتاه‌تر نمود.
منوری با بیان اینکه مرکز رشد فناوری دارویی و مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد آماده استقبال از طرح‌ها و ایده‌ها با موضوعات مختلف از جمله مبارزه با ویروس کروناست اظهار کرد: از علاقه‌مندان دعوت می‌کنیم در صورتی که طرح و ایده جدید دارند با مراجعه به مرکز رشد ضمن معرفی کاربرد‌ها و تأثیرات طرح و ایده خود، از حمایت و پشتیبانی این مرکز برخوردار شوند.

انتهای پیام//ف.ح   منبع؛ایرنا


منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناطق حاشیه شهر دانشگاه علوم پزشکی مشهد مرکز رشد فناوری ضدعفونی کننده دانش بنیان بر پایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۲۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده