Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از ساری : مجید عبداللهی امروز در نشست هم اندیشی بررسی آب شرب شهرستان میاندورود اظهار داشت: از سال ۹۴ تاکنون فعالیت‌های اجرایی میاندورود در دو حوزه توسعه ای نگهداری و بهره برداری اقدامات مناسبی صورت گرفته که در زمینه توسعه‌ای ۵ حلقه چاه، ۲۷کیلومتر خط انتقال، ۲۶ شبکه توزیع  و ۶ واحد ایستگاه پمپاژ داریم که در این زمینه برای ۶ روستا ۳۳ میلیارد ریال هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بحث بهره برداری نیز لایروبی، اصلاح حلقه چاه، خط انتقال و شیرآلات اقدام شده و  فرصت مشارکت در این چند سال داده شد تا فضای بیشتری داشته باشیم.

مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران ادامه داد: متاسفانه در میاندورود منابع تامین آب زیرزمینی خوبی نداریم و فقر آب وجود دارد اما تلاش داریم با حفر چاه مشکل را کم کنیم. در بادله به دنبال زمین هستیم تا مخزن آب تامین شود که باید زمین به ما معرفی شود. برخی از روستاها از لحاظ منابع آب زیرزمینی مشکل دارند و تلاش داریم پمپ رزرو را در گهرباران داشته باشیم.

عبداللهی گفت: سال گذشته اعتبارات در حوزه آب یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بود اما تنها ۵۰۰ میلیون تومان تخصیص یافت و امسال نیز اعتبار برای شهری و روستایی را یک میلیارد و۴۰۰ میلیون تومان اعلام کردند که متاسفانه هزینه‌ها نیز چندین برابر شد.

وی با بیان اینکه هیچ وقت آب آلوده در اختیار مردم قرار نمی‌دهیم گفت: آب در این مناطق دارای آهن و منگنز است که با کلرزنی موجب تغییر رنگ آب می‌شود و اکنون نیز مطالعه ای در زمینه تامین و تاسیات آب در میاندورود با حضور مشاوران در حال انجام بوده که ۲۰ نقطه شیر تخلیه داریم.

وی گفت: از لحاظ کمی کمبود نداریم اما انشعابات غیرمجاز فراوانی در شهرستان وجود دارد که دهیار و شوراها باید برای رفع آن به ما کمک کنند. در زمینه توسعه و مرمت سال گذشته ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار داده شد؛ در صورتی که هزینه ما برای نگهداری و شکستگی ۷۷۰ میلیون تومان بود. هدف ما رفع مشکلات مردم در زمینه آب است و قطعا با بررسی پیگیری و تامین اعتبار در آینده نزدیک شاهد آب شرب  با کیفیت‌تر خواهیم بود.

46

کد خبر 1424498

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان مازندران میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۳۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد

ایسنا/همدان امروز ۸ اردیبهشت پروژه پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس ۱۱۵ حسن قشلاق شهرستان بهار با حضور جمعی از مسئولان شهرستان بهار و معاون فنی اورژانس استان همدان کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن آغاز شد.

مجتبی فیض‌اللهی در حاشیه کلنگ‌زنی این پروژه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: مسیر حسن قشلاق و میدان حسن قشلاق به عنوان یک شاهراه بوده که خودروها، مسافران، توریست‌ها و گردشگران بسیاری از استان‌های شرق، غرب و جنوب به سمت غارعلیصدر از این مسیر و محور دارای تردد هستند و همواره جای خالی یک پایگاه امداد جاده‌ای در این محور گردشگری به لحاظ مدیریت بحران قابل احساس و حائز اهمیت بود.

وی با بیان اینکه اهالی روستای حسن قشلاق برای احداث ساختمان پایگاه امداد جاده‌ای این محور زمینی به مساحت ۳۰۰ مترمربع با زیربنای ۱۳۰ مترمربع اهداء کردند، افزود: این پایگاه امداد جاده‌ای با اعتبار پیش‌بینی شده سه میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی شهرستان و اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی احداث خواهد شد. 

فیض‌اللهی با اشاره به اینکه بخشی از این اعتبار پروژه افزون بر ۷۰۰ میلیون تومان از سال گذشته آماده شده و موجود است، خاطرنشان کرد: بخش دیگر این اعتبار را نیز از طریق کمیته شورای برنامه‌ریزی پیگیری خواهیم کرد و به طور قطع در صورت تخصیص اعتبار لازم این پروژه تا پایان سال و یا اوایل سال ۱۴۰۴ تکمیل می‌شود و قابل بهره‌برداری خواهد بود.

وی ادامه داد: شهرستان بهار در حال حاضر دارای دو پایگاه شهری و چهار پایگاه امداد جاده‌ای است که در هر یک از پایگاه‌ها شش تا هفت نفر از همکاران اورژانس پیش‌بیمارستانی مشغول ارائه خدمات به مردم هستند.

فیض‌اللهی اضافه کرد: به مرکز بهداشت و درمان شهرستان تأکید کرده‌ایم که بررسی لازم در سطح شهرستان داشته باشند و اگر منطقه‌ای نیاز به احداث پایگاه امداد جاده‌ای دارد، معرفی کنند تا در اسرع وقت پیگیری لازم را در این رابطه داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • تامین بیش از ۳ هزار دستگاه لوازم ضروری زندگی برای مددجویان هرمزگانی
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد