Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملی پوشان ایران فردا و در روز پایانی به مصاف اندونزی، ویتنام و مغولستان می روند.

تیم ملی شطرنج ایران در پایان دیدارهای روز دوم مسابقات المپیاد جهانی که به صورت آنلاین در حال پیگیری است با کسب ۲ برد و متحمل شدن یک شکست از رده ششم به رده چهارم گروه خود صعود کرد.

به گزارش طرفداری و به نقل از مهر، مسابقات شطرنج المپیاد جهانی که از روز گذشته با حضور ۴۰ کشور و به صورت آنلاین آغاز شد امروز شنبه با برگزاری دیدارهای دور چهارم، پنجم و ششم پیگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دور چهارم این رقابت ها تیم ملی شطرنج ایران با ترکیب پرهام مقصودلو، احسان قائم مقامی، آرین غلامی، مبینا علی نسب، آنوشا مهدیان و مطهره اسدی مقابل زیمباوه به برتری ۵.۵ به ۰.۵ دست یافت.

تیم کشورمان در دور پنجم با ترکیب پرهام مقصودلو، محمد امین طباطبایی، آرین غلامی، سارا خادم الشریعه، آنوشا مهدیان و آناهیتا زاهدی فر به مصاف هند رفت و با نتیجه ۲ به ۴ این دیدار را واگذار کرد. در این دور مقصودلو برابر «ویشی آناند» قهرمان سابق جهان پیروز شد.

در دور ششم المپیاد جهانی هم تیم ملی شطرنج ایران با ترکیب پرهام مقصودلو، احسان قائم مقامی، محمد امین طباطبایی، سارا خادم الشریعه، مبینا علی نسب و آناهیتا زاهدی فر به مصاف ازبکستان رفت و با نتیجه ۵ بر یک به برتری دست یافت.

این دو برد ویک باخت در حالی در روز دوم المپیاد جهانی در کارنامه تیم ملی شطرنج ایران ثبت شد که ملی پوشان کشورمان در روز نخست مقابل چین و آلمان به ترتیب با نتایج ۲ به ۴ و ۲.۵ به ۳.۵ شکست خوردند اما مقابل گرجستان به برتری ۳.۵ به ۲.۵ دست یافتند.

در پایان دیدارهای روز دوم المپیاد جهانی شطرنج تیم ملی ایران از رده ششم که در پایان روز نخست به دست آورده بود به رده چهارم گروه A صعود کرد. ملی پوشان ایران فردا و در روز پایانی به مصاف اندونزی، ویتنام و مغولستان می روند.

در پایان دیدارهای دور هفتم تا نهم که فردا برگزار می شود، سه تیم برتر سهمیه حضور در فینال را به دست می آورند.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: تیم ملی شطرنج ایران المپیاد جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۳۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!

سید رضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

به گزارش رویداد۲۴، بخش‌هایی از گفت وگوی اکرمی را در ادامه می‌خوانید:

همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و… می‌شود. چون معیارها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کارهای دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کارها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کارها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کارها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دوساعته و سه‌ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • جام جهانی تیراندازی| نکونام از صعود به فینال بازماند
  • رزمی ایرانی جایگاه قهرمان پرآوازه جهان را تصاحب کرد
  • ساحلی‌بازان در جمع چهار تیم برتر آسیا با کسب سهمیه جهانی
  • سهمیه جهانی زیر ۱۹ ساله‌های ساحلی ایران با صعود به جمع چهار تیم برتر آسیا
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • ساحلی‌بازان والیبالیست دریک چهارم نهایی آسیا
  • ساحلی‌بازان والیبالیست ایران راهی مرحله یک چهارم نهایی شدند
  • بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا| صعود اسماعیلی به فینال با ناک‌اوت حریف؛ سلطانی و ملک‌خطابی برنزی شدند
  • صعود مقتدرانه بوکسور جوان ایران به فینال آسیا
  • بازماندن پورحسینی از صعود به فینال تپانچه جهانی