Web Analytics Made Easy - Statcounter

عاطفه رشنویی شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این شناسایی و کاوش، سوالات بیشتری را مطرح کرد که شاید با علم امروز بتوان با دقت بیشتر به آنها پاسخ داد.
وی گفت: در مورد اسکلت‌های هفت تپه، دکتر نگهبان و هیات ایشان گمانه‌هایی را مطرح ساختند ولی نظر قطعی‌تر در مورد آنها به تخصص‌های گوناگون به ویژه در زمینه انسان شناسی بازمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
مدیر پایگاه میراث جهانی چغازنبیل و هفت تپه بیان کرد: درباره الواح سنگی و گلی هفت تپه، اطلاعاتی از نحوه فعالیت در معابد و برگزاری مراسم مطرح شد که ناخواسته ارتباطی را میان اطلاعات ارایه شده و گورهای کاوش شده مطرح ساخت ولی هرگونه نظر دقیق نیازمند مطالعات دقیق و به روز است.

وی افزود: با ادامه کاوش‌ها در هفت تپه و ترجمه بسیاری از متون دیگر از شوش که مشابه با برخی متون هفت تپه بودند، تا حدودی در گمانه‌های قبلی شبهاتی مطرح شد برای مثال در معبد بودن هفت تپه شبهه ایجاد شد، یا نسبت دادن گورها به تپتی اهار پادشاه ایلامی زیر سوال رفت.

وی با بیان اینکه این کاوش‌ها مربوط به ۴۰ سال قبل است، افزود: از برنامه‌های آتی پایگاه انجام مطالعات تکمیلی بر روی شواهد باستان شناسی بدست آمده در کاوش‌های دکتر نگهبان و پاسخ به سئوالات پیش آمده است.

احسان یغمایی باستان شناس اخیرا به رسانه‌ها اعلام کرده در کاوش‌ گوری در ‎هفت تپه(خوزستان) ۲۳ اسکلت از دختران جوان به دست آوردیم که احتمال می‌رود قربانی شده و گردن آنها بریده شده است.

وی با اشاره به کشف گِل‌نوشته‌های متعدد در این منطقه افزود: در بخش‌هایی از گل‌نوشته‌ها توضیح داده شده بود که دختران جوان به صورت خود خواسته خود را تقدیم معبد می‌کردند و در زمان نیاز مانند جنگ و خشکسالی حاضر بودند جان خود را به عنوان هدیه به خدایان تقدیم کنند.

این باستان شناس همچنین بیان کرد: این دختران بنا بر باورهای خود می‌خواستند در آن نیروی ماورا طبیعت ذوب شوند.

هَفت‌تَپه یک محوطه باستانی استان خوزستان در حدود ۱۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر شوش واقع شده و شامل مجموعه‌ای از تپه‌های باستانی‌است که احتمالاً شهر تیکنی یا کابناک از تمدن ایلام را درخود جای داده‌است. گستردگی این محوطه باستانی به مراتب باعث جلب توجه کاوشگران مختلف قرار گرفته‌است. 

برچسب‌ها ایلام چغازنبیل شوش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام چغازنبیل شوش ایلام چغازنبیل شوش هفت تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۴۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان

منابع محلی در بدخشان از شیوع یک نوع بیماری ناشناخته تنفسی در میان کودکان و زنان در این ولایت خبر می‌دهند.

به گفته منابع این بیماری از سه روز به این‌سو در ولسوالی خواهان افزایش یافته است.

به گفته منابع، تا کنون ۸۰ کودک و ۴۰ زن در پی مبتلا شدن به این بیماری به مرکز صحی آن ولسوالی منتقل شده‌اند.

سرفه شدید و درد سينه از نشانه‌های مبتلا شدن به این بیماری است.

عدم دسترسی به خدمات صحی در ولسوالی خواهان بدخشان یکی از دلایل جدی شیوع این بیماری عنوان شده است.

پیش از این، یک نوع بیماری ناشناخته پوستی در میان بزرگ‌سالان و کودکان در ولایت‌های بامیان و پکتیکا شیوع پیدا کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • دستگیری عوامل نزاع دسته جمعی + عکس
  • دستگیری عوامل درگیری دسته جمعی در کمتر از ۶ ساعت
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • دستگیری عوامل نزاع و درگیری دسته جمعی در کمتر از ۶ ساعت
  • دستگیری عوامل نزاع دسته‌جمعی در چالوس
  • تظاهرات حامیان فلسطین در لندن + تصاویر
  • دستگيری عاملان نزاع دسته جمعی در کوهدشت
  • فعال مطرح یهودی: ما به یک مهاجرت دسته جمعی از «صهیونیسم» نیاز داریم
  • گزارشی از زنده به گورشدن ۲۰ نفر + جزئیات | جسدهایی که به دلیل تکه تکه شدن یا تجزیه آنها قابل شناسایی نیستند...
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان