Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید کامل تقوی نژاد شنبه شب در گفت‌وگوی تلویزیونی به مناسبت هفته دولت(دوم تا هشتم شهریور) افزود: بعد از همه گیری ویروس کرونا در حوزه منابع انسانی اتفاقات خوبی افتاد. تقویت نیروی انسانی مورد نظر وزارت بهداشت بود که در اسفند ماه موفق شدیم حدود ۱۰ هزار نفر نیروی جدید را به کاروان نظام سلامت اضافه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به آزمونی که در آبان ۹۸ برگزار شد، این افراد شروع به کار کردند. همچنین دو هزار و ۲۰۰ مجوز جدید هم دریافت کردیم. سه هزار نفر هم که در آزمون سال گذشته شرکت کرده بودند قرار شد با توجه به نمره آزمون جذب شده و هفت هزار نفر هم در آینده نزدیک در آزمون‌ها شرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: در ستاد ملی مقابله با کرونا و شورای مدیریت و توسعه انسانی کشور تصویب شده، افرادی که در این مدت با نظام سلامت همکاری کردند به ازای هر ماه فعالیت در مواجهه مستقیم با کرونا، دو امتیاز برای آنها در نظر گرفته شود. در دیدار پرستاران با مقام معظم رهبری، وزیر بهداشت قول داد که کارانه پرستاران از اضافه کار جدا شود که این اتفاق انجام شد و از ابتدای اسفند ۹۸ اعلام شد که اضافه کاران پرستاران به موقع پرداخت شود و کارانه در ماه‌هایی که درآمد مناسب است پرداخت شود.

کاهش درآمد اختصاصی بیمارستان‌ها

معاون وزیر بهداشت گفت: وضعیت کاهش درآمد اختصاصی بیمارستان‌ها هم اتفاق افتاده است. بخشی از هزینه بیمارستان‌ها مثل پرداخت حقوق نیروهای شرکتی، هزینه آب و برق و گاز، تغذیه و دارو از این محل تامین می‌شود. از محل یک میلیارد یورو که مقام معظم رهبری اجازه فرمودند از محل صندوق توسعه ملی پرداخت شود، این موضوع هم در دستور کار قرار گرفت.

تاکنون ۱۶۴ شهید سلامت را شناسایی کردیم

وی بیان کرد: برای نیروهای طرحی، فراخوان داده شد و به مجموعه همکاران اضافه شدند. نیروهای طرحی مشغول به کار که داوطلب بودند طرح را ادامه بدهند هم اجازه ادامه کار پیدا کردند.

معاون توسعه وزیر بهداشت گفت: تاکنون ۱۶۴ شهید سلامت را شناسایی کردیم و طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا این کار انجام شده و در هفته دولت ۱۶۴ پروژه به نام این شهدا افتتاح می‌شود.

اضافه شدن ۳۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت یازدهم و دوازدهم

تقوی نژاد ادامه داد: ۳۶ هزار تخت در دولت یازدهم و دوازدهم به تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شد که این یک سوم تخت‌های بیمارستانی موجود در کشور محسوب می‌شود. با تجهیز منابع و تقویت بخش فیزیکی و همکاری موثر نهادهای دست اندرکار، شاهد بهره برداری از هزار و ۹۲۱ پروژه از هفته دولت تا پایان دولت دوازدهم خواهیم بود. در هفته دولت ۱۶۴ پروژه بیمارستانی، بلوک زایمانی، طرح اورژانس پیش بیمارستانی، پروژه‌های بهداشتی، کلینیک‌های ویژه و مراکز سرطان خواهد بود.

وی افزود: بعد از هفته دولت، ۱۴۰۰ پروژه تا ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ افتتاح می‌شود. برخی از این پروژه‌ها شامل پروژه‌های بزرگی است که رییس جمهوری بهره برداری خواهند کرد. حدود ۳۵۷ پروژه نیز از فروردین تا پایان دولت افتتاح خواهد شد.

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: برخی از این پروژه‌ها، آرزوی دیرینه مردم است. به طور مثال بیمارستان مهدی کلینیک که هزار تخت دارد در همین دولت افتتاح می‌شود. این پروژه بزرگترین پروژه بیمارستان سازی در طول تاریخ نظام سلامت کشور است. این بیمارستان این تعداد تخت را از ابتدا دارد. بیمارستان شهدای تجریش و بیمارستان فیروزآبادی و بیمارستان‌های اطراف شهر تهران هم قابل توجه خواهند بود.

تخت‌های نقاهتگاهی کرونا

تقوی نژاد گفت: تعداد تخت‌های ویژه بیمارستانی هم در این مدت دو برابر شده است. ۲۸ هزار تخت نقاهتگاهی نیز به کمک نیروهای ارتش و سپاه و هلال احمر و تامین اجتماعی آماده شد. از این تخت‌های نقاهتگاهی کمترین استفاده انجام شد، اما دغدغه مسئولان نظام سلامت را رفع کرد. هیچکس در این مدت نبوده که به مراکز بیمارستانی مراجعه کرده و خدمات مورد نیاز را دریافت نکرده باشد و این اطمینان خاطر به علت زیرساخت‌های نظام سلامت بود.

خدمات الکترونیک سلامت

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزیر بهداشت گفت: موضوع خدمات الکترونیک بیشتر مربوط به سازمان بیمه سلامت می‌شود که باید بیمارستان‌ها و مراکز درمانی آمادگی اتصال به شبکه‌ها را داشته باشند. درباره سیستم‌های خدمات الکترونیک در بیمارستان‌ها هم بحث ایجاد شفافیت و ارائه خدمات الکترونیک به منظور ایجاد سهولت مطرح می‌شود.

وی افزود: موضوع جلوگیری از تقاضای القایی در نظام سلامت هم مطرح است. امکان دارد که فرد خدمات متفاوتی را که گاهی نیازی نیست را دریافت کند که در سیستم‌های الکترونیکی پیش بینی شده که این موضوع برطرف شود. با نظام ارجاع و پزشکی خانواده و پرونده الکترونیک سلامت، این موضوع قابل رفع شدن است.

معاون وزیر بهداشت گفت: سامانه‌های موجود شناسایی شده و هرکدام از بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی سیستم‌هایی را برای خود تعریف کرده‌اند. شناسایی این سامانه‌ها انجام شده و تلاش می‌کنیم که این سامانه‌ها را یکپارچه کنیم تا خدمات مطلوب ارائه شود و هزینه‌ها نیز کاهش پیدا کند.

تقوی نژاد اظهار کرد: افرادی که بیماری کرونا را طی کرده‌اند می‌گویند که سختی‌های خاص خود را دارد. با این حال نظام سلامت آمادگی دارد. رییس جمهوری هم با درخواست وزیر بهداشت از مقام معظم رهبری اجازه گرفتند که یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی دریافت شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: خدمات الکترونیک بیمارستان ها وزیر بهداشت بهداشت گفت نظام سلامت هفته دولت تقوی نژاد هزار تخت پروژه ها انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۵۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌

ایسنا/خراسان شمالی رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بیش از ۷۰ پروژه سلامت در این استان آماده راه اندازی است.

دکتر شاهین فر در گفت و گو با ایسنا افزود: افتتاح بخشی از این پروژه ها که نقش مهمی در رشد شاخص های حوزه سلامت دارند روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه به بهره برداری خواهند رسید.

 وی راه‌اندازی آم آر آی و سی تی اسکن بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد را ا زجمله این پروژه‌ها برشمرد و عنوان کرد: این تجهیزات در فضا و زیر بنایی به وسعت ۵۰۰ متر مربع و هزینه‌کرد حدود هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد که گامی مهم در راستای ارتقای خدمات درمانی به مردم بجنورد است.

شاهین فر همچنین از افتتاح و بهره برداری دو مرکز تخصصی دیالیز در فاروج و راز و جرگلان خبر داد و گفت: این مراکز هر کدام با سه دستگاه مجهیز دیالیز جهت بهبود ارائه خدمت به بیماران کلیوی راه اندازی می شود.

وی خاطرنشان کرد: اکنون ۳۱۵ بیمار دیالیزی تحت پوشش دانشگاه است که خدمات مورد نیاز را به صورت رایگان دریافت می کنند.

به گفته این مقام مسئول، راه اندازی بخش VIP بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان از دیگر پروژه هایی است که در روز شنبه هفته آینده افتتاح می شود و این بخش نیز در راستای افزایش رفاه و آسایش مادران، جلوگیری از مراجعه بیماران به دیگر استان‌ها و تحمیل هزینه‌های سنگین به مردم شهرستان افتتاح می‌شود.

وی تصریح کرد: مرکز تصویربرداری دیجیتال با هزینه ۵۰ میلیارد ریال و همراه سرای بیمارستان امام رضا(ع)، نیز از دیگر پروژه هایی است که به مناسبت هفته سلامت به بهره برداری می رسد.

شاهین‌فر با اشاره به اجرای پروژه های عمرانی پیش از خوردن کلنگ آن ها، عنوان کرد: در روز شنبه هفته آینده مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان، طرح توسعه اورژانس بیمارستان جواد الائمه جاجرم نیز کلنگ زنی خواهند شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • کادر درمان آینده در لباس عروسی و دامادی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • بیش از ۷۰ پروژه سلامت در خراسان شمالی آماده راه اندازی است‌
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • ۱۵۰۰ تخت تا پایان دولت سیزدهم به تخت‌های استان افزوده می‌شود
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود