Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو شورای ملی زعفران گفت: قاچاق زاییده عدم تعادل بازار است و زمانی که موانعی بر سر راه صادرات و فروش قانونی ایجاد شود باعث رشد قاچاق زعفران و رونق کار قاچاقچیان می‌شود. تاریخ انتشار: 07:06 - 02 شهريور 1399 - کد خبر: ۶۴۸۹۳۶

علی حسینی در گفت‌وگو با میزان در خصوص وضعیت بازار زعفران و مشکلات تولیدکنندگان و صادرکنندگان اظهار کرد: قاچاق زاییده عدم تعادل بازار است و زمانی که موانعی بر سر راه صادرات و فروش قانونی ایجاد شود باعث رشد قاچاق و رونق کار قاچاقچیان در این زمینه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای ملی زعفران گفت: صادر کنندگان ما چند سالی است که هر کیلو زعفران را پایین‌تر ۱۰۰۰ دلار در بازار‌های جهانی به فروش می‌رساند و مشکلاتی که در زمینه بازگشت ارز صادراتی برایشان ایجاد شده صادرات را برای آن‌ها را با تنگنا مواجه کرده است.

وی با بیان اینکه زعفران کاران در حال تولید محصولی صادرات محور هستند گفت: باید نگرانی‌ها و دغدغه فروش محصول زعفران از طرف دولت از دوش زعفران کاران برداشته شود.

حسینی تاکید کرد دولت باید کاری کند که صادرات زعفران رونق گیرد و تولید کننده نگران فروش محصولی که ماه بعد قرار است برداشت شود را نداشته باشد.

عضو شورای ملی زعفران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا برخی از زعفران کاران محصول خود را به دلالان می‌فروشند گفت: کشاورز به دلیل پرداخت مزد کارگر، هزینه‌های آب و برق و هزینه کود در زمانی که کسی خریدار زعفران نیست چاره‌ای جز فروش زعفران به دلال‌ها ندارد.

وی افزود: متاسفانه کشاورزان برای فروش زعفران خود مشکلات بسیاری دارند و در زمان برداشت زعفران را به هر شخصی که آمادگی خرید داشته باشد می‌فروشد و زعفران کار برای جبران هزینه‌های تولید مجبور به فروش زعفران خود به بالاترین قیمت است.

عضو شورای ملی زعفران تاکید کرد: تمام نهاده‌های کشاورزی از جمله بذر و کود با افزایش قیمت روبرو بوده است، اما محصول زعفران با قیمت ۳ سال گذشته یا حتی کمتر فروخته می‌شود.

حسینی در ادامه تصریح کرد: دولت نیز زمانی که برای خرید محصول زعفران اقدام می‌کند پول زعفران کار را به موقع پرداخت نمی‌کند که باعث ایجاد مشکلاتی برای کشاورزان می‌شود.

وی افزود: دولت باید زعفرانی که به بازار عرضه می‌شود را مدیریت کند و به نحوی نقدینگی زعفران کاران را تامین کند و می‌تواند با ارائه تسهیلات بدون بهره به زعفران کاران کمک کند که ناچار به فروش زعفران به پایین‌ترین قیمت نشوند.

عضو شورای ملی زعفران با اشاره به لزوم توجه به مدیریت تولید زعفران گفت: بازار زعفران از سوی دولت باید به گونه‌ای مدیریت شود که کشاورزان و منافع آن‌ها در صدر قرار گیرد و اقداماتی انجام شود که کشاورز دست به رها کردن زمین و مهاجرت نزند.

بیشتر بخوانید: نارضایتی صادرکنندگان زعفران از افزایش ۳ برابری هزینه حمل هوایی

 

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی محصولات کشاورزی عضو شورای ملی زعفران زعفران کاران فروش زعفران زعفران کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۶۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت

 معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با بیان اینکه کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت گفت: سطح زیر کشت زعفران در این استان نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش یافت و نسبت به ۱۰ سال گذشته نیز رشد چشمگیری دارد.چ

معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار کرد: کم‌آب‌بر بودن این گیاه مزیت مهمی است که با شرایط آب و هوایی استان مرکزی سازگاری دارد و در شهرستان‌هایی مانند کمیجان یا خمین که در سال گذشته به دلیل کم‌آبی ۱۵۰ حلقه چاه آب در این شهرستان خشک شد فرصت مناسبی است.

اسدی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون شهرستان خمین در تولید زعفران استان مرکزی رتبه اول را دارد و با این کشت به نحوی با تنش‌های آبی مقابله شده است و جایگزین مناسبی برای گیاهان آب‌بر محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا