Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@01:26:50 GMT

نوآوری‌های آموزشی مدارس جهان در دوران کرونا

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۵۶۵۳۲

نوآوری‌های آموزشی مدارس جهان در دوران کرونا

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با شیوع ویروس کرونا در جهان بسیاری از مدارس جهان کاسه چه کنم چه کنم دست گرفتند و به فکر آنلاین کردن آموزش‌ها افتادند، این در حالی است که بسیاری از مدارس از مدت‌ها قبل از ابزار مختلفی برای ارائه آموزش‌های مجازی استفاده می‌کردند.
ایسکانیوز در نظر دارد در گزارش زیر نوآوری‌های آموزشی مدارس جهان را در دوران شیوع کرونا بررسی و ویژگی‌های پلتفرم‌های ارائه شده را بررسی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدارس‌مکاتبه‌ای‌(penpalschools)

مدارس PenPal در آمریکا هستند و دانش‌آموزانی را از سراسر جهان به یکدیگر متصل می‌کند تا در باهم و در کنار هم مسائل درسی و غیر درسی را بیاموزند. دانش‌آموزان از طریق پروژه‌های آنلاین از حقوق بشر و محیط زیست گرفته تا اخبار جعلی و رباتیک با یکدیگر همکاری می‌کنند، همه دانش‌آموزان این مدارس سواد ، فناوری و مهارت‌های اجتماعی- هیجانی را تجربه خواهند کرد.


داستان‌‌هایی برای همبستگی

از قدیم گفته‌اند داستان‌ها توانایی این را دارند که ما را به یکدیگر نزدیک‌تر کنند. پروژه Global Oneness در حال بررسی این مسئله است که چگونه داستان‌ها می‌توانند به طور معناداری دانش‌آموزان را از طریق برخی رویدادهای اجتماعی آنلاین با کمک قصه‌گویی به یکدیگر متصل کنند.

در طول بحران جهانی بهداشت ناشی از کرونا، بسیاری از افراد در خانه کار می‌کنند، همچنین آموزش‌ها نیز در منزل به دانش‌آموزان انتقال داده می‌شود، این پروژه در مدارس آمریکا بررسی می‌کند که دانش‌آموزان از طریق داستان چگونه می توانند همبستگی بیشتری داشته باشند و به بشریت کمک کنند.



مدارس روزانه در خانه

پروژه مدرسه‌ روزانه در خانه در مدارس هلسینکی کشور فنلاند رایج است و شامل ۴ حوزه سلامتی دانش‌آموزان را شامل می‌شود، آن هم زمانی که در خانه تحصیل می‌کنند.
این پروژه ابزارهایی برای معلمان فراهم می‌کنند تا با کمک آن وضعیت عاطفی دانش‌آموزان در دوران شیوع کرونا را بررسی و امکان گفتگوی آنلاین با دانش‌آموزان را فراهم می‌کند. دانش‌آموزان روزانه در مدت 30 ثانیه به چند سؤال در مورد سلامتی و احساسات خود پاسخ می‌دهند.


کاهوت

کاهوت یک بستر یادگیری مبتنی بر بازی است که در مدارس اسلو در کشور نروژ رایج است. کاهوت به معلمان این امکان را می‌دهد تا در چند دقیقه بازی‌های آموزشی سرگرم کننده‌ای را برای دانش‌آموزان ایجاد کنند. دانش‌آموزان در مدرسه یا خانه می‌توانند در بازی‌ها شرکت کنند و حتی خود نیز بتوانند بازی‌هایی را ایجاد کنند. مفاهیم آموزشی از طریق بازی به دانش‌آموزان انتقال داده می‌شود.



اسکرچ

اسکرچ یک پلت‌فرم برنامه نویسی خلاقانه رایگان و جمعی آنلاین است که در مدارس آمریکا و البته سایر مدارس جهان نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. به کودکان در هر سنی اجازه می‌دهد داستان‌ها، بازی‌ها و انیمیشن‌های خود را برنامه‌نویسی کرده و به اشتراک بگذارند.

اسکرچ به بیش از ۵۰ زبان ترجمه شده و به صورت آنلاین و آفلاین در دسترس است. صدها هزار معلم در جهان وجود دارند که از آن در داخل و خارج از کلاس و در برنامه‌های درسی خود استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

31 / 320 کرونا آموزش مجازی مدارس جهان نوآوری اپلیکیشن

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا آموزش مجازی مدارس جهان نوآوری اپلیکیشن دانش آموزان مدارس جهان بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۶۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریف مجیدیان ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: آموزگاران در این کارگاه‌های آموزشی، روش‌های تدریس روخوانی و روان خوانی، و تدریس مبانی قرآن را فرا گرفتند.

وی بیان داشت: هدف از برگزاری کارگاه‌های توانمند سازی، تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای و اعتقادی آموزگاران مدارس ابتدایی شاهد در درس قرآن، است.

مجیدیان افزود: در این کارگاه‌ها معلمان باروش‌های نوین تدریس قرآن، در بخش‌های روان خوانی و روخوانی دو مدرس برجسته قرآنی آشنا شدند.

وی تصریح کرد: در این کارگاه‌های آموزشی ۴۶ نفر از شهرستان کهگیلویه شهر دهدشت، ۳۹ نفر از شهر یاسوج و ۲۷ نفر نیز از شهرستان گچساران حضور داشتند.

مجیدیان با بیان اینکه فعالیت‌های تعلیم و تربیت باید به ایثارگری ختم شود، گفت: این کارگاه‌های آموزشی به منظور بررسی شیوه‌های نوین تدریس، چگونگی تکالیف مهارت محور و توانمندسازی آموزگاران دوره‌های ابتدایی برگزار شد و می‌تواند تأثیر به سزایی در روش تدریس آموزگاران و فرایند یاد دهی و یادگیری مطالب درسی دانش آموزان داشته باشد.

وی افزود: در فرایندهای آموزشی، پرورشی و تربیتی دانش آموزان به این بخش باید توجه ویژه و وافر داشت.

کد خبر 6091095

دیگر خبرها

  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • طرح نوآورانه و متفاوت در یک مرکز آموزشی قم