Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،عبدالرضا کبیری سامانی دبیر جشنواه ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی افزود: مقرر بود پانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی روز‌های نوزدهم و بیستم شهریور امسال در اصفهان برگزار شود، اما با توجه به همه‌گیری بیماری کرونا و لزوم رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی این کار به تعویق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه تا تیر امسال تصمیم دبیرخانه جشنواره بر برگزاری حضوری این رویداد بود، اظهار داشت: با توجه به تداوم شیوع بیماری کرونا و همچنین مصوبه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر غیر حضوری بودن همایش‌ها و جشنواره‌ها، تصمیم گرفته شد تا پانزدهمین دوره جشنواره ملی شیخ بهایی در آبان امسال بصورت مجازی برگزار شود.

کبیری اضافه کرد: پانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی روز‌های ۲۸ و ۲۹ آبان امسال همزمان با هفته جهانی کارآفرینی و بصورت راه دور و مجازی (Virtual) برگزار خواهد شد.

او با بیان اینکه مسوولان برگزاری جشنواره در صدد تولید محتوای مناسب برای برگزاری این رویداد بصورت مجازی هستند، تاکید کرد: برگزار شدن جشنواره بصورت مجازی، فرصت خوبی برای جذب مخاطبان بین‌المللی، همکاری‌های فرا مرزی و انتقال تجربه بویژه از نهاد‌هایی مانند مرکز منطقه‌ای توسعه پارک‌ها و مراکز رشد علم و فناوری تحت نظارت یونسکو (IRIS) و انجمن بین‌المللی پارک‌های علم و فناوری و مناطق نوآوری (IASP) فراهم می‌آورد.

به گفته او، معرفی این رویداد در سطح بین‌المللی بویژه در روز‌هایی که همزمان با هفته جهانی کارآفرینی است می‌تواند به ثبت جهانی جشنواره فن‌آفرینی شیخ بهایی نیز کمک بسیاری کند.

کبیری با اشاره به اینکه فرایند داوری طرح‌های رسیده به بخش‌های مسابقه‌ای طراحان کسب و کار و فن‌آفرینان و فرصت‌های سرمایه‌گذاری جشنواره در حال انجام است، گفت: اطلاع‌رسانی بیشتر درباره چگونگی برگزاری جشنواره در روز‌های آینده صورت می‌گیرد.

جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

این جشنواره در ۲ بخش مسابقه‌ای و غیر مسابقه‌ای برگزار می‌شود که بخش مسابقه‌ای شامل طراحان کسب و کار، فن‌آفرینان و فرصت‌­های سرمایه­‌گذاری است؛ بخش‌های غیرمسابقه‌ای نیز شامل فرصت‌­های سرمایه‌­گذاری، نشست‌های انتقال تجربه و نمایشگاه است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: به صورت مجازی ویروس کرونا شهرک علمی و تحقیقاتی جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی مسابقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۶۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، کتیبه مقبره شیخ بهاء الدین محمد معروف به شیخ بهایی بصورت کتیبه ای سنگی به طول ۲۷۰ و عرض ۷۰ سانتی متر و ضخامت ۴ سانتی متر بالای مقبره او در میان آینه کاری‌های رواق شیخ بهایی به همت سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی آماده و نصب شده است.

جنس این کتیبه اهدایی از سنگ مرمر سبز بدون رگه و در گوشه‌های آن تزئیناتی به صورت طلا کاری نیز کار شده است تا جلوه‌ای شکوهمند به آن ببخشد.

در این کتیبه تاریخچه کوتاهی از زندگی این عالم پرآوازه که نقش بسزایی در توسعه حرم ملک پاسبان حضرت رضا(ع) داشته به صورت حجاری با روش سندبلاست با خطاطی استاد تعریفی و استاد توکلی آمده است و به معرفی تالیفات مهم، کارهای برجسته و شاگردان مطرح وی پرداخته شده است.

حضور شیخ بهایی در حرم امام رضا (ع) فصلی درخشان در تاریخ این مکان مقدس است چراکه خدمات ارزشمند او در زمینه‌های مختلف، از معماری و عمران تا مدیریت و تولیت، این مکان را به یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین اماکن مذهبی جهان تبدیل کرد.

از مسئولیت های شیخ بهایی در حرم مطهر حضرت رضا(ع) می‌توان به «معماری و ساخت گنبد، گلدسته و ایوان‌ها» و نیز مسئولیت روشنایی و مدیریت موقوفات اشاره کرد.

ساخت ساعت آفتابی، تألیف کتاب‌های متعدد در مورد شخصیت علمی و فضایل حضرت رضا(ع) و نیز تدریس علوم مختلف در حرم مطهر رضوی از دیگر فعالیت‌های شیخ بهایی بوده است.

شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی (زاده ۱۵۷۱ در بعلبک، لبنان - درگذشته ۱۶۲۷ در اصفهان) دانشمند، عارف، شاعر، نویسنده، اخترشناس و معماری ایرانی-لبنانی بود که در علوم مختلفی از جمله ریاضیات، نجوم، فلسفه، معماری و موسیقی تبحر داشت و در زمان شاه عباس صفوی با مهاجرت به ایران، در دربار او به مقامات مهمی رسید.

محل مدفن شیخ بهایی در رواقی با نام خود این عالم است که در گذشته خود ایشان در آن محل تدریس داشته‌اند و مقبره او از شمال به صحن آزادی از جنوب به رواق امام خمینی (ره) از مشرق به رواق دارالعباده و از مغرب به رواق دارالزهد راه دارد.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229174 برچسب‌ها لبنان اصفهان ایران

دیگر خبرها

  • رقص توپ در شالیزار‌/ گزارش خبرنگار تسنیم را ببینید + فیلم
  • سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است
  • اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی شعر کودک ونوجوان رضوی- همدان
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • تقدیر از عکاس خوزستانی‌ در مسابقه عکس روز سنندج
  • مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران برگزار می‌شود
  • الهام چرخنده به تئاتر برگشت
  • مصاف سوم شهرداری گرگان و مهرام؛ شنبه ۱۵ اردیبهشت