Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی استانداری، محمد نوذری در جلسه ستاد انتخابات استان ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام تبریک  هفته دولت اظهار داشت: اطلاع رسانی خدمات و فعالیت‌های دولت در این فضای تحریم و فشار می‌تواند امید را به مردم بازگرداند.

وی در ادامه بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حین برگزاری انتخابات دور دوم حوزه انتخابیه جنوبی استان تاکید کرد و افزود: فرمانداران و دست اندرکاران برگزاری انتخابات باید فضای انتخاباتی را مدیریت کرده و بر آن نظارت کامل داشته باشند تا شاهد انتخاباتی سالم و پرشور و با حضور حداکثری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار ایلام همچنین با اشاره به تبلیغات برخی نامزدهای انتخاباتی در فضای مجازی تصریح کرد: فرمانداران نسبت به رصد فضای مجازی و فعالیت انتخاباتی نامزدها نظارت کامل داشته باشند.

نوذری رعایت اصل بی طرفی را اولویت اصلی برگزارکنندگان انتخابات دانست و تصریح کرد: افرادی که در حال فعالیت انتخاباتی و تبلیغات برای نامزدهای انتخاباتی هستند نباید جزو برگزارکنندگان انتخابات باشند در غیر این صورت  نسبت به تغییر افراد مورد نظر اقدام لازم صورت خواهد گرفت.

وی حساسیت دور دوم انتخابات را بسیار بیشتر از دوره اول دانست و تصریح کرد: برای برگزاری انتخاباتی سالم و امن بهترین راه استفاده از ظرفیت ریش سفیدان و بزرگان محلی است چرا که  از این طریق بسیاری از مسائل و مشکلات محلی را به راحتی رفع کرد.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری ایلام در پایان خواستار آموزش کارشناسان فناوری صندوق‌های اخذ رای شد و ابراز داشت: سعی شود حتی الامکان از امکانات و تجهیزات دستگاه‌های دولتی برای برگزاری انتخابات استفاده شود و تلاش کنیم انتخابات را با کمترین هزینه برگزار نماییم.

بنابر نظر وزارت کشور، مرحله دوم یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۱ شهریور ماه برگزار می‌شود.

در حوزه انتخابیه دهلران ، دره شهر ، آبدانان و بدره هیچکدام از نامزدها موفق به اخذ ۲۰ درصد آرای ماخوذه در مرحله نخست نشدند و بهزاد علیزاده با ۱۸ هزار و ۵۰۵ رای و «صادق کرمی» با ۱۶ هزار و ۳۷۲ رای به دور دوم انتخابات راه یافتند.

برچسب‌ها استان ایلام ستاد انتخابات کشور تبلیغات انتخاباتی فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان ایلام ستاد انتخابات کشور تبلیغات انتخاباتی فضای مجازی استان ایلام ستاد انتخابات کشور تبلیغات انتخاباتی فضای مجازی برگزاری انتخابات فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۷۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات

جبهه نجات ملی تونس از عدم شرکت این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جبهه نجات ملی تونس از پنج حزب مخالف نظام حاکم بر این کشور تشکیل شده‌ است که حزب اسلامگرای النهضه از برجسته ترین اعضای این جبهه به شمار می‌رود.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری تونس در مهرماه امسال برگزار شود.

جبهه نجات ملی تونس اعلام کرد: به دلیل عدم وجود شرایط رقابت، در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت نخواهد کرد.

« احمد شابی» رئیس جبهه نجات ملی تونس با شرکت در یک نشست مطبوعاتی گفت: این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد معرفی نمی‌کند چراکه شرایط رقابت آزاد و شفاف وجود ندارد.

وی درباره احتمال مشارکت جبهه نجات ملی در انتخابات ریاست جمهوری تونس گفت: چنانچه شرایط تغییر کند تصمیمات جدیدی اتخاذ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی تونس، شابی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی بسترهای لازم برای رقابت انتخاباتی وجود ندارد، اظهار داشت: جبهه نجات ملی می‌کوشد تا وضعیت را تغییر دهد و  اگر موفق نشد، این جبهه جزیی از تئاتر انتخاباتی نخواهد بود.

اعتصاب غذای «راشد الغنوشی» رهبر حزب النهضه تونس در زندان

وی با اشاره به مصادره مقر جبهه نجات ملی و عدم اجازه ورود به آن گفت: هنگامی که آزادی برگزاری نشست و سخن را نداریم از چه انتخاباتی حرف بزنیم؟ این در حالی است که رهبران سیاسی نه تنها در زندان هستند بلکه در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

رئیس جبهه نجات ملی تونس تصریح کرد: در چنین شرایطی انتخابات برگزار می‌شود و ما برای برگزاری یک انتخابات آزاد مبارزه می‌کنیم.

بر اساس قانون اساسی تونس، دوره ریاست جمهوری در این کشور 5 ساله است و « قیس سعید» در 13 اکتبر 2019 به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و زمام امور تونس را بدست گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود
  • اخبار انتخاباتی در هفته‌ای که گذشت چه بود؟
  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است
  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر