Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@03:13:23 GMT

برنامه های سلامت محور در آئینه بانک رفاه

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۵۷۲۳۳

برنامه های سلامت محور در آئینه بانک رفاه

خبرگزاری آریا - خدمت رسانی مطلوب به فعالان حوزه سلامت جزو برنامه های بانک رفاه به عنوان بانکی سلامت محور است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از بانک رفاه کارگران ، این بانک در حوزه های مختلفی خدمت رسانی به هموطنان را سرلوحه خود قرار داده است و در برنامه های این بانک همواره حوزه سلامت و تلاش برای داشتن شهروندان و مشتریانی سالم، از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، جامعه پزشکی و کادر درمان کشورکه همواره نقش اساسی و مهمی در تأمین سلامت جامعه دارند، از مشتریان ثابت و وفادار بانک رفاه هستند و سال هاست از این بانک خدمت دریافت می کنند، اما سال 99 و با شیوع ویروس کرونا، خدمات بانک رفاه به این قشر بسیار گسترده تر از قبل ادامه پیدا کرد و همچنان ادامه دارد تا آن ها بتوانند با دغدغه کمتری به شهروندان خدمت رسانی کنند.
به همین منظور بانک رفاه در راستای قدردانی از تلاش های صادقانه پیشگامان مبارزه با ویروس کرونا " طرح جهش مهر سلامت 99" را طراحی و اجرایی کرده است که بر اساس این طرح به جامعه پزشکی کشور، اعضای هیأت علمی فاقد پروانه مطب شاغل در مراکز درمانی، پرستاران شاغل در مراکز درمانی که دارای شماره نظام پرستاری از سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی هستند و سایر کارکنان شاغل تمام وقت که در مراکز درمانی دارای حساب نزد بانک رفاه بوده و یا مراکزی که نسبت به افتتاح حساب اقدام کنند و همچنین داروخانه‌ها تسهیلات می دهد.
این طرح تا پایان خرداد ماه 1400 ادامه خواهد داشت و متقاضیان واجد شرایط می توانند به منظور تهیه و تأمین مواد مصرفی، لوازم یدکی تجهیزات پزشکی، ابزار کار و تجهیزات مورد نیاز در محل فعالیت مشمولان طرح، تأمین اموال و خدمات مورد نیاز مشمولان طرح و اعضای درجه یک خانواده (تحت تکفل)، تعمیرات اساسی و بازسازی کامل محل فعالیت (مطب)، واحد مسکونی و خرید محل فعالیت (مطب/ داروخانه) از این تسهیلات استفاده کنند.
از سوی دیگر خدمات بانک رفاه در حوزه سلامت دامنه وسیع تری پیدا کرده است تا در این ایام سخت شیوع ویروس کرونا، گام های اساسی تری در حوزه سلامت جامعه بردارد. به همین منظور "طرح پاک" از دیگر طرح هایی است که می توان آن را در حوزه سلامت مورد بررسی قرار داد.
طرح پاک دقیقا در زمانی طراحی و اجرا شد که جامعه نیاز شدیدی به مواد بهداشتی و ضد عفونی کننده داشت. بانک رفاه با تدبیر و دوراندیشی در راستای حمایت از رونق تولید و تأمین سلامت شهروندان، اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی، کالاها و مواد ضد عفونی کننده، شوینده، پاک‌کننده و بهداشتی را در قالب طرح پاک آغاز کرد که مدت اعتبار این طرح تا پایان سال جاری است.
علاوه بر این، بانک رفاه با گسترش و توسعه خدمات آنلاین، تقویت و توسعه خدمات بانکداری الکترونیک و با هدف کاهش مراجعه حضوری به شعب بانک، تلاش کرد سلامت کارکنان و مشتریان خود را تأمین کند. خدماتی که نقش مهمی در قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا داشت و می طلبد که در فرصتی دیگر، شرح کاملی از این خدمات ارائه شود.
نگاهی گذرا به مجموعه اقداماتی که در بانک رفاه انجام شده نشان می دهد، مدیران این بانک به خوبی واقفند که به خطر افتادن سلامت جامعه بر تمامی حوزه ها به ویژه حوزه اقتصادی کشور تأثیر و پیامدهای منفی بسیاری دارد، به همین دلیل همواره تلاش می کنند با ارائه طرح های مفید و راهگشا، به عنوان بانکی سلامت محور درخدمت هموطنان باشند و فعالیت های اقتصادی و بانکی را همگام با شهروندان سالم و جامعه ای به دور از بیماری ها و آسیب های جسمی به پیش ببرند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ویروس کرونا حوزه سلامت بانک رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۷۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است

جمعی از نمایندگان مجلس عصر روز گذشته (۱۱ اردیبهشت ماه) در استودیو‌های پخش معاونت صدا (۹ دی) حاضر شدند. قائم مقام معاونت صدا و مدیران شبکه‌های رادیویی پاسخگوی سئوالات نمایندگان شدند.

مهدی آذرمکان، قائم مقام معاونت صدا و مدیر شبکه رادیویی ایران با بیان اینکه این معاونت ۱۸ شبکه رادیویی را مدیریت می‌کند، گفت: از این تعداد آوا، ترتیل، تلاوت و ورزش بانوان کانال رادیویی هستند و ۱۴ شبکه به صورت مستقل فعالیت دارند. شبکه‌های رادیویی به سه دسته عمومی، تخصصی و اختصاصی تقسیم می‌شوند.  

وی با تاکید بر این موضوع که معاونت صدا برای افزایش مخاطبان رادیو از همه ظرفیت‌ها بهره می‌برد، ادامه داد: رادیو همگام با پیشرفت روزافزون رسانه‌های جمعی با فراهم ساختن بستر‌های لازم برای نقش‌آفرینی مخاطبان، تعامل و ارتباطی پررنگ و دوسویه با شنوندگان خود در فضای مجازی ایجاد کرده است. همچنین شنوندگانی که برنامه‌ها را گوش ندادند می‌توانند از طریق نرم افزار تلفن همراه ایرانصدا برنامه‌ها را ذخیره و بشنوند. شبکه‌های رادیویی متناسب با ذائقه مخاطبان برنامه‌سازی می‌کنند تا پاسخگوی نیاز‌های شنوندگان باشند.

قائم مقام معاونت صدا عنوان کرد: یکی از وظایف ایرانصدا، تولید کتاب صوتی است که اخیرا ۱۵۰ کتاب صوتی تولید و رونمایی شده است. افرادی که فرصت مطالعه کتاب ندارند، می‌توانند از کتاب‌های صوتی بهره‌مند شوند.

آذرمکان در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان که چطور مطالبات مردم پیگیری و در برنامه‌های رادیویی اعمال می‌شود، توضیح داد: مرکز تحقیقات صدا و سیما منبع مهمی برای ارزیابی برنامه هاست. ضمن اینکه سامانه تلفنی ۱۶۲، بازخورد مخاطبان را ثبت می‌کند. نظرات مردمی به مدیران شبکه‌ها و مدیران گروه ارسال می‌شود و مورد استفاده برنامه سازان قرار می‌گیرد.  

وی که مدیریت شبکه رادیویی ایران هم به عهده دارد با اشاره به این شبکه به عنوان قدیمی‌ترین رسانه ملی بیان کرد: رادیو ایران یکی از پرشنونده‌ترین شبکه هاست. این شبکه برنامه‌های متنوعی در حوزه‌هایی همچون سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... تولید و پخش می‌کند که اقبال مردم را به دنبال دارد.

آذرمکان در بخشی از صحبت هایش درباره برنامه "با ایرانیاران" توضیحاتی ارائه کرد که این برنامه تعامل بسیاری با مخاطبان دارد.

مطالبه گری دغدغه‌های مردم

وحید اسدی، مدیر شبکه رادیویی جوان با اشاره به این که شبکه رادیو جوان از سال ۱۳۷۶ تاسیس شده است، گفت: ۲۷ سالگی رادیو جوان را اسفندماه جشن گرفتیم و در طول این سال‌ها شنوندگان همیشه همراه شبکه بودند. رادیو جوان جزو پرشنونده‌ترین شبکه‌های رادیویی است. خط کمربندی شبکه، برنامه صبحگاهی است که شنوندگان بسیاری این برنامه را دنبال می‌کنند. هر برنامه صبحگاهی بیشتر از ۱۸ هزار پیامک دارد که دوستان برنامه ساز فرصت نمی‌کنند همه پیام‌ها را در برنامه بخوانند.

وی ادامه داد: مسئولان در برنامه «بلامانع» پاسخگوی مشکلات مردم هستند. برنامه پزشکی شبکه با عنوان «ساختمان پزشکان» پخش می‌شود که مردم در این برنامه مشکلات پزشکی را طرح کرده و به نوعی ویزیت رایگان خواهند شد. برنامه ورزشی این شبکه با نام «آفساید» روی آنتن می‌رود که جزو برنامه‌های پرشنونده است. برنامه تاریخی شبکه جوان به نام «عبور از تاریخ» به مدت ۱۱ سال با اجرای خسرو معتضد روی آنتن است. برنامه فرهنگی با عنوان «کافه رادیو» از شبکه رادیویی جوان پخش می‌شود و برنامه «پرچمدار» با کارآفرینان و نخبگان از سراسر کشور گفتگو می‌شود. «جوانی مجاز» هم برنامه عصرگاهی رادیو جوان است که شنوندگان بسیاری دارد.

پوشش زنده جلسات علنی مجلس

سید مرتضی کاظمی دینان، مدیر رادیو فرهنگ درباره پوشش زنده جلسات علنی مجلس گفت: ما تنها شبکه‌ای هستیم که تمام جلسات مجلس را به صورت زنده برای شنوندگان پخش می‌کنیم. طبق برنامه‌ریزی، قصد داریم فعالیت رادیو فرهنگ را در این حوزه گسترش دهیم و به غیر از پوشش زنده جلسات در این حوزه برنامه‌سازی داشته باشیم.  

وی در ادامه توضیحاتی پیرامون اهم رویکرد‌های رادیو فرهنگ ارائه و افزود: ما در حوزه عملکرد نهاد‌های فرهنگی، دغدغه‌های فرهنگی اجتماعی مردم را مطالبه می‌کنیم. تشریح جهاد تبیین و انعکاس پیشرفت‌های نظام در عرصه فرهنگ از دیگر فعالیت‌های رادیو فرهنگ است. برنامه‌هایی با مضامین ایثار، شهادت، مقاومت و ... از دیگر مواردی است که به جد در این شبکه دنبال می‌شود. همچنین در حوزه سبک زندگی ایرانی اسلامی ده‌ها برنامه تولید و روانه آنتن می‌شود.

رادیو سلامت؛ مرجع برای مخاطبان

نهضت باهنر مدیر رادیو سلامت با اشاره به اینکه شبکه سلامت، اولین شبکه تخصصی رادیوست که مخاطبان خودش را دارد، تاکید کرد: برنامه‌های رادیو سلامت برای مخاطبان عام و خاص تهیه می‌شود و همه برنامه‌ها پشتوانه تحقیقات گسترده‌ای دارند، زیرا رادیو سلامت برای مخاطبان مرجع است. ضمن اینکه مردم علاقه بسیاری به مباحث سلامت دارند و پیگیر هستند. رادیو سلامت امین مردم است و در قالب برنامه‌های مختلف در حوزه سلامت به مردم مشاوره می‌دهیم.

 مدیر رادیو سلامت ادامه داد: خوشبختانه سلامت جزو رادیو‌های پر مخاطب است. با وجود اینکه نسبت به دیگر شبکه ها، فرستنده‌های کمتری داشته، اما مخاطبان زیادی داریم. مردم همیشه همراه رادیو هستند و صدای سلامت را می‌شنوند.

علی اصغر احمدی، مدیر شبکه رادیویی ورزش با بیان این که ما سه دسته برنامه در رادیو ورزش داریم، گفت: برنامه‌های رادیو ورزش به سه دسته تقسیم می‌شوند؛ اطلاع رسانی، تحلیلی و تفریحی و سرگرمی. ضمن اینکه تنها رسانه‌ای هستیم که به ورزش بانوان به صورت تخصصی می‌پردازیم. جامعه هدف ما، حوزه ورزش بانوان و آقایان هستند. ضمن اینکه اتفاق خوب در رادیو ورزش، افتتاح کانال ورزش بانوان بود.

منصور قصری زاده، مدیر رادیو قرآن بیان کرد: ما در برنامه‌های رادیو قرآن از موسیقی استفاده نمی‌کنیم و تواشحی در فواصل برنامه‌ها روی آنتن می‌رود. برنامه‌های تولید شده پاسخگوی نیاز مخاطبان است و از کارشناسان برجسته قرآنی بهره می‌بریم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • حمایت‌های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌گیرد
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • بانک رفاه دستگاه برتر در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد